Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@lucia37 držím silno palce, napíš nám potom výsledok 🙂
@martinade hlien máš super, držím palce 🙂...tak si uvidela ešte aj rodinku, paráda 🙂...áno, keď sa ich vytvorí viac, tak potom rastú pomalšie, nevadí, hlavne, že ju máš 🙂...u mňa dnes 6 DC, len vôbec nebudeme sami teraz týždeň, stále niekto bude doma
@kasandra999 väčšinou to je tak, že keď to človek už najmenej čaká, tak to príde... Blahoželám... A držím päste ✊
@magic08 ja mam stale 13 dc uz skoro 7 mesiacov a presne vtedy spolu nebudeme ani dni predtym ani po tom ... mozno jeden den budeme ale ms som este nedostala tak tazko to naplanovat
@claire1991 to je kolko par dni predtym? mrchu este nemas, tak sa to mozno posunie o par dni 🙂
@magic08 3 dni predtym ... no uvidime... zatial neriesim ... len nejako sa mi to vsetko komplikuje
@claire1991 3 dni predtym je celkom fajn, spermie preziju 3-4 dni v dobrych podmienkach 🙂
@claire1991 mozno motyka vystreli 🙂 hoc by sa len jedna našla šikovna, co by vydržala do ovulky
@magic08 no to hej.. bozicku uz nech dostanem tu ms.. hlavu mi ide rozstrelit, boli ma chrbat, zima je mi.. no kde jeeeee..
@claire1991 presne tak, netráp sa ešte kvôli tomu, MS zatiaľ nie je, nevieš, kedy príde ovu.... Treba myslieť pozitívne, zbytočne sa nestresuj dopredu 🍀
Baby jedno nechapem,vsak mam pravidelny cyklus tak preco sa mi z mesiaca na mesiac posuva ovu a presne o dva dnityzdne,najprv 11dc potom 9dc a teraz zrejme 7dc vsak LF sa mi neskrati iba predlzuje az moc ,este uvidim zajtra co teplota ci potvrdi ovu.Vsak takto ani nemame sancu sa snazit lebo vzdy vtedy je moj v robote non stop😣
@martinade dobre parametre 🙂 objem by mohol byt trosku viac ml... ale chyba ti tam tvar spermii.. to je tiez dolezite.. 🙂 inak mnozstvo spermii super.. aj pohyblivost paradna
@martinade no jedno bude koncentracia a druhe mnozstvo v tom danom objeme.. ked idete na kliniku dajte si urobit aj halosperm to je dolezite 🙂 to je ukazovatel ci je v spermiach dobre DNA..

@adria88 😒😢u mna to vyzera tak, ze este tyzden si pockam na tu svinu 🙂