icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

0507
3. apr 2019

@katesocka ved uvidime, len rozmyslam, ci tie vysoke teploty nie su sposobene tym clostylom, aj predovulacne boli prilis vysoke

katesocka
3. apr 2019

@0507 toto je moj jediny graf s clostylom, teploty som mala klasické predovulacne, mne ich urcite neovplyvnil 😊 velmi drzim palce nech ciarka silnie, budem sem chodit pozerat ako sa to vyvija 😊🤗

katesocka
3. apr 2019

@ceklis dakujem za privitanie 😊 mam sa dobre, malinky bude mat uz 11 tyzdnov v piatok, strasne to leti 😊 obcas sem nakuknem co je medzi vami nove 😊 a ty sa mas ako?

martinade
3. apr 2019

@katesocka teda ved lem teraz si pisala ze mas 7-9 folikulov a uz mas babo 🙂 gratulujem

evi38
3. apr 2019

@martinade tie mliečne výrobky aj mne hovorili, tak som obmedzila a odvtedy mám dobrý hlien ovulačný, lebo mi vravela, že som veľmi zahlienená a tiež neviem zhodiť a nabrala som 5 kg, že mám aj slezinu slabú a tá nevie udržať plod
@0507 skús opäť po 2 dňoch, jemne sa tam črtá 🙂...ja som po clostyle nemala vyššie teploty
@katesocka gratulujem k bábatku 🙂
@ceklis ahoj 🙂 ako pokračuješ? 🙂

kika123kika
3. apr 2019

Ahojte tak nakoniec sa zubrienka neuchytila a dorazila ms.. bola som u gyn. a predpisala mi duphaston 3tab. denne :/ to este predtym ako som len spinila uz sa ms rozbehla normalne.. brala mi na hcg krv a som zvedava co povie zajtra. Doma ked som si robila test uz bol negativny :( nahodou neviete ci mam duphaston brat aj napokon tomu ze odislo??

ceklis
3. apr 2019

@evi38 ahoj evi 😍 tak ja tu tak potajomky čítam každú správu. Tento mesiac som ani nič nepridávala, lebo graf bol skoro totožný ako minuly mesiac a bd len raz 🥰 muža nemám doma a tak som ani nič neočakávala. Ale potrebovala som si trochu posunúť príchod ms a tak som si nasadila duphaston a včera keď som mala ísť k zubárovi, som spravila prvý test 🙈
Dnes ráno už digi ❤️😍
Posielam aj tie skoro dva rovnaké grafy. Vždy na 13dpo dostanem ms a včera nečakane vystúpila teplota a duch 😮

ceklis
3. apr 2019

@katesocka ojojooo, pekne rýchlo to letí. To už nie je take mini bábätko, to už je bábätko velkac 👍🏻 Pozerala som fotky, nádherný je 🌹 užívajte hlavne v zdraví a ak môžem odporučiť 😂 čím skôr do ďalšieho snazilkovania aby bol súrodenec. Hm? 🤪

martinade
3. apr 2019

@kika123kika to mi je velmi velmi ľúto 😖

0507
3. apr 2019

@kika123kika mrzi ma to ☹

martinade
3. apr 2019

@ceklis krasa 😍 gratulujem

katesocka
3. apr 2019

@martinade joooj bolo ich "len" 5 😂 dakujem krasne, teraz v aprili to bude rok co som otehotnela, 7.4. som mala poslednu menstruaciu 😊
@evi38 dakujem 😊
@ceklis dakujeme krasne, veru Gabkonje uz velky chlap, pomaly bude ma 6,5 kg 🤦😂 co sa snazenia tyka, kvoli cisarskemu musime hocijako pockat rok a pol, potom uvidime co bude 😊 ale co je hlavne, vidim ze aj ja mozem gratulovat 🤗❤️❤️❤️

martinade
3. apr 2019

@katesocka teda ten cas leti.

