icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alison11
29. mar 2019

@zuzik5891 Držím moc palce aby bolo všetko ok na vklad a zadarilo sa vám.

zuzik5891
29. mar 2019

@81anina ďakujem...tento celý proces je pre mňa niečo nové

taily30
29. mar 2019

@ikonica boze moj, srdecne gratulujeeeeem!!! uzasna sprava!!!! joooj, nieco super, velmi sa s tebou tesim. opatruj sa riadne. inac moja situacia bola taka ista ako si aj ty opisala, tiez neviem preco som otestovala, bol duch, potom ja som obelela ako duch 🙂, tiez rychlo k dr., mne hned dala progesteron zospodu, ten este stale beriem 1 tabletu vecer 200mg. ak beries vitex, tak ho pomaly vysad. ja som ho asi v priebehu 3 tyzdnov vysadila uplne.
bublinka je krasna. silno drzim palce a tesim sa na sono obrazok!!

taily30
29. mar 2019

@81anina super, krasne babatko. aj chcete pohlavie vediet?

taily30
29. mar 2019

@martinade mati, kazda zvysena hodnota prolaktinu vadi. kamoska mala mierne zvyseny, nasadila jej lekarka nejake tabletky a kratko na to otehotnela. takze prolaktinova hodnota je dolezita. a aj ten progesteron. pri takej malej hodnote by si mala hned uzivat progesteron, najlepsie na vkladanie, lebo tiez toho uzivas dost. alebo aspon ten krem ako @dolynkag aj @ikonica brali

taily30
29. mar 2019

@zuzik5891 zuzka, drzim palce nech mozu vlozit!!!! super stastna, ze vam par vyslo. jupii

81anina
29. mar 2019

@taily30 dakujem ano chceme vediet pohlavie mam pocit ze bude chlapcek aj v cinskom kalendari mi tak vyslo a sedi to aj na moje dve sestry.Som zvedava co to bude ale chcela by som holku 😊

taily30
29. mar 2019

@81anina u nas to bolo velke prekvapenie, kazdy (teda par ludi co vedelo o tehu) s urcitostou tvrdili, ze chlapec, aj mi davali dovody preco si to myslia....a bude to moje vytuzene dievcatko 😍
drzim palce, nech je to hlavne zdrave. nam obrovsky kamen odpadol zo srdca. sono aj krv dobre dopadli.

zuzik5891
29. mar 2019

@taily30 ale je to zvláštny pocit vedieť že niekde sú dvaja moji vlastný drobci a že sme už len pár dní od toho že si pre jedno pôjdeme ❤️🙏👶

81anina
29. mar 2019

@taily30 tak tak zdravie je najdolezitejsie...vysledky krvi budem mat buduci tyzden modlim sa nech su ok mam uz 37 rokov.Nt bolo v norme.A nasiel mi cystu na vajecniku asi zlte teliesko aj moja sestra ju mala

ikonica
29. mar 2019

@taily30 dakujem ;) vitex som tusim hned vysadila, aj kasicku... Uz beriem len listovku resp striedam s femibionom a fraxik a progesteron... Obcas C a magnezko s bkomplexom... Drzim aj tebe palce nech to ide aj nadalej ako po masle.... Toto vcerajsie sono je dost nekvalitne, robil mi len vonkajsie... Dalsie snad bude ostrejsie...

taily30
29. mar 2019

@81anina ja 39, tiez som sa bala

taily30
29. mar 2019

@ikonica moje prve sono tiez len take, ale druhe uz velky rozdiel. Uvidis. Ja beriem stale tehotenske vitaminy a od lekarky progesteron a aspirin. A od 14tt som zacala kalcium

ikonica
29. mar 2019

@taily30 toto je uz druhe, ale z prveho mi nedal foto... Idem o 2tt znova, to uz mozno aj knizku dostanem, ked to bude ok 🙂

nelka9
29. mar 2019

Baby znova prosim o radu🙏🏾Tie ktore uz mate babo alebo cakate babo kedy ste isli prvy krat ku gynekologovy?som objednana 9.4.na ultrazvuk co budem este len asi v 4.tyzdni...nieje to skoro?nemoze to uskodit?lebo co citam na neze tak odporucaju az od 6.tyzdna...dakuujem☺️

petruska0611
29. mar 2019

@nelka9
Ahoj ja som bola teraz prvykrat v 7+3 podla MS ale podla ovu som bola 6+4 a drobec tomu zodpovedal, mal cca pol cm a ❤️ uz krasne bilo.. Cim neskor podla mna ides, tym menej stresujuce 🙂 aspon u mna to tak bolo

