Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzik5891 ale vy máte konkretne problem so spermiami? Ja tirz som začala chodiť do heliosu a buduci tyzden budem mat dufam iui prve.akeho mas tam doktora? Ja mam dr.hladkeho a ten sa nám zdá byť fakt profesionál aj taky ľudsky je.mozno je to tým že on sám ma dvojičky z ivf tak ľudí lepsie chápe.nedal vam nejake možnosti ako zlepšiť spermiogram?
@verona1989 no mali sme asthenoteratozoospermiu..po troch mesiacoch s Profertilom sa nám spermiogram krásne upravil no bohužiaľ keď sme si dali spraviť Halosperm výsledok bol viac ako hrozný... morfológia spermií 1,8% a fragmentáciu 52%... tiež máme dr.Hladkého a ten sa vyjadril že s tak zlou fragmentáciou sa stretáva len veľmi zriedkavo... inú možnosť ako IVF sme nemali...
@zuzik5891 ufff 52% je moc. Mohli ste skusit napr. jeden celý rok nejaky zdravý životný štýl. Bez alkoholu ked vikend tak len málo alkoholu lebo to je častá príčiny o nici spermie. Mojej kolegini muz bral protein na cvičenie aj rad vypil.ked mu prisli vysledky tak boli zhrozený. Tiez bral rok profertil folandrol a zinok selén a mal neskutocne zlepšenie aj väčší počet. Skusila by som to este takto potom.
@verona1989 no môj nikdy nefajčil a ani nepil...ani príležitostne... na pohár vína sa mi ho podarilo nahovoriť raz v roku...zdravo sa stravuje... športuje...v prírode sme vždy keď sa dá... telefón používa len na telefonovanie... čiže ani to žiarenie z mobilu čo nám spomínali je u neho minimálne... žiadna sauna ani horúce kúpele ... už cez trištvrte roka spáva len tak na ostro a nenosí tesné veci...na genetike nám na to lekár povedal jeden taký výraz či diagnózu no zabudla som ako sa to volá...v podstate nám to vysvetlil tak že to postihuje len každú xy generáciu...aj to len dajme tomu jedného člena pričom ostatný z rodiny sú úplne v poriadku... každý jeho bratranec má kopec detí...z celej jeho rodiny nemá detičky len môj priateľ...
@zuzik5891
A ty mas kolko rokov?
Moj ma tu ist diagnozu.Tiez mame za sebou neuspesne Ivf.Moj ma patologiu 99 percent.Dva a pol roka bral vitaminy na tony,nefajci,nepije,je sportovec a diagnoza stale rovnaka.
Uz sme sa vnutorne zmierili,ze zostaneme bez deticiek,kedze aj ja uz mam pred 40.😓
@zuzik5891 ale možnosti vam este doktor navrhol? Nerozmýšľali ste nad darcovskymi spermiami ? Aj keď viem ze toto je už silná káva rozmyslat nad niečím takym...
@verona1989 moja...do tohto IVF sme dali všetky peniaze čo sme mali pomimo... darcovské IVF-ko by bolo mega drahé...a teraz je problém asi aj v mojich vajíčkach keďže majú mäkké štruktúry či tak nejako mi to embryologička vysvetlila... neostáva mi nič iné len veriť že sa tie moje tri oplodnené vajíčka budú pekne deliť napriek tomu že niesú také pevné ako by mali byť
@katusikkk ja mám 34 a priateľ 29...no nemyslím si že mám čas čakať... mám hypothyreózu... heterozigotnú mutáciu krvi... výstelka maternice mi akosi prudšie rastie...aj v novembri keď som otehotnela som mala endometrium 14mm a o pár dní už 30mm...teraz mi pri OPU povedal lekár že pri cisárskom mi zrejme preto chytili vaječník a takmer sa k nemu nedostali tak je vysoko...je to také nespravodlivé...tie čo po deťoch túžime máme samé prekážky...
@zuzik5891 no ani neviem čo ti na to povedať...verim ze aspon to jedno bude schopné minimálne
@verona1989
@butterfly333 musím veriť... nič iné nám neostáva... ďakujem za podporu 🙏🍀❤️
@zuzik5891 Máš to fakt ťažké ako čítam 😦 dúfam,že všetko dobre dopadne 🍀verím v to
@taily30 momentálne čisto ivf nás vyšlo bez pár eur 2000e...a to s pomocou poisťovne...doplatky za injekcie som mala cca 600e...a techniky oplodnenia ktoré sú v našom prípade tie najdrahšie stáli 1360e....a to ešte nieje zarátané mrazenie ak sa to podarí...toto je bloček z predvčera...
A ono to moze nieco znamenat ten moj? Jaaaj ja tomu nerozumiem 😭 len to ze ovulka nizka potom den po stupne a tehu tak zostava vyssie takze to moze daco znamenat????
@kika123kika teplota po ovu sama o sebe nič neznamená, musí sa držať hore do ms, ak by sa držala vysoko 18 dní, je veľká pravdepodobnosť že je to tehotenstvo, inak sa ňou nedá predpokladať nič, dnes môžeš byť vysoko, zajtra môžeš klesnúť a dostať ms napríklad 😊

@eliska1986 Eliška včera som sa zase vyrevala snažím sa odpútať ale je to ťažké