icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

0507
12. mar 2019

Tak od zajtra beriem clostyl, držte palce aby zabral 🙂

dadulik6
12. mar 2019

@monu66 ja som zase tento cyklus nechcela merat vobec ale ked som citila silne bolesti tak ma to dohnalo znovu vybrat teplomer cize ja som zacala po ovulke alebo presné v den ovu merat

dadulik6
12. mar 2019

@0507 silno drzim palce moja teraz sa to urcite podari ✊

dadulik6
12. mar 2019

@cica1650 neplacem Ja som si nato uz nejako zvykla vytesujem sa aj z prebehnutej ovu

ladysmurf
12. mar 2019

@monu66 no ja sa do toho krcka fakt nevyznam, raz je dole a potom opat hore. No a ci je niekedy aj zatvoreny to netusim, stale mam pocit ze je makksi a otvoreny. Ale behadz flintu do zita, este mrchana skareda neprisla tak treba dufat. Teploty mas krasne.

monu66
12. mar 2019

@ladysmurf dakujem 🙂

monu66
12. mar 2019

@dadulik6 ja som zas na meranie bt az zavisla 😂 tak by som merala len pokial by ovulka neprebehla. Rozmyslam, ze by som nemerala po ovulke asi tak od maja.

dadulik6
12. mar 2019

@0507 nie vobec a ani ma to neláka mam taky vnutorny pocit ze to nevyšlo a silne pms az keby nhaodou meškala tak skusim

0507
12. mar 2019

@dadulik6 tak držím palce, možno budeš prekvapkaná 🙂

ja197
12. mar 2019

Baby ako to je s tou tekutinou po ovu ? Kedy sa objaví? Musí ju doktor vidieť? Dnes som bola na sone, nejaké vajíčko od minulého týždňa odtiaľ zmizlo ale nevidel tekutinu tak povedal že zas nič z toho, len som mala posledné 3 dni aj bolesti aj pozitívny ovu test a takýto výsledok....bt tiež dnes vystúpila po včerajšom dosť hlbokom poklese tak rozmýšľam že či ak bola náhodou ovulka v noci alebo včera večer, či tam už tá tekutina musela byť....ďakujem za odpoveď, som dosť v depke z toho

claire1991
12. mar 2019

Pozrite na moje predovulacne teploty 😃 to sa mi este nestalo.. tri dni po sebe na vlas rovnake..

adria88
12. mar 2019

@claire1991 ja som na tom podobne 😁 uvidíme, čo ďalej

claire1991
12. mar 2019

@adria88 haha fakt 😂 to je sranda... robila som prave ovu test

adria88
12. mar 2019

@claire1991 no lebo ja mám teplomer na 1 desatinné miesto, ty máš tiež? Ten test ešte nevyzerá pozitívne, skús zajtra

claire1991
12. mar 2019

@adria88 nie ja mam na dve desatinne.. nieje pozitivny ale vecer alebo zajtra uz bude 🙂 vcera som mala skoro neviditelnu druhu ciarku 🙂)

adria88
12. mar 2019

@claire1991 asi áno, ja si testy nerobím, už tretí deň mám pichanie, tak som zvedavá... Každopádne, snaha musí byť 😁

pasikavamacka
12. mar 2019

@ja197 neviem ako je to s tekutinou, ale citim s tebou, aj ja mam cudny graf, zatial BT ovulaciu neukazala. Som v strese ci nejaka bude. Ovu test vcera pozitivny ale teplota stale nizka

ja197
12. mar 2019

@pasikavamacka no uvidíme čo ukážu teploty ďalších dní...mávaš problém s ovu ?

pasikavamacka
12. mar 2019

@ja197 ja si to sledujem len treti mesiac. predchadzajuce 2 mesiace som mala ovulaciu podla BT, ale stale v iny den. kazdy mesiac je to loteria. minuly mesiac napr.nebol ziadny hlien, teraz vela hlienu uz tyzden, ale ovula stale nikde. tie testy su take skoropozitivne ale nie na 100% pozitivne. pride mi to, akokeby sa telo aj snazilo ovulovat, len sa to nepodarilo. beriem prvy mesiac vitex a inositol, tak dufam, ze mi to nerozhodili este viac, lebo predtym som ovulovala (aspon tie 2 mesiace co to sledujem) Mam aj podozrenie na PCO, aj ked ziadny lekar mi tuto diagnozu nikdy predtym nespominal. ty mas s tym problem? mavas anovulacne cykly?

