Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@daniela123321 už 12 TT tak ty kedy termín tiež ešte august ???
@ja197 možno len len menej farbiva v teste ale vidieť ju 🙂 super držím palce
Baby... pichám si clexane 0,6ml... včera sa mi začala spúšťať ms ale dnes je to už ako jatky... krvácam v kuse... úplne cítim ako to zo mňa leje...za hodinku a pol musím vymeniť nočnú vložku a musím rovno pod sprchu... máte s tým niekto skúsenosť?...stopne sa to?...
@zuzik5891 prečo pichas clexan počas MS?nieje na riedenie krvy?
@iam24
@butterfly333 no mali u mňa po prefukoch podozrenie na embóliu pľúc... tá sa nepotvrdila ale keďže mám v tele zápal a zahustenú krv tak mi kázali pichať clexane ešte do štvrtka...vo štvrtok mám kontrolu na internom oddelení...
@ereska Áno,tiež🙃 27.8.
@butterfly333 Už lepšie🙃vyššie som písala zuzik..bolo mi všelijako ale už to prechádza..vo štvrtok ma čaká prvá poradňa tak snáď bude všetko OK ✌️
@zuzik5891 aha tak držím palce nech sa dáš do poriadku. Ja mam zas zápal v tráviacom trakte hemoglobín 80
@daniela123321 tak držím palčeky nech je všetko v poriadku
@daniela123321 to máš termín 27. 8?na moje meniny😁
@butterfly333 no tak to je nanič...aj niečo na to berieš?...a z čoho vlastne ten zápal vznikol?...daj sa skoro do poriadku 🙏
@zuzik5891 vieš čo moja minulý rok teda 2017 som bola na hadičku a malá som tam zápal a helikobaktera brala som nato lieky no tento rok som bola na preventívke v robote a hemoglobín 103 že musím na hematologiu tak som bola chodievam tam lebo mam trombofiliu tam mi vzali krv a hemoglobín 80 behom ty z 103 na 80. Nevedia z čoho tak som bola na gastro na hadičku zajtra budu výsledky to som bola 8.1 no ze tam mam zápal len zajtra budem vedieť bližšie čo mi je. No a že stredne ťažka anémia. Beriem sorbifer a jedna zlata babenka tu na MK mi posunula narosan čučoriedkovi sirup vraj pomáha ma veľa vitamínov. No tak zajtra idem aj na krv som zvedava na hemoglobín ci je to lepšie. No a moja hematologicka kašle na mňa vie ze mám anemiu a trombofiliu a vie ze sa snažíme o dieťa no a povie mi ani sa nečudujem ze sa vám nedarí keď mám taký hemoglobín.
@kaciatko04 mrcha este nedorazila, nemam ani pocit ze by mala prist, teplota opat nizsia tak dufam dnes sa dockam aj cervenej navstevy
@butterfly333 tak prístup tvojej hematologičky je neuveriteľný... už dávno ti mala povedať riešenie... či do kedy sa máte neúspešne pokúšať?... neuveriteľné...a ak máš trombofíliu aspoň ti vravela že ak otehotnieš máš si prísť dať predpísať injekcie?... alebo spravila aspoň niečo?...ja sa na hematológiu idem objednať budúci týždeň...
@zuzik5891 ja injekcie mam doma v prípade pozit. testu hneď pichať. To je všetko čo mi povedala.
@butterfly333 a nemáš možnosť skúsiť aj inú hematologičku?...
@zuzik5891 možno by sa našla skúsim pozrieť na nete.
@butterfly333 určite to skús... nemáš čo stratiť...ide predsa o tebe... vieš...oni vedia pomôcť ak ide o niekoho im blízkeho... veľa krát sa mi to potvrdilo

@ja197 kolko si DPO?