Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@claire1991 ďakujem. Aj keď rozum mi to neberie. Nie je reálne aby zajtra bola čiarka ty s @adria88 mate ďaleko lepšie grafy.
@magic08 ako aj mne ten tvoj test a graf dokopy mozog tazko spracuvava 😁😁😁 ale v prirode su kadejake vynimky... mozno zajtra vystrelis na 37 😍😄
@magic08 súhlasím s @claire1991 a áno madam, zajtra grafík 😘 teším aj na vaše a chceme aj testík
@zuzik5891 Fúúúha, tak toto mi teda nič nehovorí, čo si mi teraz napísala, ale 9 zrelých vajíčok znie fajn, to je dobré? A to kokso koľko vajíčok má žena? Toto je pre mňa španielska dedina :D Fakt tomu nerozumiem, ale budem sa tešiť, keď mi oznámiš, že si tehotná 🙂 BT si teraz teda už nemeriaš?
@fiora94 teraz cez stimulku som ju nenerala...bolo by to zbytočné... pichala som si silné hormóny a graf by nemal žiadnu výpovednú hodnotu...9 zrelých je super počet si myslím... dôležité je aby sa aj oplodnili...
Počas normálneho cyklu ti dozreje jedno vajíčko...pri IVF stimulácii ti podľa tvojej vajíčkovej zásoby dorastú aj ostatné vajíčka ktoré za normálnych okolností ostanú malé...ja som ich tam mala cez 25...odsali 14 najväčších a aj z tých bolo 5 ktoré neobsahovali zrelé vajíčko... čiže 5 krát kebyže sa v roku snažíme prirodzene by som neotehotnela aj keby na folikulometrii bolo vidieť pekne dorastený folikul...
@zuzik5891 cize ani folikulometria ani ovu test ani BT neukazuju, ci su tie vajicka zrele? Iba ich odber to ukaze? Snazim sa to pochopit.
@pasikavamacka dnes mi to tak lekár vysvetlil...vravel že ešte neexistuje ultrazvuk a ani dlho taký nebude ktorý by určil že je daný folikul aj so zrelým vajíčkom vo vnútri... napríklad ja som mala dnes aj 22mm folik a práve ten bol prázdny...ak by som chodila len na folikulometriu a šla na IUI napríklad tak podľa usg by všetko nasvedčovalo že je veľká pravdepodobnosť že sa nám podarí otehotnieť...no folik by bol prázdny. .

@adria88 bodaj by si pravdu mala, uvidime ráno