Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica boze moj, srdecne gratulujeeeeem!!! uzasna sprava!!!! joooj, nieco super, velmi sa s tebou tesim. opatruj sa riadne. inac moja situacia bola taka ista ako si aj ty opisala, tiez neviem preco som otestovala, bol duch, potom ja som obelela ako duch 🙂, tiez rychlo k dr., mne hned dala progesteron zospodu, ten este stale beriem 1 tabletu vecer 200mg. ak beries vitex, tak ho pomaly vysad. ja som ho asi v priebehu 3 tyzdnov vysadila uplne.
bublinka je krasna. silno drzim palce a tesim sa na sono obrazok!!
@martinade mati, kazda zvysena hodnota prolaktinu vadi. kamoska mala mierne zvyseny, nasadila jej lekarka nejake tabletky a kratko na to otehotnela. takze prolaktinova hodnota je dolezita. a aj ten progesteron. pri takej malej hodnote by si mala hned uzivat progesteron, najlepsie na vkladanie, lebo tiez toho uzivas dost. alebo aspon ten krem ako @dolynkag aj @ikonica brali
@81anina u nas to bolo velke prekvapenie, kazdy (teda par ludi co vedelo o tehu) s urcitostou tvrdili, ze chlapec, aj mi davali dovody preco si to myslia....a bude to moje vytuzene dievcatko 😍
drzim palce, nech je to hlavne zdrave. nam obrovsky kamen odpadol zo srdca. sono aj krv dobre dopadli.
@taily30 dakujem ;) vitex som tusim hned vysadila, aj kasicku... Uz beriem len listovku resp striedam s femibionom a fraxik a progesteron... Obcas C a magnezko s bkomplexom... Drzim aj tebe palce nech to ide aj nadalej ako po masle.... Toto vcerajsie sono je dost nekvalitne, robil mi len vonkajsie... Dalsie snad bude ostrejsie...
Baby znova prosim o radu🙏🏾Tie ktore uz mate babo alebo cakate babo kedy ste isli prvy krat ku gynekologovy?som objednana 9.4.na ultrazvuk co budem este len asi v 4.tyzdni...nieje to skoro?nemoze to uskodit?lebo co citam na neze tak odporucaju az od 6.tyzdna...dakuujem☺️
@nelka9
Ahoj ja som bola teraz prvykrat v 7+3 podla MS ale podla ovu som bola 6+4 a drobec tomu zodpovedal, mal cca pol cm a ❤️ uz krasne bilo.. Cim neskor podla mna ides, tym menej stresujuce 🙂 aspon u mna to tak bolo
@nelka9 ja s bola este pred meskanim kvoli liekom (sono mi nerobil len dal predpis) ... Potom o 2 tt... To som bola podla ms 5+4 tusim a vacok zodpovedal 7+2... A zas o dalsie 2 tt ma zavolal... To som bola 7+4 podla ms... A 9+5 podla vaku a 7+5 podla velkosti plodu... Ja som sa ponahlala kvoli liekom - progesteronu a fraxiparinu.... Ak nemas problem, mozes ist kludne az v 8tt...
@ikonica ja mam foto z prveho, to len bublinka, potom som mala druhe, tiez ziadna foto a toto tretie bolo NT sono, tam mi urobili foto. moja ma po tom potrate kontroluje skoro kazde 2 tyzdne. aj teraz 3.4. idem ku nej. a ked aj neurobi foto, ale aspon vidim, ze je vsetko ok. no a 9.5. idem na anatomicke ci ako to volaju sono, pozru detailne vsetky organy, pomeraju, atd. mne sona sedia uplne presne s datumom poslednej ms. takze vyzera to tak, ze u nas datum 24.9. plati.
kedy mas ty termin? ako ti to vychadza? vidis, ta knizka, u nas to tak nefunguje, ja nemam knizku
@martinade No jasneee...ja napr.toto s moji gyn neriesim. Ten ma poslal hned do centre.....tieto veci riesim s iny lekarom, Ja som mala prolaktin vo FF 20,horna hranica bola 26 a bolo to vraj OK.
Progesteron v LF okolo 18, pricom ref. hodnoty boli do 15 nieco...som sa tesila,ze ake suprove,ale povedal mi ze na otehu je to hranicne,preto tiez vkladam uutros......
@petruska0611
@ikonica
@daniela123321
@taily30 dakuujem za rady...tak tam zavolam a presuniem to...my sme totiz boli objednany z manzelom do centra asist.reprodukcie...ale den pred tym som si urobila test a bol pozitivny🤗ale na odporucania z tejto skupiny sme tam sli a povedala som im o pozitivnom teste...odobrali mi krv a potvrdili zvysene HCG.a objednali ma na 9.4. na ultrazvuk...tak rozmyslam ze to zrusim a objednam sa normalne k mojej gynekologicke s tym ze mi odoberie len krv kde zisti ci HCG stupa...ale s ultrazvukom by som pockala aspon do toho 8.tyzdna...

@zuzik5891 Držím moc palce aby bolo všetko ok na vklad a zadarilo sa vám.