Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Takže kočky
Folikul 16mm, včera 15. Pregny v nedelu večer pichnut. Hodnota stitnej je 2,66 a ma byt do 2,5.
@martinade tak tu štítnu nemáš až takú extrémne zlu..čo ti ohľadom toho povedal dr?
@kaciatko04 ze je v poriadku, ze minimalne zvysena, ale ze tie vysledy z laborky ak ny sa iny den zobrali tak kludne mozu byt 2.4. Ze mam pravidelny cyklus, ze ani necakal ze väčšinou problem zo stitkou maju ine zeny.
@martinade ja som mala to TSH 2,56, čiže podobne ako ty. Lekár tiež hovoril o tých 2,5 a že pre môj kľud si môžem nasadiť tých 25 mg Euthyroxu. Inak je to sranda ako to stúpa. V 2013 tom som mala hodnotu 1,0. Ale začala som soliť hymalajskou soľou a asi mi chyba jód si myslím. Inak sranda je,že v labaku v AT som mala hodnotu 1,86 a na SK 2,56. Hmmmmm
@ikonica no len kedysi som si ho hocikedy našla na toaletáku po vymočení sa a teraz vôbec už asi 4 mesiace
@ikonica opýtam sa gyndoša
@julianka007 a testik zbledol či tmavne dalej
@ereska ešte je tam čiarka, ale bledne
@dolynkag Krásne bábo 🙂 Už zanedlho sa dozviete čo čakáte 🙂 Ja typujem na chlapčeka 🙂
@julianka007 Gratulujem a držím päste aby silneli testíky a lepšie je testovať každý 2 deň ako denne vtedy vidieť väčší rozdiel 🙂
@evi38 Dnes som bola u gyn. mám 43dc a dal mi Duphaston vraj v druhej fáze som mala nižšiu hladinu hormónov sliznicu mám vysoko vaječníky ok ale ak o 10dní nepríde ms po dobratí Duphastonu tak sa mám vrátiť,podľa neho zrejme hormonálna nerovnováha,nuž čo už podľa mňa asi ms nedorazí cítim sa akosi po ovulačne a mali sme nechránený pred 2mi dňami.Nuž iné neostáva len čakať.
@taily30 na tie testy som.sa zabudla spytat, ale bude znova prilezitost bo musia mi zobrat krv mne aj mm kvoli iui. Pregnyl len 1.
Tie lieky na stitnu som sa uz minule pytala a vravel ze nech ich dalej beriem. Ale beriem aj jod - natieram si ho na kozu 2x do tyzdna a jem jodovu sol 🙂 teda solim si s nou jedla 🙂
@julianka007 to mi je ľúto :( ked som videla tvoje testy ako slabucko silneju tak som si aj pomyslela ze je to presne take ako u mna pred 2 mesiacmi. Ale lepsie ked to ma odist teraz nez po par tyzdnoch. Držím pršteky 😘 💕 a vela sil do dalsieho snažilkovania
@martinade ďakujem... Dúfam, že sa čo najskôr znova zadari a podarí sa nám zdravé a silné bábätko. Pre mňa je najdôležitejšie to, že vôbec ovulujem.... Keďže moje vaječníky sa po antikoncepcii nejako nechceli zobudiť. Som v konečnom dôsledku šťastná, aj keď toto tehu nemá šťastný koniec.
Už si nespomínam ako to prebiehalo u teba... Kedy si sa vycistila. Neviem kedy môžem očakávať mršku. Dnes som mala príšernú bolesť hlavy a klesla aj BT (tak som to mala pred bežnou MS), môže byť, že v najbližších dňoch už príde?
Tak baby...stehy sú vonku 😁...a keďže 8.2. ideme do centra a menštruácia by mohla po potrate štrajkovať moja dr.mi predpísala Noretistheron...9 dní brať a ms by sa mala dostaviť... keď pôjde všetko dobre tak už február sa môžme snažiť prirodzene... pokým si v centre spravia všetky testy ktoré na úvod potrebujú...aj podľa grafu BT to mám divoké... držme si palce ✊✊❤️
Ahojte,chcela by som sa s vami poradit ohladom mojho aktualneho grafu BT. Dnes rano mi vyznacilo ze som mala Ovulaciu 13-ty den. minuly mesiac to bolo az 18-ty den,takze som cakala ze to bude neskor. Odvcera ma vsak riadne bolia prsia,mam ich akoby horuce a napnute,klasicke PMS,myslite,ze je mozne mat PMS uz takto hned po ovu? Lutealnu fazu som mavala 10-12 dni,posledny mesiac to bolo az 14 dni (snad vdaka uzivaniu vitexu)....
@alison11 ďakujem, ale na 19DPO som jednorázovo zakrvacala, a testy začali slabnúť, tak embryo zjavne odumrelo. Dnes to vyzerá už na 1DC... Ale už som pozbierala sily na ďalšie snaženie a teším sa...

@liv_94 ja keď som mala trochu hlien tak som si urobila bol skoro pozitívny a o 3 hodiny bol úplne tak sme dva dni skúšali od pozitívneho testu a vyšlo to niekedy môže byť aj dva dni pozitívny tak od posledného pozitívneho testu do nejakých 12-36 hodín je ovulácia