ja197
12. mar 2019

@pasikavamacka no to sme na tom podobne, tiež od minulého mesiaca chodím ku gyn na sono, minulý mesiac povedal že bez ovulácie aj keď prišla na 33dc, takže na 14dc fakt nič nemohol vidieť, no a tento mesiac som bola pred týždňom to bolo veľa folikulov ale malé a dnes také info ako som podala vyššie, s tým že tie folikuly nejako zmizli tak neviem....teplotu si meriam cca 6 mesiacov, mám dlhé cykly 33dc ale vždy bola ovu podľa teplôt, väčšinou 18-20dc , až na ten minulý mesiac kedy sa to riadne posunulo...niečo o PCO spomenul dr aj mne minulý mesiac, ale neuzavrel to ako hotovú vec...ja užívam gynex vitex aj inositol ale už mám toho plné zuby...budúci mesiac skúsim asi fytosóju ako náhradu clostilu a potom sa na všetko vykašlem....mám toho akurát plné zuby

ja197
12. mar 2019

@pasikavamacka ale niesom si celkom istá, či sa tej teplote dá veriť na 100%...

pasikavamacka
12. mar 2019

@ja197 aj ja mam dlhe cykly, predtym som mavala 30-32dni a odkedy sa snazime a beriem tie somariny, zrazu je to 35dni. este chvilu ich budem brat ale neviem ci potom to vsetko nevysadim, lebo to u mna funguje akosi uplne opacne nez by to malo

pasikavamacka
12. mar 2019

@ja197 fytosoja ma co robit konkretne? ja jem skoro kazdy den tofu, sojove mlieko a tempeh, tak to zrejme vynecham.

ja197
12. mar 2019

@pasikavamacka no dočítala som sa ževraj by sa ňou mala dať nahradiť hormonálna liečba clostilom ktorý sa dáva na začiatku cyklu na vyvolanie rastu vajíčok, tak asi skúsim ešte to a potom kašlem na to 😂

izy1661
12. mar 2019

Ahojte 🙂
Hlásim sa po dlhsej dobe. Nemeriam, netestujem, netuším kedy bola ovulacia.
Dnes som bola u gynekologicky a prvykrat mi pozerala, ze ci ovu prebehla a aku vysoku mam sliznicu.
Takze som nadšená, lebo ovu prebehla, ale vystelku mam 24DC 14mm, tak neviem ci to nie je vela. Každopádne dala mi lieky (lebo mam inzulinovu rezistenciu :/ ) a ze by mi to malo pomôcť 🙂 a dalej mam brat (nepamätám si nazov ale nieco duo forte s inositolmi oboma) a mm ma brat macu a ist na kontrolny speemiogram.
Každopádne som dost natesena 🙂

pasikavamacka
12. mar 2019

tak dnes je uz ovulacny test uplne negativny a ako bonus mam spinenie- trosku krvi teraz vecer. ze by konecne ovulacia? wow. neviem co sa deje v mojom tele. dnes som navysila vitex na davku 800mg, mozno to nebol dobry napad

zuzik5891
12. mar 2019

@claire1991 jeeej zlatko...tu som ťa ešte nevidela 😘😘😘😘

claire1991
12. mar 2019

@zuzik5891 ahoj moja ❤️❤️❤️

zuzik5891
12. mar 2019

@claire1991 ahoj ❤️❤️❤️...

butterfly333
12. mar 2019

Baby prosím vás mohli mi atb posrat cyklus? Minulý týždeň som bola chorá poslednú tabletku som vzala minulý piatok. Teraz som 11dpo a mam špinenie co som nikdy pred ms nemala nemáva to ms ma prísť v sobotu lf mávam vždy 14dnovu tak nechápem