Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@martinade môj bol celý život proti tabletkám a podobným veciam, odkedy mu vyšli zhoršené výsledky spermiogramu tak čo mu poviem, to berie, zo začiatku síce frfľal že koľko tabletiek, ale už si zvykol a užíva čo som mu dala a to má 4 tabletky denne 😊 tak som bola rada že to tak zobral a že sa snaží, predpokladala som že sa nedá nahovoriť na to 😊 len sa modlím aby o 2 týždne tie výsledky ukázali že to má význam
@martinade mati, moj mm ked sme sa snazili, tak si nacital dost o tom ako zvacsit objem spermii a hovoril, ze banany a vlasske orechy okamzite posobia. moj mm sice nemal problem aj zobrat vitaminy, ale kazdy den robil smoothie (to mu ostalo dodnes) a vzdy tam dal vela orechov, banany, zeleninu.... ak ma rad smoothies, tak skus takto. a myslim, ze aj kalcium aj folic acid daval do nich.
a suhlasin s @evi38 ohladom toho spermiogramu, moj ked ho mal, tiez sme mali sex den predtym. podla mna to bol realny vysledok. ja sice tym hodnotam spermiogramu nerozumiem, ale viem, ze by mali byt spermie hodnotene na mortalitu, mobilitu a objem (myslim, ze to su tie zaklady).
Drzim silno palce a som zvedava, co vam 1.4. povedia.😘
@kika123kika
To este nie je taky pokles na ms.. Aku dlhu mavas lutealnu fazu?
@taily30 moj drahy nic zdrave nema rad. Sem-tam si da pomarancovu stavu ale inak 0 bodov. Uvidíme ako dopadne rozsireny spermiogram. Ak bude zly tak isto nieco pre to spravy, hlavne ak tu info dostane od lekara. Ale zatiaľ dostalnod lekara same superlativa, tak nema preco byt motivovany brat doplnky...
@petruska0611 no ms mam mat za 5dni... ako vypovicat tu lutealnu fazu to neviem 🙈

Dievcata neviete preco mi ovu nevyznaci? Vsak predovulacne a poovulacne teploty sedia