icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kakatulik
28. jan 2019

@martinade ahoj ahoooj. Darí sa celkom fajn vo všeobecnosti. A čo sa plodenia týka,tak tento mesiac tomu veľké šance nedávam,lebo ovula prišla už na 10dc úplne nečakane tak som si aj porevala,lebo aj hlien bol celkom fajn,aj bok mi išlo vyvalit,len chlap žiadny poruke . Az za pár hodín,keď už boli bolesti preč sme boli spolu. Takže toto je doterajší zostrih môjho aktuálneho cyklu,dnes 6dpo😀

bona69
28. jan 2019

@martinade ahoj moja, tak darí sa celkom dobre, až na pár problémov súvisiacich s tretím trimestrom, drobec je pekne aktívny a dáva to poriadne najavo 😂 mňa pomaly chytá predporodna panika😌 tešila som sa že sa vám zadarilo, a potom také smutno nastalo, veľmi ma to mrzelo, verím tomu že sa vám čoskoro znova podarí, myslím na vás všetky ❤️❤️❤️

evi38
28. jan 2019

@julianka007 je mi ľúto, že to nevyšlo, verím, že sa čoskoro dočkáte 🙏
@pimar za mňa ovu o deň neskôr 🙂
@alison11 tak tentoraz máš dlhý cyklus
@taily30 nádherné číslo, gratulujem 🙂
@martinade ešte ťa bude Dr. kontrolovať či ovu potom prebehla či ako? Ja dnes 5 DC, opäť nemeriam, lebo ovu býva na 9-12 DC a presne tieto 4 dni budeme mimo aj s deťmi čiže sa nebude dať ani snažiť

dolynkag
28. jan 2019

@ikonica ty čo máš nové? ktorý dpo si?

ikonica
28. jan 2019

@dolynkag som asi 7-8 dpo... A zatial nic nove...

ikonica
28. jan 2019

@dolynkag to pobolievanie pretrvava, hlavne k veceru, vcera ma boleli bradavky, ale co som pozerala tak aj min mesiac v takom case som to mala, cize ako priznak to neberiem...

dadulik6
28. jan 2019

@martinade ahoj ja dneska pokles tak dufam ze ma uz pride dalsi mesiac idem za dr a dphodneme sa co dalej budem chciet hp drahy ide na spermiogram tak uvidime

ereska
28. jan 2019

@martinade matka ahoj zatiaľ ok štvrtok kontrola tak budem vedieť viac tak vám napíšem ako pokračujeme ale cez angelsound srdiečko bije tak verím že všetko ok

dolynkag
28. jan 2019

@ikonica super, tak ešte také 2-3 dni a môžeš testovať? či tentokrát čakáš na meškanie?

petruska0611
28. jan 2019

@kakatulik
Ahoj, a ake mas teploty, hodis sem graf? Ja som zatial takto ff mi ani nevyznacil ovulaciu lebo v tu jednu nedelu som nemerala.. Tak som zvedava.. Tak teraz cakam co bude.. som na teba myslela ze ako sa ti dari 😊 lebo tento mesiac sme boli na tom podobne 😊

martinade
28. jan 2019

@liv_94 niečo na hornej vidim na hornej, zeby sa to neudrzalo?

martinade
28. jan 2019

@0507 to mi je ľúto, ale ked sa neda posnazit po operaci...
@zuzik5891 vcera som si pichla pregnyl, asi ovulka bude dnes v noci, uvidim zajtra podla grafuna inak som dost nachcipana tak uvidíme...

liv_94
28. jan 2019

@martinade je to možné lebo ovu bola krasna aj sex bol pred ovu aj po ovu čiže možno že tam niečo bolo mozno nie uvidím aká tepota bude zajtra keď znova vystúpi pojdem kúpiť ešte tehu test a skúsim no lebo takto vyzeral ešte keď nebol suchý 😊len ten druhy no nič tak neviem sem tam sa mi zdá ze aj na spodnom je ale to už by mal byť jasne viditeľný no nase tela sú nevyspytateľne no 😅

martinade
28. jan 2019

@kakatulik ved vajo je 12-24 hod este akrivne. Držím pršteky nech to vyjde, ale to by nasralo aj mna poriadne. Držím ✊ uvidis o par dni...
@bona69 fu uz 3 trimester cas pekne leti., na predporodnu paniku je skoro 🙂 tu maj az po porode 🙂 aby si sa zbytočne nestresovala hihihi. A dakujem, bojujeme dalej 🙂 a rozhodla somsa ze tento mesiac otehotieniem a udrzi sa to 🙂

