Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@claire1991
@adria88 babulky moje kukajte tu. Ako srandu je so mnou test. Úplne zo srandy som skúsila, reku neexistuje že tam niečo môže byť, no mam ich doma kopu jeden test hore dole. A tam toto. To bude chybný test, nie?
@martinade odber bol dlhší ako sa plánoval...z 15 minút som sa na izbu dostala po trištvrte hodiny...po cisárskom reze mám pravý vaječník prichytený vyššie a nemohli sa k nemu dostať... jeden lekár mi robil punkciu a druhý mi cez brucho tlačil vaječník nadol...ale narkóza úplne skvelá... anestéziológ super a aj sestrička... všetci boli veľmi milí...prebrala som sa hneď a stále má chodili kontrolovať...inak ani netuším ako som zaspala... mala som zavreté oči a vôbec som necítila ani tlak v hlave ani tŕpnutie... úplne ako keby dom zaspala len tak... prirodzene
@magic08 asi si ho dlho nechala namoceny v moci... ved skus este jeden ked tak nech mas dusu na pokoji 🙂
@magic08 len 10 sekund ma byt vacsina .. ja mam teraz dokonca take ze len 5 sekund 🙂
@fiora94 ahoj moja...bola som dnes na OPU...zo 14 odohraných vajíčok máme 9 zrelých...teraz nás čaká ťažkých 5 dní aby sme vedeli koľko embryí budeme mať... vklad mi odložili o mesiac kôli vysokej sliznici...inak síce ja sa snažiť nemôžem ale sme cca v rovnakom DC 😍...nech ti to výjde a ja sa k tebe pridám budúci cyklus ❤️🍀🙏
@claire1991
@claire1991 netešíme sa, isto je to chybný test. Neverím ze to môže byť maozaj
@magic08 tam vyzera ze je aj farbivo... ja si myslim ze to je celkom realna slaba ciarka...

@zuzik5891 ako prebiehal odber? Pod narkozou?