Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@fany051081 dakujeem 😊
@havranka31 Gratulujem 🙂
ahojte dievcata, chcem sa spytat- moze sa saunovat pocas snazenia? vcera som bola v saune, lebo si myslim, ze tento cyklus to aj tak nevyslo (skusali sme len 2x a potom som dostala zapal mocaka :/ ) dnes rano teplota dost vyskocila na 36.98, myslim, ze kvoli saune. uz cakam MS kazdym dnom
@kakatulik pred chvíľou mi volali z KE že mám prísť hneď na infekčné kôli tej pozitívnej rubeole aby som stihla mať výsledky kým bude konzultácia v CAR vo štvrtok ...tak ako ma Poprad odbil kôli rajonizácii tak ma Košice milo prekvapili ☺️... už len nech sú výsledky ok že môžeme začať dlhý protokol pred IVF 🙏
@havranka31 krásny testík ...skvelá správa... krásne tehulkovanie ❤️✊✊🍀
@monu66 @zuzik5891 dakujem vam krasne, ja som tomu tento mesiac nedavala nejak sancu, necitim ziadne priznaky ani nic, ovulacia bola cela zvlastna oproti ostatnym mesiacom.. este mi to nedochadza, snad o par dni 🙂
prajem vsetkym co tu ste aby ste sa tiez dockali, drzim vam strasne palce, precitane to tu mam od zaciatku. velmi obdivujem hlavne tie co sa snazia uz roky, ste velmi silne zeny ❤
@havranka31 raz sa nám všetkým podarí mať bábo .. či prvé alebo už niekoľké v poradí... zakaždým keď sa nedarí sa trápime a to trápenie musí byť raz odmenené...❤️🙏
@havranka31 gratulujem!! Test vyzerá super!! Tak nech všetko dobre dopadne 🍀🍀😘
@havranka31 Vau Gratulujem 🙂Božinku tie motýle vpodbruší pri prvom teste pozitívnom som už vyše 8rokov zažila bolo to krásne,držkate sa 🙂
@havranka31 Dakujem 🙂 To tak byva, ze zena ked to najmenej caka, resp. vobec necaka, tak vtedy to pride 🙂 To ti verim, ze ti to este nedochadza, mne to doslo az ked som citila prve pohyby 🙂 Prajem ti zo srdca krasne a pohodove tehulkovanie a co najmenej zaludocnych nevolnosti 🙂 Tehotenstvo je tak kraaasne obdobie 🙂 Ach jaaaaj, este raz to tak zazit 🙂
@monu66 dakujem, som sama zvedava ako to budem znasat 🙂 ja som par sekund pozerala na ten test ze nejaka je ta kontrolna ciarka slaba, az potom mi doslo ze to nie je kontrolna :D
@alison11 @kaciatko04 dakujem za gratulacie
@taily30 krásna fotka 🙂...mne kým bolo zle, tak bolo všetko ok 🙂 držím palce 🙂
@havranka31 som ti chcela napísať, že mne vitex nezvyšoval teplotu, aby si skúsila test :D, ale tak vidím, že si už skúsila 🙂...moc gratulujem, ako dlho ste sa snažili? Niečo si zmenila ty či muž? 🙂
@pasikavamacka neskúšala si test? Myslím, že to na začiatku nie je problém, prvé dni sa len delí, to ešte nemá vplyv 🙂
@pasikavamacka ahoj podľa mňa to vôbec nevadí ak ideš do sauny,ja som chodila pri prvom cvičiť na taký stroj -bežiaci pás,kde ma zavreli do bubna a bolo tam teplo ako v saune,pár krát som tam bola a zistila som že som tehu,mne to asi pomohlo😂.Samozrejme po zisteni že som v tom som tam už nešla
@evi38 dakujem 🙂 no boli mi cudne tie teploty veru, nemavam take :D muz nezmenil nic, tomu davam zinkosel, ja som skusila do ovulacie pit alchemilku 2x denne, a po ovulacii vitex (prvykrat). prvykrat som skusial aj bromelain v tabletach po ovu, predtym som pijavala dzus ananasovy len. neviem, ci nieco z toho zabralo, alebo to bolo len o nahode, ale tesim sa velmi.
toto bol piaty mesiac snazenia, obaja mame tesne po tridsiatke. zacali by sme omnoho skor, ale bohuzial som pre chorobu musela mat nutenu trojrocnu prestavku.
je to nase prve 🙂
@havranka31 gratulujem
@havranka31 prosim ta, aky bromelain si uzivala?
