icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kakatulik
3. mar 2019

@martinade tá moja intuícia mi hovorí že nie. Zajtra už asi začnem definitívne klesať. Teraz mi to drží asi ešte ten progesterón.

monu66
3. mar 2019

@martinade Ohladne pregnylu ti poradit neviem, ale vyzera to dost, ale ze dost nadejne👌. Drzim palce aj na nohach ✊
@julianka007 tak dnes mam uz poovulacnu bt a skusala som vopred zadat rozne kombinacie bt a vyznacuje mi den ovu na 11dc presne vtedy, kedy som mala neznesitelne ovu bolesti. Nemecka appka mi uz vyznacila na 12dc. Zaujimave je, ze az den po silnych ovu bolestiach som mala super krcok vysoko a velmi otvoreny a doteraz spermosky nevysli - nezutekali 😂 No dnes je druhy den co mam neskutocne citlive prsia a najma v posteli mi vadia. Moje telo ma dokaze neskutocne zblbnut. Keby mi niekto dal otazku, ze kto ma v zivote vedel riadne oklamat, tak odpoved by bola: "Moje telo"

martinade
3. mar 2019

@monu66 dakujem dufam tiez ze to nie je pregnyl..., no na tvojom grafe ma stale udivuju tie vysoke teploty. podľa pravidiel bt 3dni vyššie teploty ako v 6predchádzajúcich by som tipovala na 12dc, hoc tento cyklus ma presvedcil o tom ze niekedy ovu nastava este pred zvysenim teploty - ked progesteron sa den dva nevie nastartovat

martinade
3. mar 2019

@kakatulik každopadne držím pršteky a hlavne sa nevzdavat

kakatulik
3. mar 2019

@monu66 inak toto s tým krckom som odpozorovala aj ja.

cica1650
3. mar 2019

Ako som predpokladala ze prebehla ovu na 9dc tak aj bolo,len neviem preco tak skoro,minulý mesiac bola na 11dc,nevadi ze ju mam tak skoro po ms???Najviac ma stve ze hned od ovu ma zacnu boliet prsia az do ms co trva mooooc dlho😕

monu66
3. mar 2019

@martinade presne... aj u mna niekedy sa stava, ze ovu byva tak 2 dni pred zvysenim bt. No tento cyklus bt mam fakt zaujimavy, nielen vysoku bt, ale ziaden riadny pokles. Mne v lf vie vyskocit bt aj na 37,2 stupnov, tak som zvedava o kolko mi vyskoci, ked uz teraz v 1.faze som takto vysoko. Inac tento cyklus mam o to zaujimavejsi, ze celu prvu fazu sa moc pod pazuchami potim a toto mavam v lf ako znak, ze o cca 2 - 3 dni pride MS. Este zaujimavejsie, ze mi nechce blednut ovu test. No ani dobru knihu nemusim citat, pretoze moj cyklus je zaujimavejsi 😂

petruska0611
3. mar 2019

Ahojte babulky, vidite to tam aj vy? Dnes som 9dpo a povedala som si ze skusim test bo tie bolesti v podbrusku mi vcera nedali ani spat a myslim ze je tam co vy na to? Zvyknu tie mamatesty duchovat? Je s citlivostou 10ml

monu66
3. mar 2019

@petruska0611 vidim aj ja 🙂 Drzim✊

petruska0611
3. mar 2019

@monu66
Ďakujem velmi pekne , tu je lepsie vidiet 😊 viem ze este nemam vobec vyhrate po predchadzajucej skusenosti, ale budem dufat a verit ze tentokrat bude vsetko v poriadku

fiora94
3. mar 2019

@zuzik5891 nejako to tu vymrelo, co su vsetky tehotné? Kedysi som nestihala spravy citat.... este tri dni a dorazi moja laska... :D

zuzik5891
3. mar 2019

@kakatulik
@martinade spravím všetko preto aby to bolo v poriadku keďže mi sa inak k bábätku nedopracujeme...
@martinade jej testík je veľmi pekný ❤️

martinade
3. mar 2019

@monu66 pri ovu teste v tvojom pripade plati, ze posledny silny ovu test by si mala brat do uvahy

zuzik5891
3. mar 2019

@fiora94 no ztehotnieva sa nám tu...veru...ja už tiež čakám milostivú kedy dorazí 😂😂😂

martinade
3. mar 2019

@petruska0611 vidim držím ✊

monu66
3. mar 2019

@martinade ano, posledny beriem do uvahy 🙂 Ja som sa zle vyjadrila, ono mam testy uz negativne, len nechcu blednut. Testovaciu ciarku mam tak intenzivnu ako keby vecer mal byt test uz pozitivny. Vzdy na druhy den po pozitivnom som ledva videla tu testovaciu ciarku, no teraz to tak nie je. No uvidim aka bude dnes poobede a vecer.

monu66
3. mar 2019

@petruska0611 Dolezite je byt pozitivne naladena (aj napriek tomu, ze nam slniecko zdrhlo) a vobec nepomysliet na nieco zle, lebo si to potom len privolavame. Raz mi kamaratka - bosorecka povedala, ze mam mat len pozitivne myslienky, lebo to co mi bezi myslou, to pritahujem z vesmiru. Najprv som pozerala na nu ci je ok, no ale preco tomu neverit? 🙂

martinade
3. mar 2019

@monu66 ten hormon je prítomný v tele po cely cyklus...

petruska0611
3. mar 2019

@monu66
Mas pravdu, budem sa dnazit mysliet len pozitivne, uvidim o par dni testnem znova a verim ze ciarka bude silniet.. Dakujem za podporu 😘
@martinade
Dakujem aj ja ti moc drzim palce 😘 nech ciarka silnie

martinade
3. mar 2019

@petruska0611 dakujem 😘

monu66
3. mar 2019

@martinade ja viem... no len nikdy mi tak po ovu test neukazoval tak intenzivnu ciarku. No mozno je ta zahada v mojich novych doplnkoch, ze pomaly mi klesa lh, no bohvie...

monu66
3. mar 2019

@martinade prikladam test... Vzdy som mala taku slabulinku, no a teraz takuto

ereska
3. mar 2019

@martinade matka držím palce škoda že nemáš taký istý test ako minule bolo by to vidieť či testovala si už aj s touto značkou ,? Ak tmavne tak by to nemal byť pregnyl

martinade
3. mar 2019

@monu66 to je ok.. Nic zvlastne na tom teste nevidim...

dolynkag
3. mar 2019

@petruska0611
@martinade myslím že konečne pribudne tehulka a to rovno dve super

martinade
3. mar 2019

@ereska dakujem 😘 zajtra znovu testnem tou istou znackou, ale ak hcg rastie ob den, tak asi zmenu uvidim pozajtra

martinade
3. mar 2019

@dolynkag 😍 to by bola krasa

daniela123321
3. mar 2019

@martinade Super✊vyzerá to nádejne🍀

martinade
3. mar 2019

@daniela123321 dakujem, uvid zajtra. Moc sa tesit nechcem ved co ak nahodou je to predsalen pregnyl, ale uz je u mna zvlastne ze sa tak hore drzim par dni...uvidíme zajtra

monu66
3. mar 2019

@martinade ok dakujem 🙂