Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Baby poradte prosim som 7DPO a neviem ci sa zadarila ale mam taky pocit akoby ma chytala mykoza😥neviem co si mozem zobrat...doma mam lactofeel aj janemazol 2%...alebo si mam zajtra kupit canesten capik alebo betadine capiky...?🙏🏾
@monu66 mňa dnes akosi pobolieva pobolieva bruško... Tak neviem či sa MS neohlasi aj skôr... Za nedlho pôjdem asi s tebou nový cyklus...
@julianka007 to nemusi este znacit prichadzajucu MS. Ja ked som cakala syna, tak ma viac bolelo brucho nez obycajne bolievalo na prichadzajucu MS. Stale som behala na wc-ko a len som spinila (tmavohnedy hlien husty). Velmi ale ze velmi drzim palce, aby tento cyklus bol tvoj uspesny 🙂
@monu66 no kiež by to tak bolo... pobolieva ma celkom dost... až mám potrebu sa tiež chodiť kontrolovať či sa nespustila MS... Ale zatiaľ nic. No akosi teraz neviem... Nedávam tomu moc nádej... Moje teploty tehotenstvu moc nenasvedčujú,.. Samozrejme ak mi vyjde test // tak sa zbláznim od radosti... no nemám pocit, že by to vyšlo...
@nelka9 Ahoj,môžeš určite lactofeel a môžeš aj Canesten (Canesten som mala v 5tt aj 12tt)
@zuzik5891 držím palce na zajtra 🙂
@petruska0611 za mňa ovu tiež 5.3. 🙂
@monu66
@butterfly333
@martinade babulky ja tiež tento rok 40 v septembri...Maťka test úplne biely ako som predpokladala, duphaston vysadený a už nemeriam...dnes 25 DC, ešte pár dní a príde ms...fakt neviem, kde je problém...ty ako, ideš dnes k Dr.?
@julianka007 super, krásny graf, neskúšala si test? 🙂 držím silno palce 🙂
@iam24
Gratulujem ❤️ a teda prvykrat si bola teraz v kolkom tyzdni na prehliadke prosim ta?
@petruska0611 prvýkrát som bola v 6+2 doktor potvrdil tehu ale srdiečko ešte nebolo až teraz 8+3 som bola druhýkrát a všetko v poriadku 🙂 ďakujem 🙂
@iam24
Dakujem za odpoved, lebo ja sa nejako neviem rozhodnut kedy ist 😊 teraz som 6+3 podla ms ale viem ze ovu bola az 22DC..
@petruska0611 tak to ešte počkaj chvíľku 🙂 ja som mala ovu ma 16DC preto vtedy ešte nebolo srdiečko. Držím palce 🙂
@iam24 Gratulujem a z tou sódou sa má robiť najskôr v 13tt.Som čítala na najmama.sk
@daniela123321
@taily30

@iam24 mne zasumela riadne a bola to baba nakoniec 😁