icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ladysmurf
30. jan 2019

@kaciatko04 a teplota?

monu66
30. jan 2019

@0507 ja som z vitexu bola dost zavodnena ☹️

martinade
30. jan 2019

Baby ako kolko dni pijete červenô 🙂 od ovulky aby sa maternica prekrvila? Zase nechcem doma byt za pijačku 😂

dolynkag
30. jan 2019

@martinade ja som pila asi týždeň cca 1-2 deci denne

verona1989
30. jan 2019

@martinade ehmmm ani ja nechcem byť za pijacku ale dnes už 4 den ale to len po 2 pohariky :D prve tehu som ho pila tiez a to som nevedela ze som tehu

kaciatko04
30. jan 2019

@ladysmurf neviem, dnes som nemerala lebo som sa zobudila s pocitom že rychlo musím ísť skontrolovať na wc či sa už nespustila ale nič, akurát 2 bodky..aj sono keď mi dnes robili tak tiež dr skonštatovala že sliznice mám ešte vysokú..tak bohvie, hádam zajtra sa rozbehne 💁🏼‍♀️

lucka098
30. jan 2019

Ahojte baby, potrebovala by som poradiť 🙂 meriam si BT prvý cyklus čiže v tom nemám vôbec prax. No chcela by som sa opýtať je tam šanca ze sa nám podarilo? MS by mala/nemala doraziť o tri dni. Ďakujem 🙂

martinade
31. jan 2019

@lucka098 bohužiaľ bt nepredpoveda. Za 3 dni sa graf moze hocijakym smerom zmenit. Su kocky ktorym klesa graf postupne, su kocky ktorym az.posledny dc klesne graf z 37. Ja uz som mala vselijake varianty grafu ...si iba 9dpo testovat je este skoro takze budeš musiet trpezlivo vyckat tych par dni..

martinade
31. jan 2019

Zmenila som nastavenie na research, tak teraz sa viac stotožňujem...

ereska
31. jan 2019

@martinade matka ja som tak 3 dní po pohári som si dala

butterfly333
31. jan 2019

@martinade ja tiež pohárik rybezloveho vínka.

ladysmurf
31. jan 2019

@kaciatko04 hm zaujimaveeee, aka je teplota dnes? Verim ze mrcha si to rozmyslela a isla na navstevu tam kde bude vitana

iam24
31. jan 2019

Som zvedavá na zajtrajšok. A že kedy mi vyznačí ovu

kaciatko04
31. jan 2019

@ladysmurf ale kdeeee dnes som sa už ráno zobudila s takými kŕčmi 🙄🙄 takze oddnes teda 1dc až 😁 ty ako pokracujes?? Ako teplota??

ladysmurf
31. jan 2019

@kaciatko04 my tu mame este len stvrtok vecer takze rano napisem co a ako. Ja by som uz tak chcela //, nuz ale co sa ma stat to sa stane, to tvoje 1dc ma mrzi. Verim, ze buduci mesiac to vyjde ✊✊😊😘

kaciatko04
31. jan 2019

@ladysmurf a ty kde si moja?? Niekde na opačnej strane zemegule v Austrálii či?? Keď už máš štvrtok večer 😁

kaciatko04
31. jan 2019

@ladysmurf mna ani nie, vôbec sme to nenacasovali takze to by bol zaaazrak doslova ak by tam tie spermie prežili 5 dni 😂

evi38
31. jan 2019

@martinade no tak zvýšil šance :D...nenecháva nič na náhodu :D...máš aj predchádzajúce grafy, takéto to porovnanie?
@0507 presne ako píšeš...uvedomila som si, že pri tých všetkých vitamínoch, čo som brala som zrazu za rok pribrala 5 kg, tak som to vysadila vrátane vitexu 🙂
@lucka098 ťažko povedať, aj keď už zajtra môžeš skúsiť test 🙂...ako dlho sa snažíte? Kedy bolo snaženie?
@iam24 podľa mňa, ak zajtra bude tiež vyššia, tak možno vyznačí na 16 DC 🙂...potom si už ovu testy neskúšala?

iam24
31. jan 2019

@evi38 neskúšala som potom. Nechcelo sa mi :D ale na ten 14 DC kúsok chýbalo ešte.

0507
31. jan 2019

@evi38 ty za rok, ale ja za par mesiacov ☹

ladysmurf
31. jan 2019

@kaciatko04 no to hej, uz je tu stvrtok 9 hodin vecer takze u vas vecer napisem ako som na tom. No a clovek nikdy nevie... mozno sa postastilo 😉

martinade
31. jan 2019

@evi38 s predchádzajúcimi grafmi moc nechcem porovnavat lebo vsetko pred novembrom to bolo pred laparkou, a ked som videla fotky pred a po laparke, niet divu ze sa mi nedarilo otehotienieť... Vela zrastov.
Inak hlasim sa do klubu co ciez som par kg pribrala...ale možnože to bude aj tym ze som prestala cvicit.jest nejem viac skor asi tie sladkosti mi robia sarapatu nez tie vitaminove doplnky a vitex 😁

petruska0611
31. jan 2019

Ahojte,
Tak vcera som si myslela ze uz ide ms a stale nic.. To je hrozne.. Tento cyklus je snad nekonecny.. 😭 Zvycajne mavam pokles na predovulacne a v ten den aj zacnem krvacat..

kaciatko04
31. jan 2019

@ladysmurf no veď tfuj tfuj tfuj ja dúfam že áno!! Lebo graf máš krásny 😉✊🏼✊🏼

kaciatko04
31. jan 2019

@martinade matka môžem sa spýtať, ako u teba prišli na to že treba laparku spraviť? Lebo pokial viem tak čo si sú vajcovody priechodné alebo nie normálne na sone nevidno..na základe čoho ti to dr doporučil?? Naznačovalo tomu niečo?

ereska
31. jan 2019

Ahojte žienky tak srdiečko bije narástli sme máme vyše 5 CM a kopkalo nožičkami o 106 🙂

butterfly333
31. jan 2019

@ereska to je super gratulujem

ereska
31. jan 2019

Posielam vám žienky silnú podporu a troška inšpirácie že oplatí sa to nenevzdať

ereska
31. jan 2019

Ďakujem aj vám za podporu ktorú ste mi cely čas davali

ikonica
31. jan 2019