martinade
28. jan 2019

@evi38 lekar ma nebude po ovu kontrolovat. Doteraz som som presvihla ovu, stale skonstatoval ze aom ovulovala. Musim estes drahym odovzsqt krv - posledne testy aby sa mohlo iui nabudúce spravit. Bez tych testov nebude iui robit...ale dufam ze uz ziadnw nabudúce nebude. Ty mas celkom skoro ovu... A n an nu musim o cca5 dni dlhsie cakat 🙂

ja197
28. jan 2019

@martinade čítam čo sú tu napísala, že predpokladáš že ovu budeš mať dnes a teplota ukáže zajtra ...to ma už minule napadlo, že ako to vlastne je , teplota vystúpi až keď vajíčko pukne (takže dnes keby ti prasklo tak ráno už bude vyššia) alebo ešte zajtra zostane dolu a vystúpi az ten deň po? Neviem či ma dobre rozumieš čo chcem vedieť, ale inak sa to opýtať neviem...ide o to že keď mám najnižšiu teplotu pred vzostupom v grafe, tak ma zaujíma či už vtedy bolo vajko prasknuté alebo praskne až medzi najnižšou a zvýšenou teplotou 😊

martinade
28. jan 2019

@dadulik6 takze testy... Super a.doporucujem folikulometriu aby ai naozaj vedela ci ovulujes.
@ereska držím pršteky u lekara Darinka. A od kolkeho tyzdna sa da pocuvat srdiecko?

ikonica
28. jan 2019

@dolynkag neviem asi kupim pre istotu az cez vikend... Mala som pregnyl tak sa do toho nehrniem priskoro...

martinade
28. jan 2019

@liv_94 a jejej držím pršteky nech teplota je hore,možnože si viacej pila a tak ten druhy test bol slabši

pimar
28. jan 2019

@ja197 tak toto aj mna veľmi zaujíma!🙂

ereska
28. jan 2019

@martinade matka píšu od 12 tt ale počula som niečo skôr a ďakujem moc a držím palce nech to vyjde

liv_94
28. jan 2019

@martinade uvidíme, všetko je mozne 😊ďakujem ozvem sa zajtra 😘

pimar
28. jan 2019

@evi38 veru tak,bola o den neskor,nasledujuci den mi to prehodilo🙂

0507
28. jan 2019

@martinade tak nechcem to moc silit, uvidime 🙂

martinade
28. jan 2019

@ja197 chapem ta co sa chces spytat. Podla pravidla bt ovu prebehla ak 3 dni su vyššie teploty ako v 6 predchádzajúcich dňoch. Posledna najnizia teplota pred prvou najvyssou je ovulacia. Takze ak zajtra mi vyskoci teplota nad 36,73 a viac, ovu vychadza na dnes, dnes v noci, zajtra skoro rano este pred meranim. Ale nie je mi jasne ako ryclo trva zltemu teliesku kym sa pi ovulke rozbehne a zacina zvysovat teplotu.ci zacne ucinkovat hned ked sa vajicko uvolni alebo az par hodnin, alebo deň mu trva kym sa nastartuje

martinade
28. jan 2019

@ikonica a bolo ti z pregnylu zle po tom co si si ho pichla?

ikonica
28. jan 2019

@martinade nie, ani raz a to som ho mala 4x a raz ovitrelle....

dadulik6
28. jan 2019

@martinade ano to sme sa dohodli uz cez telefón ze najskor folikulometriu bez hormonov lebo som mu dneska volala ze mi zase meska tak ze ak do tyzdna nedostanem mam prist na vyvolavacku

kakatulik
28. jan 2019

@petruska0611 ahoooj,no nech sa paci,ale teploty na 10,12,14 DC je vzmyslelna,ale ovulka bola na ten 10DC.

kakatulik
28. jan 2019

@martinade no ved hej,ale aj spermie potrebuju cas na cestovanie ku vajku a neviem ci tie moje vajka su take kvalitne,aby tolko vydrzali....no co, uz som sa s tym zmierila a ideme dalej. Dnes som bola aj na HP v druhej casti cyklu,aj ked o dva dni skor ako som mala a vraj estradiol a progesteron je na dolnej hranici aku potrebujeme,teda mam nasadit duphaston a uvidíme. Neviem ci tento cyklus uz nie je neskoro,ale aj tak som vlozila. Bola som aj na preventivke prvy krat som pri odbere z krcku trochu zakrvacala...este sa mi to nestalo.
Inak vies co je este sranda? Ja som si nechala aj to TSH skontrolovat.Cca po 1dvoch tyzdnoch uzivania 25 euthroxua k tomu som si davala dva take pirulky (Braunalge) a TSH sa znizilo s 2,56 znizilo na 0,14,cize hned vysadit euthyrox. Bol to ten isty labak.