icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

magic08
2. apr 2019

@martinade 14 dc a 20 dc, v podstate, ak odznacim teplotu na 15 dc, tak mi graf prehodi ovulku na 20 dc... ak neodznacim teplotu na 15 dc, tak graf vyznaci ovulku na 14 dc... priznaky boli v obocho priadoch.
test uz neodfotim, som v praci, test pekne doma 🙂

magic08
2. apr 2019

@zuzinamt test je one step

adria88
2. apr 2019

@magic08 dobre, len už nech ten nový cyklus je 😀

magic08
2. apr 2019

@adria88 asi tak 🙂

martinade
2. apr 2019

@monu66 sold 😂

magic08
2. apr 2019

@martinade 😂😂😂

martinade
2. apr 2019

@magic08 väčšinou ak su 2 ovulky tak su len v priebehu 12-24 hod a nie v rozmedzi 6 dni. Ked nastane ovulku tak sa zvysi progesteron ktory zabrani ostatnym ovulkam.

magic08
2. apr 2019

@martinade tak uz len sa trafit, kedy som tu ovulku vlastne mala... no kedze mrcha mala dojst v piatok a neprisla... tak dedukujem, ze by teda mohla byt ovula na20 dc. no, uz len cakat, kedy konecne dorazi. okrem bolestiv podbrusku mi nic nie je... a to pravidelne perd mrchanou spinim 2-3 dni.. teraz nic, ani krize nebolia.

martinade
2. apr 2019

@magic08 podla mna si mala 20dc. Hoc ak nezmazes tu jed u teplotu tak potom zeby anovulacny? nebola si na folikulometrii? Ovu testy si nerobila?

magic08
2. apr 2019

@martinade tiez sa skor priklanam k 20 dc 🙂

kakatulik
2. apr 2019

@martinade keď chceees,ale upozorňujem, už 13.den vkladám utros v snahe,posunúť ms. Som zvedavá či sa mi to podarí.

martinade
2. apr 2019

@kakatulik držím pršteky 🙂 nech ju posunies o 9 mesiacov 🙂

kakatulik
2. apr 2019

@martinade ďakujem,ale to asi nehrozí. Nič tomu nenasvedčuje a aj tie teploty by asi boli vyššie. Prsia nic. Pochody v bruchu ako vždy pred ms...Asi 12dpo som robila tt a bol biely ako sneh.😙

evi38
2. apr 2019

@ikonica ďakujem veľmi pekne, preštudujem 🙂
@kika123kika jéj paráda, gratulujem 🙂 máš aj graf prosím, ako dlho ste sa snažili, niečo si aj užívala? 🙂
@dominika_sk narúživý je, len evidentne to nepomáha :D
@ladysmurf za mňa ovu o deň neskôr 🙂
@martinade super správy, vidíš aspoň to máš potvrdené, že spg je ok...tiež by som vyskúšala vlastné vajíčka, zvláštne, že hneď ponúkajú darcovské, keď ešte nevedia ako zareaguješ...silno držím palce a najlepšie keby sa podarilo prirodzene, tak ako si to praješ 🙂...u mňa asi 3 DPO, predpokladám, že ovu bola na 9 DC v noci z 9 na 10 DC, ale zabudla som si dať duphaston :D snáď už dnes večer nezabudnem...graf zatiaľ takto...podarilo sa nám, keď syn vybehol do obchodu a potom v noci, keď už boli deti vo svojich izbách :D

martinade
2. apr 2019

@kakatulik a graf je tak krasne hore...

martinade
2. apr 2019

@evi38 ja som vedela ze to date 🙂 uz len drzat prsteky

kakatulik
2. apr 2019

@martinade ale to sa drží asi len vďaka tomu dufiku.

martinade
2. apr 2019

@kakatulik mne s progesteronom aj klesla teplota a dostala.som aj ms

kakatulik
2. apr 2019

@martinade no som ja zvedavá. Dnes vkladám posledný krát a budem čakať,že čo sa stane.

dominika_sk
2. apr 2019

@evi38 on mi stale hovori že ty mi nevieš porodiť syna a ja že ty mi ho nevieš urobiť 😀 inak dnes test zoslabol, tak neviem... BD predvčerom a dnes, hadam to stači.

evi38
2. apr 2019

@martinade ďakujem pekne 🙂
@kakatulik mne tiež pri duphastone klesla aj keď som ho ešte mala...nechceš vyskúšať opäť test? 🙂 držím silno palce 🙂

ladysmurf
2. apr 2019

@evi38 no to si myslim aj ja, takze necham sa prekvapit co tento cyklus prinesie...

kika123kika
2. apr 2019

@evi38 dakujem no my sme sa snazili 2mesiace a tento 3ti sa vydaril 🙂 dufam ze vsetko bude ok 23aprila idem k dr na prve vysetrenie 🙂 a posielam aj graf a stale meriam teplotu 🙂 zajtra by mala dorazit mrcha ale dufam ze uz nedorazi 😂 a plus 25kovy dnesny test uz silnie ciarocka 🙂

kakatulik
2. apr 2019

@evi38 uvidím. Počkám čo zajtrajšia teplota. Ak zostane trochu hore,tak možno urobím test. Aj tak nijaký nemám doma.

martinade
2. apr 2019

@kakatulik držím pršteky

kakatulik
2. apr 2019

@martinade ďakujem,ale takýto vnútorný negatívny počítačom mala snáď len vredy,keď sme sa vôbec nesnažili.😗

martinade
2. apr 2019

@kakatulik aha a ja som si myslela ze si to len nenaznacila...

kakatulik
2. apr 2019

@martinade čo som nezaznacila?
Pozitívny ovu test bol, aj sme sa snažili, len ten negatívny pocit je tu a nedá sa zaznacit.🙂

martinade
2. apr 2019

@kakatulik 🙂 som.dopletena

kakatulik
2. apr 2019

@martinade nevadí. Veď som to napísala takmer po čínsky.🤣