icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

domisi
6. feb 2019

Teplota stúpa, teším sa! ☺ Ovulka bola až deň neskôr...potvrdená doktorkou, preto som dala discard na ten 8DC, lebo mi ju nechcelo vyznacit. Som zvedavá čo prinesú ďalšie dni.

martinade
6. feb 2019

@butterfly333 ako si pisala, mas stale hore teploty. super graf, držím ✊ pršteky

butterfly333
6. feb 2019

@martinade áno bt stále hore no ja takýto graf a bt mávam vždy a nič z toho takže to neriešim.

bona69
6. feb 2019

@pimar ja som brala tiež spolu a v pohode,❤️

evi38
6. feb 2019

@butterfly333 ako dlho to užívaš?
@martinade to, že ti nevyskočila teplota nevadí...ja som to takto mala, keď som otehu vtedy...po špinení len o 0,1 vyskočila teplota a taká bola 2 dni a až potom išla už vyššie...myslela som tie grafy, čo si mala po laparke...už to tentokrát musí u teba vyjsť 🙂...držím silno palce 🙂...kedy plánuješ testovať? Čo všetko užívaš teraz po ovu?

pimar
6. feb 2019

@monu66 super, ďakujem🙂 No ja som si objednala samostatny inozitol, lebo toho beriem až až (vitex+vit.E.+vit.C+selen, zinok, magnezium, B komplex, D, alechemilku, a do ovulacie aj pupalku...) tak to teda skúsim. A ty si brala nosifol kvôli PCO? Lebo vraj na to je to primárne určené, ale čítam, že to berú aj baby bez PCO....

evi38
6. feb 2019

@martinade ms prišla až na 19 DPO aj to taká nie ružová alebo jasná červená, ale tmavo červená až skoro čierna a taká hustá lepkavá, nie vodová...po 3 dňoch som myslela, že už bude končiť, ale zrazu nie a nie skončiť...buď light alebo spotting až do 9 DC vrátane, čiže tým pádom nebol žiadny plodný hlien ešte, len cca od 6 DC pichanie vaječníkov, to mávam vždy a aj to tak od 4 DC, lenže na 8 DC ma už silno pichali a na 9 DC už úplne silno, tak ma napadlo, že to už ako presne, keď mám ovu...len to človek vie až neskôr vyhodnotiť, lebo na 10,11,12....DC už nič žiadne bolesti a aj krčok už dole aj hlien ako po ovu...my sme na 9 DC išli lyžovať, mali sme mať apartmán, ale majiteľka všetko doplietla, a tak boli 2 izby, tak síce bolo mojkanie, ale priateľ v strese, že nás hostia budú počuť, tak sa spravil mimo až na poslednú chvíľu do vnútra, čiže len cca 15% vo mne :D...na 8 DC nič, lebo sme boli s deťmi a ešte aj synov kamarát u nás spal, čiže len na 7 DC :D

veronika3184
6. feb 2019

@martinade dnes som zas poklesla. A schvalne som si urobila este test ci som neotehu v minulom cykle, ale aj keby som mala ovu az 20 den, dnes je uz 23 dni odvtedy, to by uz museli byt kolajnice ale podla mna je negativny. Prikladam foto. Tak uz sa len spoliehat ze to zazrakom vyslo v tomto cykle.

pimar
6. feb 2019

@bona69 vidím, že úspešne🙂 veľa šťastia prajem❤

monu66
6. feb 2019

@pimar PCO nemam, ale uzivam to v nadeji, ze raz sa prave z neho postasti. Od tohto cyklu som zvysila davku z dvoch na 3 sacky a neviem ci z toho, ale vcera som mala tak silnu ovulaciu, ze az-az. Silnu mavam, ale vcera to bol extrem. Ten pupalkovy olej zacnem uzivat aj ja od 1 dc (dnes mi prisiel).

monu66
6. feb 2019

@pimar jedalnicek vitaminov mas pestry 🙂No este uzivam tento cyklus aj kelp a citim sa po nom velmi dobre a energie mam na rozdavanie z neho 🙂 Mozno z neho som mala tak silnu ovulu, bohvie...

pimar
6. feb 2019

@monu66 no veru, mám to pestré, možno to je až na škodu:/ .... uvidím...a tá pupalka je super, beriem ju už roky najmä pred MS mi pomáhala, vôbec ma neboleli prsia. Teraz to však beriem len od 1 DC po ovuláciu, nakoľko by mohla spôsobiť sťahy maternice.

