Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@claire1991 ahoj, paradny graf, drzim palce
@adria88 pekne ides hore... co sa o mne povedat neda... kukajte dievčence na toho mojho cudaka
Baby mna inak napadlo že mi tento cyklus mohlo tak ukľudniť teploty TSH.. bežne mi ho držali na 4,5 a teraz ako mi zvýšili euthyrox tak mi kleslo na 2,8. Je to síce už pár mesiacov ale možno trvá než sa hladina ustali či?
@adria88 nemyslim, ze IP by teploty tak klesali... to je blbost si myslim... mozno fakt ta ovu.... no uvidime, sama som zvedava co sa bude diat .
Ale najvacsia tragedia je, ze vcera nic nebolo, zaspali sme obaja ako dreva... rano sa muz smial, ze ako sme zalomili obaja... a dnes je na 24ke, takze nic,... jedina moznost zajtra a to je uz neskoro
@pimar nase grafy sa zasa zacinaju trosku podobat 😁😁
Inac ma od rana boli strasne brucho ako na ms..
@claire1991 ano ano, opäť, teším sa:D Fakt? A aké dlhé LF mávaš? Lebo aj mna v noci trochu bolelo brucho akoby pred MS...ale ja mávam LF 10, max 12 dní, takže ktovie...
@pimar ja mavam 14 dnove lutealne... a este mam tyzden do ms... v stredu mam dostat tak nechapem .....
@magic08 ten tvoj graf je fakt zvlastny... normalne som zvedava ako sa to bude vyvijat dalej ..
@claire1991 vidim to tak, ze ovu je dnes... aj ked zvyknem mavat velke bolesti pocas ovu, no teraz nic... mozno to bude nakoniec anovulak...
baby @zuzik5891 uz je na odbere vaijcok... poslime jej vela pozitivnej energie nech sa vsetko podari a ma co najviac vajicok ... ❤😍😍😍
@magic08 jooooj si mala vcera skusit nejak muza prebrat k zivotu ... no nic.... este to nic neznamena.... uvidime....
@claire1991 však ja zaspala na tvrdo s nim.... dobití sme boli obaja, ani neviem kedy sme zaspali... este si pamatam, ze som si vravela, ze na chvilu zavriem oci a potom na neho skocim.... no, a otvorila som oci rano o 5.30 !!! Ani neviem kedy syn prišiel k nam v noci.
Baby... som po OPU...bola som tam trištvrte hodiny...mali problém s tým pravým vaječníkom... odobrali mi 14 folikulov a z toho 9 obsahuje vajíčka...som šťastná skutočne...❤️❤️❤️❤️❤️
@zuzik5891 super sprava,drzim palce nech sa všetko podari po čom tvoje srdiečko najviac tuži❤🙂

Ahojte tak ja si taham teraz 6tkoveho slíža 😅✌🏻