Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@monu66
To vyzera velmi nadejne, drzim vsetky prsty co mam ✊ mna tak boleli krize aj podbrusko 3 dni, a potom bol na teste dusik
Este raz vam krasne dakujem za podporu aj drzanie palcov 🙂 🙂
@martinade
@julianka007
@cica1650
@ladysmurf
@petruska0611
@eliska1986
Bez vas zienky, by som uz dnes bola bez nalady a cakala uz len na MS.
@monu66 netreba sa vzdavat,raz to vide a mozno teraz a mozno na buduceto,vzdy je nadej 😉😘 ja som si uz povedala ze budem merat len tak aby som mala prehlad kedy je ovu a nebudem sa stresovat ci pride ci nie ms. Vzdy si rano poviem klud moja,zmeraj zapis a daj si kafe a hlavne nestresuj😏😂
Čaute baby, tak oficiálne sa opäť môžem zaradiť medzi snažilky. S mm sme sa dohodli, že sa skusime o drobca. Tak si držme palce 😀
@denidi krcok je uz dole tvrdy, bol hore, tak orientujem sa aj podla neho hlien len jeden den trochu ( od kedy beriem clostyl a duphaston je minimalizovany) a ovu testy od 12 dc sa mi ukazovala uz aj druha ciarka na 15 dc najsilnejsia ( ale nebola taka silna ako ta druha) preto neviem co a ako. lekar mi to potvrdit nevedel ( mal dovolenku)
@ajjka87 mozem sa spytat na ten krcok? Ked je nizsie da sa to viac citit pri styku? Sorry za prilis detailne info ale dnes pri styku som zo zaciatku citila neprijemny pocit, ked tam narazal, tak som mala pocit, ze je uz asi po ovulacii a krcok nizsie

Dievcata, dakujem vam velmu za podporu, ste skvele 🙂. No od vcera ma bolia krize, tak uvidim co sa z tohto cyklu vykluje