monu66
6. feb 2019

@pimar tak to je super ohladne pupalky. No naordinovala som ju aj manzelovi kedze ma take blahodarne ucinky na ludske telo. Manzel sa mi smial, ze aky olej budem uzivat, tak som mu povedala, ze ju bude uzivat aj on a hned ho smiech presiel. Ten jeho pohlad bolo nadherne si uzivat 😀

zuzik5891
6. feb 2019

@evi38 dnes som volala internistke... už si pripadám ako blbec...ozaj... kázala mi okamžite vysadiť clexane a zajtra na kontrolu... som myslela včera že vykrvácam 😞

ereska
6. feb 2019

@zuzik5891 ach Zuzka drž sa teraz si si toho vytrpela až až myslím na teba

butterfly333
6. feb 2019

@evi38 užívam to od 8.1 práve idem od lekára bola som na vstupnej prehliadke a hemoglobín mi super stúpol z tých 80 co som mala v januári teraz 134.takze mi to pomáha teším sa.

zuzik5891
6. feb 2019

@ereska vieš ako sa vraví...po každej búrke výjde slniečko ❤️😘...

evi38
6. feb 2019

@zuzik5891 chúďa...skúš možno aj citrón trošku na stiahnutie
@butterfly333 paráda, verím, že sa podarí bábatko 🙂

butterfly333
6. feb 2019

@evi38 ďakujem aj ja sa teším ze už je to v poriadku no ja som bola vždy anemicka odjakživa no verím že sa to bábo podarí keď príde ten správny čas.😘

zuzik5891
6. feb 2019

@evi38 beriem vit.C 1000...kopec citrónu do čaju...aj vit.E....dnes je to podstatne lepšie...ale to som si už nepichla clexane...uvidím čo mi povedia zajtra na kontrole...

ja197
6. feb 2019

@0507 nijako, ráno negatívny...som vedela že to je nejaký blud, len rozmýšľam čo tie ovulačné testy...snáď len teraz neprichádza ovu

julianka007
6. feb 2019

Čo toto bude za cyklus zas... Ovulku mávam 10 max. 11DC. Dnes už 12DC a teplota stále dole. Krcok sa mi akosi ťažko rozoznáva teraz... Raz sa mi zdá už zatvoreny, potom zas otvorený. Už som z toho jeleň. Dúfam, že to bude len posunutá ovulka a nie anovulak.

monu66
6. feb 2019

@julianka007 a krcok mas makky ci tvrdy? Ak je makky ako pera, tak by mal byt otvoreny. Tvrdy by mal byt zatvoreny

julianka007
6. feb 2019

@monu66 zdá sa mi otvorený a mäkký. Sledujem ho v čase ovulácie 2x denne aby som vedela či už ovulka bola, ale teraz ma akosi mätie. Včera ráno bol ako pera a otvorený... Večer bol tvrdý a zatvorený a ráno keďže teplota nebola poovulacna, tak som skontrolovala a bol zas otvorený a mäkký... A teraz sa mi zdá už zas zatvorený a tvrdý... Už tri dni ma výrazne pobolieva v pravom podbrušku. Tak som myslela, že sa blíži ovulka, ale neviem. Ufff... Asi budem musieť len počkať čo povedia ďalšie teploty

monu66
6. feb 2019

@julianka007 s tymto mam aj ja problem, ze za den sa mi meni, a tak uz kontrolujem len raz denne a to presnu hodinu vecer a nasledne zaznamenavam. Inac tvoj graf trosicku pripomina ten moj - terajsi cyklus (prikladam). Mozno ti zajtra padne bt 🙂 Ovu test si neskusala?

julianka007
6. feb 2019

@monu66 po minulé mesiace sa ten môj krcok tak nesprával... Tak neviem... Asi začnem aj ja sledovať len 1xdenne. Ovu testy som akosi pozabudla kúpiť a teraz som už nekupovala, keďže som myslela, že už na ne bude neskoro. Škoda, že som ich nemala. Aspoň by som mala lepsi obraz o ovulke.
Tvoj graf je trošku podobný... Tu červenú čiaru si si nastavila sama?

martinade
6. feb 2019

@evi38 ďakujem o par dni uvidime 🙂
možnože 11-12dpo skusim testnut, to uz by mohlo nieco vidiet. A k mojej kolekcii vitex, maca, vmk, omega3 som pridala pupalkovy olej, aspirin po pokece s dokim a Bromelain
Ked budem doma pozriem sa ci som niečo nevynechala...

martinade
6. feb 2019

@evi38 ja som taku ms skoro s ciernou krvou mala ked mi drobec... Ale zvycajne nemas lf 19 dni? Ak nie nemohla si byt tehu?

monu66
6. feb 2019

@julianka007 nevadi..., no niekedy aj zle je na nieco dobre. Ja ked mam pozitivny ovu, tak na nic ine nemyslim len na tutu-mutu, ze musi byt a kolegyne mi vzdy povedia, ze ci sa mi blizi ovu, lebo so mnou zase nie je rec :D No ale poistujete to na vybornu, tak mozno uz ovu testy potrebovat nebudes 🙂

martinade
6. feb 2019

@julianka007 možnože je po minulom cykle trošku posunuta... Meraj dalej podla mna ovu isto dojde