icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

izy1661
4. feb 2019

@alison11 presne o tomto hovorim! Ťažké to moze byt ci v 20tke ci v 30tke ci v 40tke.. Je úplný nezmysel sa tu ohradzovat vekom. Kazda sk ina a kazda si zasluzime mat dieta . Pride mi nezmysel aby zena , ktora sa zacne snaz it v 20tke a 10 rokov sa nedari (teraz nehovorím o.sebe..) A ma "len" 30 a zena, ktora ma 40 a snazi sa pol roka a povie tej 30 ročnej (teraz zase nemyslim nikoho konkretne) ze fuuu, mas ešte kopu casu. Proste, je hlupost si "závidieť" vek. Opakujem, ze je to len cislo a tá 20tka to moze mat niekedy horsie ako taka 40tka. Ale aj ta aj ta si zasluzi dieta!

ja197
4. feb 2019

No baby, kukajte, ja už neviem čo si myslieť, teploty divné, ovulák pozitívny, vaječník bolí , tehotenské zo včera a dnes poobede s čiarkami, ráno ale top test úplne biely 😯 výtok mám taký hustý biely dnes že hrôza....môžu tie testy robiť takých duchov?

ja197
4. feb 2019

Tu je ešte negatív tých testov

dolynkag
4. feb 2019

@zuzik5891 vitex od ovulky odporúčam, ostatné sú len vitaminy, pupalka do ovulky, alchemilka tuším tiež do ovulky

butterfly333
4. feb 2019

@dolynkag prečo vitex až od ovu? Baby písali ze cely cyklus

dolynkag
4. feb 2019

@butterfly333 pomáha vytvárať progesteron, niekde tu na koníku bol článok a všetkých bylinkách, ako účinkujú, ako sa berú, neviem to žiaľ nájsť, bol to článok, nie diskusia a tam to bolo pekne rozpísané.... /alchemilka, pupalka, vitex..../

taily30
4. feb 2019

@pasikavamacka ovulacny test nemas pozitivny, chyba ti trocha. skusas testovat rano aj vecer? uz ked priblizne vies, kedy mas ovulaciu, skus v tie dni robit test rano aj vecer. Ako vies, ze mavas ovulaciu, ked testy mas negativne? bola si u lekara na folikulometriu? mas porobene hormonalne profily?
a co sa tyka merania BT, tak tam dole budes mat presnejsie udaje 😉

zuzik5891
4. feb 2019

@dolynkag ešte som čítala že vitex sa nesmie brať počas tehu... keď sa podarí otehotnieť nebude vadiť keď ho budem brať pokým na to prídem?...je tu toľko diskusií že som zmätená...

ereska
4. feb 2019

@ja197 tie dva sú tehu testy vidím aj na tých a na 11 dpo by mohol byť taký duch držím päste

dolynkag
4. feb 2019

@zuzik5891 nie, nemalo, ved sa berie predsa po ovu, takže by to malo byť ok, ja som brala a potom som tiež prestala, keď som zistila tehotenstvo.... už sme 19 tt 🙂

taily30
4. feb 2019

@alison11 len chcem povedat k veku, ano kedysi to tak bolo ze do 25 bol ideal vek, teraz je to 35 😉
cela doba sa zmenila a stale sa meni, standardy su ine, ludia su iny, chorob je viacej, neplodnosti je viacej ....

taily30
4. feb 2019

@zuzik5891 zuzka, ja som brala vitex uz aj ked som vedela a pomaly ho vysadzam. ja som vitex brala dlhe mesiace a co som citala na zahranicnych forach, tak niektore zeny po rychlom vysadeni potratili. ci to bola nahoda to nikto nevie, ale bolo ich viacej a vitex mali spolocny. tak ja ho postupne vysadzam kazdy tyzden ho viac a viac obmedzujem

butterfly333
4. feb 2019

@dolynkag ja som čítala že sa môže užívať celý cyklus.

