Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@julianka007 dakujem krasne 🙂 To fakt taky graf pri otehotneni? 🙂 No musim zachovat chladnu hlavu :D lebo tie moje grafy ma dokazu vzdy tak nemilo prekvapit, ze uz som mojej bt v lf prestala doverovat :D
@monu66 Áno takýto... Nemerala som celý cyklus, ale podľa krčku a hlienu som vedela kedy bola cca ovulka... A potom mi to nedalo a po ovulke som zacala merať... No nedopadlo to dobre... Tak dúfam, že sa čoskoro zadarí...
A tento cyklus je zatiaľ nuda... Spinenie na 2DPO mi dalo nádej, ale ukáže až čas...
@julianka007 dakujem aj za ukazku tvojho grafu 🙂 Dala si mi novu nadej 🙂
No, zatial pekne pomalicky stupas hore a ziadne vyrazne skoky, co je super + to spinenie 🙂 Pevne verim, ze sa ti zadari a budem sa vytesovat s tebou 🙂 🙂
@monu66 nádej je vždy... A treba pozitívne myslieť. Aj keď radšej vždy triezvo. Nedávať si falošné nádeje a nehladat príznaky tehotenstva ak žiadne niesu... Toto mi pomáha lepšie zvládať tie neúspešne cykly. A vďaka tomu už nepreplačem celú MS.. vtipné je, že keď som bola tehu, tak okrem naliatych pŕs som nemala žiaden priznak. 😂 Bolo to kedysi hrozne. 😁 Už teraz som zvedavá ako budeš pokračovať
@julianka007 to tak byva, ze ked zena uz nedufa a otehotnie, tak ziaden priznak tehotenstva. Presne... nehladat priznaky tehotenstva a o trosku lepsie zena zvlada ked pride MS. Ja pravdupovediac po tolkych rokoch snazenia uz moc neverim, ale viem, ze kebych nasla dve // na teste, tak asi skolabujem od stastia 🙂
@julianka007 ale vies co sa mi v sobotu v praci stalo? Stiahla som chladene kacice, lebo priserne smrdeli. Na to kolegyne, ze preco som ich stiahla ked su do 13.3.19 a ja ze preto, lebo su pokazene a treba ich vyreklamovat dodavatelovi. Ony ze som divna a ze nieco mam z cuchom. Po par minutach ked tak divne na mna zazerali som si pomyslela, ze dufam, ze si nemyslia, ze som tehotna. Som presvedcena, ze kacice naozaj smrdeli a kolegyne zrejme nikdy necitili pokazene maso :D Uz par rockov nepripisujem ziaden naznak smerujuci k tehotenstvu, lebo ked prisla MS, tak som psychicky bola na tom vzdy zle. Vzdy si vravievam, ze ak ozaj raz budem tehotna, tak nie priznaky tehu, ale dve viditelne //, ktore vidi aj slepy 🙂
@martinade u mňa nič zaujímavé, vzhľadom k tomu, že LF je 16-20 dní už najnovšie, tak ale nakoľko nič necítim, myslím, že to opäť nevyšlo...ovu za mňa 11 DC, ale graf sa riadi predošlými grafmi, kedy som merala o cca 1-2 hodiny neskôr, teraz meriam o 5:00 🙂...duphaston zvládam v pohode 🙂
@0507 halooo nevesaj hlavu,na hornej foto vidim zacinajucu jemne ruzovu ciarku drzim palce
@magic08 dakujem 🙂 No ale uz okrem krizov co ma bolia, tak mam dnes riadne nafucane brucho ako na prichadzajucu MS ☹️
@julianka007 tak moj cuch je spravny. Dnes mi veduci povedal, ze aj jemu tie kacice smrdeli. Kolegyne by si mali dat vysetrit cuch 😂

@magic08 cca 13 dní a zajtra by mala dôjsť ms