@0507 neviem ci sem mozem dat odkaz, ale tento: https://www.pilulka.sk/bromelain-90-tabl . davala som si ho 2xdenne po jedle, 4-9dpo
@havranka31 super, dik za info.
@zuzik5891 ahoj v Bojniciach áno podpísala naliehala ja som si to začala čítať no ostala rýchlo mi to podpiste potom si budete čítať proste chceli to mať podpísané aj mi zabudla povysvetlovat čo a ako teraz potom doma čítam a samé bludy len aby boli chránený úplný hajzli a keď som sa pýtala na histologiu že z toho nič nezistia len že išlo o tehotenstvo a ja že veď máte celý plod veď nech zistia čo najviac že to by popredu museli poslať žiadosť do Martina tak ja mám vedieť popredu že potratim proste to tam nechcu poslať myslím že ak by zistili. Že miminko bolo úplne v poriadku od včera mám chrípku slabosť hrdlo kašeľ horúčky 39 bola som dnes u obvodného dala mi silné antibiotiká inak Zuzka aj mne napichli aká jedna sestrička a druhá tam išla nejakú injekciu a zbadala taká že tečie mimo tak pichli inde nanovo
@havranka31 blahozelam a drzim palce 🙂 ja som tiez po trojrocnej liecbe, konecne tuk-tuk ako-tak zdrava, tak sme sa dali na vyrobu deti. len uz mam 36 a za sebou vela zdravotnych problemov, tak dufam, ze sa to podari.
bromelain plni aku funkciu pri plodnosti? viem, ze je to enzym a ma mnohe priaznive ucinky, len konkretne o plodnosti som nevedela. takze bromelain az po ovu? alchemylku mozem od zaciatku MS po ovu pit?
este chodim na magnetoterapiu chrbta a myslim, ze to nie je bohvieco v tehotenstve, ale tehotna este nie som tak to dokoncim.
@ereska nechceš predsa len skúsiť ten dohľad?...jedna vec je čo napísali do správy a druhá čo sa zistí pri kontrole...aj tá hystológia je zvláštna...vopred napísať žiadosť... veď jedna baba tu na koníku písala že potratila doma a do nemocnice prišla aj s tým mini plodom a poslali to na hystologické vyšetrenie...im vtedy vopred netrebalo písať žiadosť? .. strašné že sa musíš niečím takým vôbec trápiť 😞
@ereska velmi ma mrzi, co sa ti stalo. smutna pravda- vacsine lekarov sa neda verit a musime byt sami sebe advokatom, vsetko si nastudovat sami. ja som sa tak musela sama a cez rozne vybojovane cesticky liecit z jednej choroby 3 roky, keby som vtedy pocuvala lekarov, som na ID a odpisana zo zivota. hrozne toto. a potom cloveka vysmeju, ze mas nieco nacitane z internetu ale inak to nejde.
Dievcata mali ste tu niektora ureaplazmu? Infekciu. Myslite, ze aj to je dovod preco sa nam uz 13 mesiacov nedari? 😢 DR mi k tomu povedal len tolko, ze to sposobuje zapaly mocovych ciest (tie mam od mala). Predpisal antibiotika.
@pasikavamacka ahoj, alchemilku od zaciatku ms po ovulaciu, bromelain pomaha pri uhniezdovani, preto az od 4dpo staci, lebo dovtedy tam vajko nie je v maternici 🙂 a neskor ho uz netreba ked je uhniezdene. drzim palce 🙂
@pasikavamacka sauna môže len pomôcť, lebo sa ti telo prekrví, my sme boli v kupeľoch, ked sa nám zadarilo a potom som bola ešte v parnej saune asi okolo 10 tt, nie dlho, ale bola, čo sa týka bromelainu, je to enzým, ktorý pomáha čistiť krv, hojí rany, omladuje tkanivo, takže asi tiež dobre prekrví maternicu, tak ako aj červené vínko... stačí aj ananasový džús
Neber nic s obsahom borakoveho(borage) oleja alebo pupalky(evening primrose ) ani olej zo semien ribezli(currant seed oil) . Obsahuju protizapalovy olej GLA, ktory v tehotenstve moze sposobit prekrvenie maternice a potraty. Tiez sa vyhybaj podla moznosti inym, hormony ovplyvnujucim doplnkom(yam, damiana, Dong Quai). Telo v tehotenstve netreba vyrusovat, samo si reguluje potrebne hormonalne hladiny.
Baby, som tu velakrat videla že hovorite o pupalkovom oleji, načo to beriete? toto som našla nahodou

@havranka31 blahoželám 👶🙏