zuzik5891
4. feb 2019

@taily30 bože fakt?...ja mám už rešpekt pred všetkým...a mimochodom... veľmi sa teším že ťa opäť vidím v takej pohode na akú som u teba zvyknutá ❤️

zuzik5891
4. feb 2019

@dolynkag pánečku...to už 19tt?... neskutočne to letí ❤️

taily30
4. feb 2019

@zuzik5891 si zlata. ja ti prajem skore uzdravenie. chudiatko, si ozaj musela biedne vyzerat, ked uz starenka ta pustila. nasad si tie dobroty, co zienky radia a bude sa ti lepsit. ja som skoncovala s meranim a veru je mi lepsie. aj lekarka mi napisala to co zienky tu, takze dakujem vsetkym 🙂
s tym vitexom je to zvlastne, nasla som totalne protichodne info. ale urcite som ho brala cely cyklus, nie len od ovu.

ladysmurf
4. feb 2019

Dievcata oslavaaaa, konecne som klesla, asi aj oslavu vystrojim na prichod mrchy 🎉, asi zajtra by mohla dorazit 🙏🙏🙏

pimar
4. feb 2019

@taily30 ja som tiez citala pritochodne nazory. Rozhodla som sa ho brat cely cyklus,snad to nebude na skodu...

taily30
4. feb 2019

@pimar mne nebol na skodu, ja mam len dobre skusenosti, aj telo mi ho dobre prijalo. drzim palce

butterfly333
4. feb 2019

@taily30 ja beriem vitex tiež v kuse celý cyklus snáď to je v poriadku. A ty ako sa máš ako sa cítiš?

dolynkag
4. feb 2019

@butterfly333
@taily30
@zuzik5891 ja som brala vitex teda iba 2 cykly v druhej polke, potom som otehotnela, takže neviem posúdiť, vypila som len pár tabliet..... posunula som ho sestre na úpravu cyklu

zuzik5891
4. feb 2019

@taily30 no to že sa berie počas celého cyklu som sa dočítala priamo na jeho obale... všetky tie fajnové veci si nasadím určite...a veru vyzerala som biedne 🤪...to je super že si prestala merať...predsa neexistuje dokonalý graf...teplotu ovplyvňuje veľa aspektov a ty ich neovplyvníš...a načo sa zbytočne stresovať...ja keď otehotniem prestanem merať...budem sa tešiť z toho malého pokladu... vieš...ja netuším čo sa stalo keď som potratila no jedno viem určite...bola som v strese...z práce...z toho že som v kuse medzi chorými a aj z toho merania a večného porovnávania grafov... už budem robiť všetko inak ❤️...

zuzik5891
4. feb 2019

@dolynkag
@taily30 zajtra nakúpim ak to zvládnem... odfotím všetky fajnotky a vy mi to nadávkujete 😘😘😘😘😘😘...predsa nech niečo nepopletiem...budem vám veeeeľmi vďačná ❤️🙏

martinade
4. feb 2019

@veronika3184 všetko moze byt ale bez ovulacnych testou alebo folikulometrie je to iba teoria. Podla mna ovu este nebola

veronika3184
4. feb 2019

@martinade asi mas pravdu lebo akoby teraz poobede utal, hlien zmizol uplne. Uvidim rano co ukaze teplomer.

martinade
4. feb 2019

@taily30 ako vysadzujes vitex? Kazdy druhy, dteti den ho beries?

martinade
4. feb 2019

@veronika3184 ja napr v den ovulku nemam bielok hlien. Tusim ze pred par dnami tu bola diskusia... A egg hlien moze byt pocas celwho cyklu. Aj pred ms ho niekedy mavam. Aj par dni pred pozitívnym tehu test som ho mala

veronika3184
4. feb 2019

@martinade minuly mesiac som mala o dost menej hlienu ako tento. Ludske telo je zaujimave. Cyklus od cyklu je to inac.

taily30
4. feb 2019

@butterfly333 mne byva zle na vracanie stale a cely den. aj v noci 😔
neviem sa dockat sona

taily30
4. feb 2019

@zuzik5891 ja tiez neviem dovod, preco som potratila. ani lekari mi nevedia povedat, len ze je to vlastne normalne (co sa mne tazko pocuvalo).
ale teraz, oddychujem vela, sice ta nevolnost mi neda ani nikam ist, teraz aj s robotou mame menej, co som velmi rada.
drzim ti silno palce zuzik, nech sa ozaj coskoro tesis z tehotenstva. mne aj ked je zle stale, aj tak mavam take zaplavy stastia kedy idem z koze vyskocit 🙂