icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

vejula
28. aug 2014

@senta_sofia anio ano, všetko v poradku sa zda a pohlavie nevieme 😉 a ty ako?

senta_sofia
28. aug 2014

@vejula taky tak 🙂) aj ked doktor hovoril, ze uz teraz sa da na 90% pohlavie urcit, tak som cumela, ze v 12tt, ze faakt 😀

vejula
28. aug 2014

@senta_sofia ??? To fakt? A dala si si povedať, či chceš čakať až do pôrodu

senta_sofia
28. aug 2014

@vejula tiez som bola prekvapena... nedala som si povedat, co si, ja si este pockam, ak bude vidiet na tom "velkom" ultrazvuku ako si bola ty, tak si povedat dam, do porodu asi nevydrzim, ale zase nemienim to ani roztrubovat do sveta 😉

rybkaa
autor
28. aug 2014

@senta_sofia berieme aj mm krstnu dcerku, bude mat 6 rokov, tak pre nu to bude zabava, musime ju niecim zabavit 🙂 mm tam uz bol a celkom sa mu pacilo, tak tam taha aj mna nech kuknem kamosky ofce 😀

rybkaa
autor
28. aug 2014

@senta_sofia tak ale nam dufam povies ci to bude dalsi chlap alebo dievka ci? 😀

elinka112
28. aug 2014

@paskolinka ahoj no dnes rovnaká teplota 36,7 a som 8dpo

sjuzan77
29. aug 2014

Ahojte babule. Tak dnes takto, chyta ma stres a panika, strach zatial vsetko ovlada 🤐

sjuzan77
29. aug 2014

... 😲 ...

paskolinka
29. aug 2014

@sjuzan77 neboj, čo má byť to bude 😉 tentokrát to už musí dobre dopadnúť, hlavne žiadnu paniku 🙂 ciarocka slabá ale na 10dpo pekná a teplota super 😎

sjuzan77
29. aug 2014

@paskolinka najhorsie je, ze je sviatok a nemozem ani zavolat doktorovi, ci si nemam dat na to spinenie duphaston. Ordinovat bude az v utorok poobede 😒

kubisova
29. aug 2014

@sjuzan77 vypada to slubne tak drzime palustky

paskolinka
29. aug 2014

@sjuzan77 este stale spinis? Tak ono to zas nie je v čase očakávanej ms take nezvyčajné, nemusí to byť hneď problém... A na pohotovosť keby si šla to je blbosť?

rybkaa
autor
29. aug 2014

@sjuzan77 odpadnem 😉 tes sa!!! Neboj bude to dobre, fraxik pomoze a telo si uz babo neda 🙂 dufik si dat mozes, pripadne zavolaj na pohotovost nech ti poradia 🙂 Na 10 dpo fakt pekna ciarocka a teplota skvela! To spinenie moze byt aj z uhniezdenia tak hlavne pokoj a drzim palce, tesiiim sa🙂

rybkaa
autor
29. aug 2014

Ahojte..ja furt cakam na zazrak a kedy sa mm zobudi po nocnej 😀 http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/Rybkaa

zuzulienocka77
29. aug 2014

@sjuzan77 jemine tfuj tfuj tfuj uz musi byt dobre. Volaj na tu pohotovost pre istotu, ale verim, ze uz bude dobreee. Drzim palce

sjuzan77
29. aug 2014

@kubisova
@rybkaa
@zuzulienocka77 dakujem dievcence za povzbudenie, strach mam a po 2 potratoch sa ho nezbavim, ale v kutiku duse verim, ze uz to vyjde.
To spinenie nie je nejak extra vela, ani nie je pri kazdej navsteve wc, obcas je vidiet viac, obcas menej. Mam z toho zly pocit, ale dufam, ze je to tym, ze dnes by mala dorazit mrcha. Teda ak sa este nerozbehne, aj to moze byt.
Co sa tyka nasej pohotovosti, tam sa chodi len umriet, to vam potvrdi ktokolvek z nasho okresu. Mam s nou velmi zle skusenosti, naposledy pred mesiacom, mala mi spadla, mala trznu ranu na brade, cela od krvi, velky plac a aj tak nas tam nechali cakat 2 hodiny.. 😠 keby som im aj volala, povedia, aby som prisla a hned hospitalizacia, to beru ako rutinny postup 🙄

senta_sofia
29. aug 2014

@sjuzan77 kopirujem svoje prianie zo vcera, prosim prosim nech uz je november a ty mas krasne gulate brusko 🙂 a chod v utorok k lekarovi, nech zoberu krv, pozru progesteron, kedze spinis a hlavne nech na teba daju pozor... to spinenie nemusi fakt nic znamenat, ja som mala v case ocakavanej menstruacie pri poslednom normalne jasnu krv a s tym duphastonom, ak ho doma mas, podla mna tym nic nepokazis, sak ked si pozries pribalovy letak, tam je take davkovanie, ze od tabletky pomaly po 6

senta_sofia
29. aug 2014

@rybkaa inak aj v Bojnej je taka mini-zoo, ci ranc, ci co to tam je, ked beriete dieta 😉 http://www.babica-bojna.sk/

kristinka28
29. aug 2014

baby pred mrchou bazalna 36,6,,36,7pocas mrchy rovnako a takto sa uz 12 dni drzi rovnako nemala bi bazalna klesnut?Co sa to deje z mojim telom no neviem ,,nemate skusenosti

senta_sofia
29. aug 2014

@kristinka28 mala by ti stupnut po ovulacii 😉 kedy si zacala merat pred menstruaciou?

kristinka28
29. aug 2014

@senta_sofia okolo 14.8 niejako tak neni to cudne ze mam rovnaku ,alebo neni ovulacia no nerozumiem

senta_sofia
29. aug 2014

@kristinka28 tazko povedat, a menstruaciu si dostala kedy? lebo ako tak kukam na kalendar, toho 14.8. bolo zrejme uz tesne pred nou... A ovulaciu tusis, ktory den cyklu mavas? Lebo teoreticky, ak si 12 den od menstruacie, tak este ovulacia prebehnut nemusela. Meraj dalej a uvidis, zatial by som sa nejak neznepokojovala, ak ju budes mat takto cely mesiac, mozeme sa tvarit, ze si mala anovulacny cyklus

granulka
29. aug 2014

prepacte ze sa montujem do otvorenej diskusie 🙂 len sa chcem spytat ze kolko dni po ovulacii su este plodne dni...2? 3?

kubisova
29. aug 2014

@adamnela ty si kde

senta_sofia
29. aug 2014

@granulka dobra otazka, pretoze su rozpory v tom, aku zivotnost ma uvolnene vajicko, ale aspon tych 48 hodin by som brala do uvahy, ak nechces byt tehotna

granulka
29. aug 2014

@senta_sofia nechcem 🙂 cize ked vola ovulacia v utorok, dnes uz by som mohla byt safe podla teba? 🙂
DAKUJEM MOC MOC za odpoved

senta_sofia
29. aug 2014

@granulka tak vies, ze 100% je jedine "neondit", jak hovoril nas telocvikar, ale podla mna ano

kristinka28
29. aug 2014

@senta_sofia dostala som 18 anovulacny cyklus co je to

lenna71
29. aug 2014

@senta_sofia @rybkaa tak dnes som konecne vyskocila...dockala som sa.uz len cakat co z toho 😕