Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kakatulik a s tym duphastonom... Po ovule som si davala len progesteronovy krem od Now... Neverila som, ze by to vyslo ale pre istotu... No s ked som nasla // sla som hned k dr... Este mi ani nemeskala ms... Len kvoli progesteronu... Tak mi dal progesteron 2x100mg ladeepharma ustne... Ale ja som zacala druhy den po zacati uzivania spinit... Tak ako sa mi to stalo uz pri predchadzajucich dvoch tehu... Ako som zacala brat duphaston ustne alebo iny progesteron, od dalsieho rana som spinila... nebola som si ista, ci to robi duphaston alebo fraxik, ktory som vtedy tiez zacala brat... No teraz som este fraxik nedavala, tak som si bola ista, ze to bolo tym progesteronom.... Tak som si povedala, ze serem na to vysadim to a budem pouzivat len krem... No potom mi to nedalo a zacala som ten progesteron vkladat odspodu a odvtedy po spineni ani chyru ani slychu... Davam jednu rano jednu vecer a k tomu este aj ten krem...
@ikonica gratulujeem ;) super nakoniec to vyšlo. Ja idem v nedeľu na iui.tak hádam sa pošťastí tiez uz
@kakatul no urobila som test uz na cca 8 dpo (neviem kedy presne bola ovula, asi 13-14dc)... Mala som zvysny z predch cyklu tak som nevydrzala... Tusim som to tu aj pisala.. A biely.. Co ine sa dalo cakat tak skoro... No a potom na 24 dc som si ani neviem preco urobila ovulak a vysiel mi pozitivny, ako ked som merala pocas ovuky (vid foto) ... Tak si hovorim hmmmm asi kupim test poobede a bum duch... Na dalsie rano dalsi test a rovnaky duch... No a potom som testovala kazdy druhy den ako je na foto... A k dr som sla uz na 25 dc... Cykly mam 26-28 dnovve.... Priznaky take nejake ako asi kazdy mesiac... Tusim som tu pisala o pichani v podbrusku a trosku prsia po bokoch boleli... Nic vyrazne.... Idem najst co som pisala.... No a dr ma objednal o 2tt... A v 5+3 mi napisal ze vacok ma 7+2 co mi nijak nevychadzalo... A vcera ze vak 9+5 a plod 7+5... Podla appky som 7+4... Cize je to ok... Srdiecko mi na 100 %potvrdi az o 2tt, ale vraj sa mu tam cosi mihotalo na oboch kontrolach aj v 5tt aj vcera.... Tie neurcite vyjadrenia ma len znervoznuju... Ale mam v sebe taky nejaky vacsi klud... Ta pn mi pomaha.... Byva mi zle, neviem si predstavit chodit takto do prace, bol by to len stres navyse... Dohodla som sa s dr nech ma necha doma aspon do 12tt... Uvidime ako to pojde... Este nemam nic vyhrate, najdolezitejsie je predomnou, tvorba placenty a pod... Tam sa to rozhodne....
@alison11 dakujem 🙂 inac haluz... pomenovala som ju Ziva a neskor som nasla vyznam mena
Ziara, lesk, bozie svetlo, bohyna zivota, zivotidarnej sily.
Bohyna Živa/Ziva dava rastlinam i zivocichom silu, prebudza ich do zivota, dava liecivu silu rastlinam, vode v pramenoch a kamenom, preto je tiez bohynou liecitelstva, ma moc uzdravovat, prebudzat k zivotu, ci dokonca kriesit. Vo vsetkom zivom prudi jej sila. Je bohynou leta, urody, plodnosti, hojnosti. Casto sa stotoznovala so zemou, bola vysoko ctena a vazena.
Tak u nas to teda plati :D

@kakatulik no... V ten mesiac som sa vyprdla na vacsinu doplnkov... Ostal len vitex, materska kasicka a inositol a listovka... Nesiac predtym som sypala ako blazon... Ale asi pomohli vitaminy pre mm a tiez moja inac zamestnana hlava....