Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzik5891 kokotiny aby sa ochránil o Tom ako som mu tri dni hovorila že mám kontrakcie tak ani slovko keď som si to čítala a doktorka tu mi to podpiste veď počkajte čítam si to potom si čítajte toto mi podpiste len rýchlo rýchlo aby som už bola preč a nevidela čo podpisujem a krvný obraz nerozumiem tým skratkam a somariny že bolesti nemá no hrozné nie o a bez problémov poucena prepustená a ani ma nevidel len doktorka sa bola opýtať či môžem ísť domov ach hrozné niecoako sa môže takto chovať primár ako môj muž povedal taký mal robiť na bitúnku nie primara
@taily30 všetko v poriadku, všetko skontrolované, veľkosť sedí, dievčatko potvrdené.... len sa veľmi vrtelo, ručičkami mavalo, nevedel peknú fotku urobiť, ale to nie je dôležité, tešíme sa, že je všetko v poriadku, už sme v polovičke, letí to..... u vás ako funguje poradňa, každý mesiac, alebo viac, alebo menej, kedy ideš najbližšie na aké vyšetrenie? robia u vás tiež skrining v 12 tt?
@ereska Ahoj, chapem tvoj hnev na lekarov, ja som tiež potratila a možno vďaka zle urobenemu kyretu mam problemy s krčkom a nemožem otehotnieť, ale miminko si pravdepodobne žive neporodila a telo v takomto rannom štadiu vie prečo to robi. samozrejme to nepomože bolesti a smutku ale ak to malo byť patologicke tehotenstvo nezachranil by to nikto. vieš, oni ti nemožu povedať nebudeme vam pomahať lebo to nema zmysel a o tyždeň sa to aj tak stane...samozrejme, som na tvojej strane že možno mali urobiť viac, alebo inak, ale telo jednoducho seba ohroziť nechce a vylučuje to čo je preň nebezpečne. verim že najdeš pričinu a dotiahneš to do šťastneho konca🍀
Zienky ten kokot ešte označil v správe že liečebné úkony aj 6 a to sú infúzie hajzel žiadne mi nedali
Dievcence, potrebujem poradit. Dnes som bola u gyn na kontrole a rozpravali sme sa aj o buducnosti. Tento rok budem mat 39 rokov. Doktor mi dal na vyber 2 moznosti, bud umele, ale to treba riesit cim skor, kedze je hradene len do 39. Alebo potom pomoct napr. s clostylom. Ten som doteraz nikdy nemala, ake mate s nim skusenosti? Co vedlajsie ucinky?
@ereska ja ti verim aky su hajzli lekári.Neviem si predstavit co prezivas,ze babenko bolo v tebe bolo vsetko ok a potom bum a odislo do nebicka.Lekar ti mal pomoct a nie debiliny napisat ako sa on staral.POviem ti tolko ze potrebovala som davnejsie infuzie na pribratie /bola som uz tehotna a doktori to nevedeli a mne davali cistu vodu ako infuzie upozornila ma na to jedna sestricka.Mamka ma tiez skusenosti s lekarmi po trhani zubu zalievala ju krv a tie svine v noci ju nechai cakat v cakarni a konali potom az ked narobil krik 60rocny mamkin otec.Tak ti vravim chod do boja!!!!!!
@0507 ahoj ja som si sama naordinovala clostyl, keď sa nedarilo, dala som si ho od 3-7 DC, lebo mávam skoro ovulku, ale nepomohlo, ovu silná, koľko sa vtedy vytvorilo folikulov neviem, lebo mi vyšiel utz vždy na víkend zrovna...mne nepomohol, tehu som neostala, boleli ma po ňom bradavky po ovu, ale inak nič, ale samozrejme za pokus nič nedáš, keď sa nedarí, kopec kočkám pomohol...ja budem mať tento rok 40 a teraz na 9 DC idem k Dr., že chce nasadiť nejakú liečbu, lebo všetky výsledky sú na 1
@dominika_sk mne tiež Dr. povedal, že jedine, že by pri kyrete ako keby oškrabali viac výstelky ako bolo treba, preto sa nemusí dariť
@taily30 paráda, krásna správa, koľký tt +d si? Prajem ti, aby ti už bolo lepšie a nemala si nevoľnosti 🙂
@evi38 tam kde su jazvy sa vystelka netvori a tie miesta už ani nekrvacaju a ja od kyretu mam naozaj kratšiu ms, menšie krvacanie a kratši cyklus...😕
@0507 podľa utz aj ja mám peknú maternicu aj vaječníky, ovu vždy, pekný dominantný folikul a po kyrete ani ťuk a to všetky detičky boli na 1 x...teraz už 18 cyklus nič...už som vyskúšala všetky rady, prírodné, lebo ja za lieky nie som, to už bol len taký pokus, ešte aj vínko po ovu som si dala, čo ja vôbec nepijem :D a nič, ale mne Dr. spravil všetko HP, stery...buď od 3-7 alebo 5-9 DC 🙂
@dominika_sk vidíš to môže byť, okrem tohto cyklu som mala tiež menej dní aj slabšiu
@dolynkag kvôli čomu si sa prosím pýtala na ten pupalkový olej eresky? Mňa to tiež napadlo, len som si nebola istá či ho brala...
@liv_94 nestresuj zbytocne mozno ma len menej farbiva

@ereska čo presne máš v tej správe napísané?