Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@claire1991 no mňa tiež tie bolesti brucha po ovulácii, kedy je ešte priskoro na MS zvyknú znepokojiť.
@claire1991 to ja asi ešte nie, ale tak v stredu sa chystám... ja sa teším na tvoj testík 😍
@claire1991 heh, o 10 dni najskor 🙂 kedze dnes ovulka... aj to pochybujem ze budeme uspesní, kedze dnes som bez chlopa 😢😠
@claire1991 noo, ja som naposledy robila test v lete, bojím sa:D ale tak uvidím podľa teploty v nedeľu, možno nevydržím🙂 som zvedavá na tvoj🙂
@claire1991 no neviem neviem, uvidím... ak nie, tak tu v nedeľu bude test aj môj :D ale tak to bude asi moc skoro v mojom prípade, keďže ms má prísť až streda, štvrtok alebo piatok
@evi38 ako si na tom? Nejake novinky? Ja som bola u gyndoša 12dc a možnože iba 11dc, bo začiatok ms som zacala pocitat tiez, lebo bolo vyrazne špinenie. Inak folikuli ma 2-3 na kazdej strane, ale su male 8-9 mm. Akoby mi ta fytosoja posunula ovulku...mam od zajtra brat celu ampulku toho rastoveho hormonu. tento cyklus ziadne iui bo drahy v pondelok ide na sluzobku a vracia sa v piatok. Uvažujeme ze budem si robit ovu testy a ked budem mat pozitívny tak zoberiem si den volno a nastartujem auto a odsoferujem to az do madarska aby sme nezameskali cyklus
@claire1991 nebolo to nejako veľa, len trošku, pichá ma aj podbruško, ale ako má byť, tak bude ☺️🙈
@claire1991 asi v pondelok-utorok...ťažko povedať, raz mám LF 10 dní, potom 12, potom zas 10....
@majinka29 posli ho do centra a dajte si urobit ten rozsireny aj na fragmentaciu DNA v spermiach.. toto je dolezite aby mal dobre
@claire1991
@eliska1986
@magic08
@martinade vďaka baby za podporu...aj za srdiečka... netuším od koho sú ale ďakujem ❤️❤️❤️ ...😘😘😘😘😘😘
@taily30 to je super...sono a krv ti dopadnú na výbornú...som o tom presvedčená❤️❤️❤️🍀🍀🍀
Teraz budeme každý deň čakať na telefonát od embryologiológa aby nám povedal ako sa delia naše embryjká 🙏
Vklad mi zrušili kôli vysokej sliznici a bude až v ďalšom cykle... trošku ma to mrzí no na druhej strane je to dobre...aspoň si telo oddýchne od hormónov a aj ten môj nedostupný vaječník sa zregeneruje...

@zuzik5891 krasa, gratulujem