dolynkag
3. apr 2019

@ceklis jemine, krása.... nech to to takto krásne pribúda každý týždeň nová tehulka.... držím silno palce.... asi ste sa dlho snažili...už si nepamätám, ale ten pocit musí byť úžasný..... juj, budeme čakať na obrázok z usg

katesocka
3. apr 2019

@martinade veru nenormalne rychlo, cele to preletelo, sj tehotenstvo a ani nehovorim ze to budu pomaly 3 mesiace co som rodila 🤗

kika123kika
3. apr 2019

@martinade
@0507
Co uz musime sa snazit dalej jedno stastie ze sme sa nesnazili roky. A ten duphaston maam brat aj pocas dalaich snazeni? Dakujem

ikonica
3. apr 2019

@ceklis este raz gratulujem... A drzim prsty nech je vsetko v poriadku 🙂

adria88
3. apr 2019

@kika123kika to ma mrzí... Treba veriť a v ďalšom cykle sa isto zadarí, držím palce 🍀

ikonica
3. apr 2019

@kika123kika :( to je mi luto :( s duphastonom neporadim... Podla mna teraz nema vyznam, ked babo odislo... Ale riad sa radsej lekarkou...

kika123kika
3. apr 2019

@adria88
@ikonica
Dakujem tak dufam ze mi zajtra zavola sestricka a spytam sa jej ze ci aj teraz mam brat alebo staci len ta kys. listova. Ale fakt som zvedava co mi povie lebo pokial mi povie ze hcg mam vysoke tak som z toho fakt debil :/ ale pristup super hned ako som jej volala ze spinim povedala ze hned pridite cize klobuk dole 🙂

claire1991
3. apr 2019

ahojte, no co baby ako vam to ide??? ❤

ikonica
3. apr 2019

@kika123kika ale tak boli tu pripady ked baba na zaciatku doslova jatky a babo je na svete... Ono treba zobrat krv obden a ked rastie, tak to nie je stratene....

martinade
3. apr 2019

@kika123kika to naozaj neviem Dufik sa berie aby babo neodislo, možnože by si mohla zavolat lekarke...a s tym dufikom nemam moc skúsenosti

ikonica
3. apr 2019

@kika123kika a sono ti nerobila? Bez toho tazko robit zavery...

adria88
3. apr 2019

@claire1991 ahoj, mne nijako... Ja furt nič 🙄 ani tak ani tak

adria88
3. apr 2019

@claire1991 ty už začínaš od znova merať že? Držím paľčoky ☺️

evi38
3. apr 2019

@kika123kika júj to mi je ľúto, toto by sa nemalo stávať, ak už vyšiel test negatívny, tak podľa mňa duphaston vysadiť, ten ti nasadili kvôli špineniu, ale uvidíš ešte podľa Hcg...verím, že sa rýchlo zadarí
@ceklis wau odpadnem, nádhera, gratulujem, čiže prirodzene ako som pochopila? 🙂...kedy bolo BD? Aj si niečo užívala? Úplne rovnaký graf a zrazu zmena teploty a je to tam 🙂...na klasickom teste si mala akú čiarku?

claire1991
3. apr 2019

@adria88 ja uz som 7dc :D

claire1991
3. apr 2019

@adria88 a ty co stale nemas MS????

kika123kika
3. apr 2019

@ikonica no uvidi sa vo z tej krvy bude ak povie ze pozit. tak jej poviem ze som skusala este test a negat. a potom sa dohodneme ze ci mam ist na dalsie vysetrenie.
@martinade no zajtra jej zavolam retoze len do 3tej ordinuju 🙂
@ikonica ale ano urobila mi sono a povedala ze je to eate moc malicke aby to videla lebo podla poslednej ms by som bola dnes 3+5. Cize povedala len tolko ze pokial sa rozbehne normalnr ms tak bohuzial :/ 24teho som mala ist na prve vysetrenie ale ucidi sa ci to tak aj zostane 🙂