ikonica
29. mar 2019

@nelka9 ja s bola este pred meskanim kvoli liekom (sono mi nerobil len dal predpis) ... Potom o 2 tt... To som bola podla ms 5+4 tusim a vacok zodpovedal 7+2... A zas o dalsie 2 tt ma zavolal... To som bola 7+4 podla ms... A 9+5 podla vaku a 7+5 podla velkosti plodu... Ja som sa ponahlala kvoli liekom - progesteronu a fraxiparinu.... Ak nemas problem, mozes ist kludne az v 8tt...

taily30
29. mar 2019

@ikonica ja mam foto z prveho, to len bublinka, potom som mala druhe, tiez ziadna foto a toto tretie bolo NT sono, tam mi urobili foto. moja ma po tom potrate kontroluje skoro kazde 2 tyzdne. aj teraz 3.4. idem ku nej. a ked aj neurobi foto, ale aspon vidim, ze je vsetko ok. no a 9.5. idem na anatomicke ci ako to volaju sono, pozru detailne vsetky organy, pomeraju, atd. mne sona sedia uplne presne s datumom poslednej ms. takze vyzera to tak, ze u nas datum 24.9. plati.
kedy mas ty termin? ako ti to vychadza? vidis, ta knizka, u nas to tak nefunguje, ja nemam knizku

daniela123321
29. mar 2019

@nelka9 Prvý krát na konci 7tt

kakatulik
29. mar 2019

@martinade No jasneee...ja napr.toto s moji gyn neriesim. Ten ma poslal hned do centre.....tieto veci riesim s iny lekarom, Ja som mala prolaktin vo FF 20,horna hranica bola 26 a bolo to vraj OK.
Progesteron v LF okolo 18, pricom ref. hodnoty boli do 15 nieco...som sa tesila,ze ake suprove,ale povedal mi ze na otehu je to hranicne,preto tiez vkladam uutros......

taily30
29. mar 2019

@nelka9 zalezi aku mas historiu, ci si mala potrat ci nie. ja som potratila, tak ked som zistila ze som tehu, isla som hned. nasadila progesteron aby sa to nezopakovalo a zatial ideme silno a zdravo

ikonica
29. mar 2019

@taily30 no podla ms tusim 11.11. A podla toho co mam na sono foto je to niekde medzi 26.10. A 9.11.... Dr mi este nepisal predpokladany termin, to az do tehuknizky.. Tehukalkulacka pise, ze medzi 28.10 az 25.11.

nelka9
29. mar 2019

@petruska0611
@ikonica
@daniela123321
@taily30 dakuujem za rady...tak tam zavolam a presuniem to...my sme totiz boli objednany z manzelom do centra asist.reprodukcie...ale den pred tym som si urobila test a bol pozitivny🤗ale na odporucania z tejto skupiny sme tam sli a povedala som im o pozitivnom teste...odobrali mi krv a potvrdili zvysene HCG.a objednali ma na 9.4. na ultrazvuk...tak rozmyslam ze to zrusim a objednam sa normalne k mojej gynekologicke s tym ze mi odoberie len krv kde zisti ci HCG stupa...ale s ultrazvukom by som pockala aspon do toho 8.tyzdna...

nelka9
29. mar 2019

@taily30 a drzim palce nech vsetko ide tak ako ma✊🏽☺️V akom tyzdni si?

ikonica
29. mar 2019

@nelka9 najskor zavolaj svojej gyn a az potom do centra...

nelka9
29. mar 2019

@ikonica ano ano tak to urobim...zavolam radsej svojej gynekologicke...a dohodnem sa s nou ako dalej...

bona69
29. mar 2019

@ikonica ahoj moja, dlho som u nebola a aha aké prekvapko, zo ❤️ gratulujem a silno držím palce nech je všetko ok ❤️🤗

ikonica
29. mar 2019

@bona69 ja uz som ti aj chcela posat spravu, lebo viem, ze by si sa potesila... Ale hovorila som si ze este pockam no a dnes to prasklo ;) a gratulujem k malinkemu... Hlavne nech ste vsetci zdravi 🤗

dolynkag
29. mar 2019

@taily30 ja som už 26 TT pohyby od cca 16 TT takže čakaj už pomaly . Vlastne ktorý si TT?

ikonica
29. mar 2019

@taily30 uz uvazujete aj o mene pre malu?