Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica
@monu66
Inak ani mne tie lajky nefungujú :( sranda. Asi sa dnes už veľa lajkovalo 😂tak to vypli.
Ďakujem veľmi za podporu, je to haluz ale tak... pekne si to napísala. Nejdem sa stresovať a ani teplotu nejdem merať. Pravdupovediac ani sa mi o 6:00 nechce vstávať a už aj tak neviem nič spravit aby to celé vypalilo správne. Toto je už tam niekde mimo nás. Proste je všetko tak ako ma a hotovo. Zajtra mi bude doktorko volať, ale myslím si, že bud v piatok alebo v pondelok pôjdem opäť na krv. Kúpila som ešte nejaké mamatesty a keď nebude silnieť, tak ten duphaston vysadím a hotovo.
@kika123kika nejde mi ti dat like ziadnym sposobom neviem preco, tak takto U+1F44D
@kika123kika viem ako ti je ja už som o 2 prisla ;( je mi to ľúto ale treba veriť že to v budúci mesiac vide ;)
Ahojte viete mi poradiť? Už 3 den ma pali, boli pri cikani... A bolia ma prsia už asi týždeň.. Asi by so
radšej mala ísť zajtra k gynde že? Keď ja tie navstevy nemám rada :(
@evita2176 tak to mi je luto a v kolkatom ak sa smiem spytat? Tak jasne verim musim este ma to trosku trapi nakolko to je cerstve ale postupne to zlezie dufam 🙂 a ze dalsie bude silak 🙂
@kika123kika no bolo to hneď v začiatkoch 4 a 5 týždeň :(
Tak ale preslo to aj keď je to smutné.. Toľko žien chce babo a iné si ho nevážia :(
Musíme myslieť pozitivne ;)
@monu66 keby len tak ako ty ale ja sa takto potim hned od ovu az do ms,koniec mi je,to aby som kazdu pol hodku menila tricko,nedaj boh ze niekam idem a flaky na tricku ide ma drbnut ztoho😬 moj len kuka a smeje sa ze co si nenosim v aute druhe tricko a ja ze ano?tak to aby som nosila aspon 10ks 😂

@magic08 Uf ale skôr ranné by ukázali či? Tak možno eln pár dní treba počkať a bt sa drží hore ešte?