icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

cica1650
1. apr 2019

@evita2176 uvidime 😉💋

cica1650
1. apr 2019

@kika123kika super drzum palce aby si to utiahla az dokonca😍😘
@martinade tebe tiez silno drzim palce 😘😘😘

martinade
1. apr 2019

@cica1650 ďakujem 💕 a napodobne držím pršteky ✊

taily30
1. apr 2019

@martinade jasne, skuste najskor svoje. velmi silno drzim palce a som zvedava na to amh

dominika_sk
1. apr 2019

@evi38 na oslabenu maternicu je najlepši naruživy manžel 😂odkedy začal brať folandrol, je jak odtrhnuty z reťaze😂🤦🏼‍♀️ Kukni, pre pobavenie. Snaď to nikoho nepohorši...🤪

martinade
1. apr 2019

@taily30 dakujem, ved nam staci ak 1 sa uchyti 🙂 ak budu viac tak uz sme povedali, ze chceme transfer 2 🙂, este stale ti byva zle?

kakatulik
1. apr 2019

@martinade no tak fajn, že to máte za sebou. Čiže až v májovom cykle. Však?
Možno sa do vtedy aj prirodzene zadarí😀
Na odber ides,či spravíš na vlastnú päsť?

martinade
1. apr 2019

@kakatulik ano majovy cyklus. Na odber krvy? Ak sa pytas na odber krvy uz dnes som volala a rezervovala som si termin

kakatulik
1. apr 2019

@martinade áno,krv som myslela🙂
Verím, že to bude dobré.

ikonica
1. apr 2019

@kika123kika gratulka 🙂

ikonica
1. apr 2019

@martinade ✊✊✊✊✊

butterfly333
1. apr 2019

@pimar aj ja presne tieto beriem každý deň jednu ráno.

kika123kika
1. apr 2019

@cica1650 dakujem :*

ladysmurf
1. apr 2019

Ahojte baby, davno som tu nebola. Vyzera to tak ze vdaka fytosoji sa mi posunula ovu. Doteraz stale bola na 22dc. Myslite se to ff vyhodnotila spravne? Pozitivny ovu test bol o 7 hodine vecer a bolesti aj egg hlien az rano. Teraz uz len dufam ze si vajko pockalo na plavcov...

kika123kika
1. apr 2019

@ikonica dakujem 😊

ja197
1. apr 2019

@ladysmurf ktorý cyklus si brala sóju?

taily30
1. apr 2019

@martinade mne sa ulavilo asi v 13tt. Teraz mi je zle len od hladu 😀

ladysmurf
1. apr 2019

@ja197 presne tento, od 5dc do 10dc

ja197
1. apr 2019

@ladysmurf ale prvý krát si ju brala áno? Ja sa tiež chystám začať a neviem čo čakať, či nič alebo sa to môže odraziť už prvý mesiac...aké dávkovanie si mala ?

martinade
1. apr 2019

@taily30 najlepšie na hlad je najesť sa 😀

adria88
1. apr 2019

@kika123kika gratulujem 🤗

alison11
1. apr 2019

@magic08 Tvoj graf vyzerá tehotne tak si dávaj pozor teraz či sa spustí ms alebo prestane ak by si mala hnedý výtok tak by to bolo ešte ok ale krv by nemala byť.Skús si test ráno.Držím palce.
@kika123kika Gratulujem 🙂

kakatulik
1. apr 2019

@ladysmurf na budúce začni skôr.

ladysmurf
1. apr 2019

@ja197 ano prvykrat, 1 tabletku rano nalacno bolo to 137,5 mg soy isoflavone. Ani ja som nevedela co ocakavat ale prijemne ma to prekvapilo

ladysmurf
1. apr 2019

@kakatulik myslis od 3dc napriklad? Myslis ze to posunie ovu na 14 dc?

monu66
1. apr 2019

@kika123kika gratulujem a drzim palce do uspesneho konca 🙂

monu66
1. apr 2019

@martinade drzim silno palce, aby si mala co najviac kvalitnych vajicok a najma, aby sa vam podarilo prirodzene 🙂

magic08
1. apr 2019

@alison11 doobeda som slabo krvácala teraz už vobec nič. Bolesť v podbrušku veľmi mierna. A test biely. Som skúšala večer

adria88
1. apr 2019

@magic08 ja už si pripadám ako opakovací papagáj 😂 od rána ani škvrnka, doobeda trocha špinenie a odvtedy zas nič... Ako by som mala nejaký blok zrazu a to nemám stres ani v práci, veľmi rada tam chodím.... Buď sa zajtra rozbehnem, alebo už fakt neviem....

kakatulik
1. apr 2019

@ladysmurf posunula by som iba o jeden deň,aby ťa to veľmi nedomoalo. Ťažko povedať, že čo a ako sa posunie.