icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ladysmurf
29. jan 2019

@taily30 no uvidim ako sa to bude vyvyjat... ak budem stale hore tak testnem cez vikend

kaciatko04
29. jan 2019

@ladysmurf ja som dnes jednorazovo zaspinila niekedy tesne poobede a odvtedy nič..stále sa chodím na wc kontrolovať ale ani brucho necítim..dnes som klesla zase ale stále sa držím na 37 teplote..som zvedavá, dúfam že má milostivá zase prekvapí cez noc, to neznaasam 😩

ereska
30. jan 2019

@nelka9 áno ale ja som chodila s manželom k bylinkarke

ladysmurf
30. jan 2019

@kaciatko04 kolko DPO si?

ladysmurf
30. jan 2019

@kaciatko04 ja cely cas po ovulke mam taky zltkavy vytok, nezapacha takze asi aj mna caka taky isty scenar. Hm, uvidime 😉

martinade
30. jan 2019

Tak ff mi vyznačila ovu na 13dc (13dc som si vecer pichla pregnyl) ale ja si skor myslim ze ovu som mala 14dc. Dokonca ff dala na 13dc plnu ciaru, takze apka si je ista ze v tedy bola ovu. Co si myslite?

martinade
30. jan 2019

@ereska coze o 3 si hore? Ja som včera dosla z prace domov o 18:30 som si isla na pol hodku zdriemnut a vstala som az teraz rano 😀

dadulik6
30. jan 2019

Tak mne ff uz aj ovu radsej zrusil v pondelok idem k dr som zvedava co mi povie

taily30
30. jan 2019

@martinade mne sa zda, ze ti ju dobre vyznacilo. Ovulacne si nerobila? Preco az 14teho?

martinade
30. jan 2019

@taily30 ovulacne som nerobila, cez víkend som bola mimo z domu a ovulacne doma.. Uvažujem... V piatok bol folikul 16mm veľký a v pondelok rano 15dc som mala špinenie hnede - ziadna cerstva krv. Ale neviem ci to bolo z folikulu alebo keksiku...

gmm
30. jan 2019

Tento mesiac to nevidím ružovo,teploty sú nejako nízko😢

evi38
30. jan 2019

@martinade maťka za mňa 14 DC aj vzhľadom k teplote aj foliku z piatka 🙂

alison11
30. jan 2019

Ahojte tak ja hlásim 2dc ☹ škoda,ale čo už nádejala som sa že sa snáď zadarilo neplánovane,ale čo už...nevadí možno časom.

martinade
30. jan 2019

@evi38 @taily30 dakujem za názory

martinade
30. jan 2019

@evi38 evi ty uz cakas ovulku ze?

evi38
30. jan 2019

@alison11 júj to mi je ľúto, ale aspoň ťa tak dlho ms nenaťahovala a verím, že budúci cyklus to vyjde 🙂
@martinade dnes som myslím 7 DC ani to nepočítam, nejakú mám dlhšiu ms, ovu 9-12 DC, ale budeme mimo s deťmi, tak sa nebude dať, tak to bude taký pasé cyklus...držím ti palce 🙂

martinade
30. jan 2019

@evi38 a možnože ju stihnes ak do 12dc na teba pocka 🙂 držím pršteky

ereska
30. jan 2019

@martinade jaj však aj 3x chodím na wc v noci 🙂

evi38
30. jan 2019

@martinade prídeme 12 DC večer a všetky deti doma :D budú, tak najskôr 13 DC, ale to už je u mňa po ovulke 🙂...ale vy ste pekne poistili :D

martinade
30. jan 2019
martinade
30. jan 2019

@evi38 no chlap este v pondelok rano ze to ideme este poistit. Ja rano chdiaca mrtvola ze netreba ze sme mali cca pred 6 -7 hodinami keksik... Ale zlomil ma na zvyseni sance 😁
Co som citala tak z tych millionov len cca 200 prezije. Sice neviem ako k tomu cislu dospeli ale 2x 200 spermii je vyššia pravdepodobnosť 😁

verona1989
30. jan 2019

Dievčatá moj graf nie je trochu onicom nato ze som brala clostyl a mala 2 folikuli? Na 17dc som mala aj bolesti vecer na obed pozitivny ovu test ale tie teploty nemam bohvie ake...

alison11
30. jan 2019

@evi38
@martinade Ďakujem žienky,Držím vám palce nech Vám to vyjde 🙂

martinade
30. jan 2019

@alison11 napodobne, novy cyklus, nova sanca

ikonica
30. jan 2019

@verona1989 dali ti aj progesteron? Bola si aj na potvrdenie ovu? Mne po prvom cykle s clostilom zlyhalo zlte teliesko... Nedali mi preventivne progesteron hoci som sa na to vyslovene pytala... Otehotnela som no kvoli tomu nizkemu progesteronu sa neudrzalo... Mala som aj ja divne teploty.... V dalsich cykloch som uz vkladala progesteron...

ikonica
30. jan 2019

@verona1989 mala si aj pregnyl pichnuty?

verona1989
30. jan 2019

@ikonica nie nedala mi progesteron.ze uz neskoro aby mi dala.kedze ovu bola v sobotu a na gyndu som v utorok prisla.no a nie ani pregnyl mi nepichla. Samo mi praskli. Už posledny krat idem cez gynekologicku ak to nevyjde lebo ma.divne postupy ona.alr mam doma duphaston tak ma napadlo co si ho nedam sama. Len to je už neskoro. Tak beriem vitex

ikonica
30. jan 2019

@verona1989 mozno postaci vitex, ten by mal podporovat zlte teliesko... Ja som po clostile nebrala ani progesteron ani vitex v tom prvom cykle...

verona1989
30. jan 2019

@verona1989 no a dnes som bola na krv aku mam hladinu progesteronu tak som.zvedavá ale výsledky az v pondelok :(

ikonica
30. jan 2019

@verona1989 btw v utorok by este nebolo neskoro na progesteron... Nemusi sa hned den po ovu brat...