Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ladysmurf ja som dnes jednorazovo zaspinila niekedy tesne poobede a odvtedy nič..stále sa chodím na wc kontrolovať ale ani brucho necítim..dnes som klesla zase ale stále sa držím na 37 teplote..som zvedavá, dúfam že má milostivá zase prekvapí cez noc, to neznaasam 😩
@kaciatko04 kolko DPO si?
@kaciatko04 ja cely cas po ovulke mam taky zltkavy vytok, nezapacha takze asi aj mna caka taky isty scenar. Hm, uvidime 😉
Ahojte tak ja hlásim 2dc ☹ škoda,ale čo už nádejala som sa že sa snáď zadarilo neplánovane,ale čo už...nevadí možno časom.
@evi38 no chlap este v pondelok rano ze to ideme este poistit. Ja rano chdiaca mrtvola ze netreba ze sme mali cca pred 6 -7 hodinami keksik... Ale zlomil ma na zvyseni sance 😁
Co som citala tak z tych millionov len cca 200 prezije. Sice neviem ako k tomu cislu dospeli ale 2x 200 spermii je vyššia pravdepodobnosť 😁
@verona1989 dali ti aj progesteron? Bola si aj na potvrdenie ovu? Mne po prvom cykle s clostilom zlyhalo zlte teliesko... Nedali mi preventivne progesteron hoci som sa na to vyslovene pytala... Otehotnela som no kvoli tomu nizkemu progesteronu sa neudrzalo... Mala som aj ja divne teploty.... V dalsich cykloch som uz vkladala progesteron...
@verona1989 mala si aj pregnyl pichnuty?
@ikonica nie nedala mi progesteron.ze uz neskoro aby mi dala.kedze ovu bola v sobotu a na gyndu som v utorok prisla.no a nie ani pregnyl mi nepichla. Samo mi praskli. Už posledny krat idem cez gynekologicku ak to nevyjde lebo ma.divne postupy ona.alr mam doma duphaston tak ma napadlo co si ho nedam sama. Len to je už neskoro. Tak beriem vitex
@verona1989 mozno postaci vitex, ten by mal podporovat zlte teliesko... Ja som po clostile nebrala ani progesteron ani vitex v tom prvom cykle...
@verona1989 no a dnes som bola na krv aku mam hladinu progesteronu tak som.zvedavá ale výsledky az v pondelok :(
@verona1989 btw v utorok by este nebolo neskoro na progesteron... Nemusi sa hned den po ovu brat...

@taily30 no uvidim ako sa to bude vyvyjat... ak budem stale hore tak testnem cez vikend