icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
4. apr 2019

@martinade dobre znamenie ✊✊✊✊✊

martinade
4. apr 2019

@ikonica ďakujem, dufam ze kvalita vajicka bude dobre... uvidíme o par dni ci je test pozitívny

monu66
4. apr 2019

@martinade dakujem 🙂

majinka29
4. apr 2019

Baby ako si mám nastaviť graf aby mi ukazoval cely až do predpokladanej ms. Mne stále konci dnešným dnom 😔

evi38
4. apr 2019

@martinade ja som mala v 2017 ostré pichnutie 5 DPO, 6 DPO špinenie a 8 DPO večer už ducha, tak skús o 2 dni, možno by už niečo ukázalo 🙂
@monu66 držím palce 🙂
@ikonica držím palce 🙂

ja197
4. apr 2019

@majinka29 to musíš mať asi VIP, lebo ani mne to neukazuje

ikonica
4. apr 2019

@evi38 diky ;)

martinade
4. apr 2019

@evi38 včera a dnes ma stipalo na pravej strane a ovuka bola na pravej, uvidíme možnože zajtra, pozajtra testnem

majinka29
4. apr 2019

Ahojte tak my zas naháňame ovulu. Horný test včerajší, dolný dnešní a 13ty pokus. Snáď to bude šťastná 13ka🤞🏻❤️

majinka29
4. apr 2019

@ja197 škoda, na začiatku cyklu to take bolo a viac sa mi to páčilo

majinka29
4. apr 2019

@adria88 a nemáš ani nijaké príznaky ? Čítala som rôzne story ako babám až po 2tyz meškania ukázali v 6tt a podobne, ale nechcem dávať zbytočne nádeje. Minule roky si nemala nikdy dlhy cyklus? Ja mávam raz ročne 37dnovy ale každý rok je to iný mesiac.

adria88
4. apr 2019

@majinka29 nemám, akurát tak naliate prsia, ale nebolia, ako týždeň pred ms ani... No ja si nádeje nedávam, proste som v tom, že to je nejaký hormonálny výkyv, raz za čas sa mi stane, že mám dlhší cyklus, ale to ma už týždeň pred bolia prsia a max najdlhší som mala 42 dní , dnes je 40ty deň a pms žiadne ešte... Tak nechápem

monu66
4. apr 2019

@evi38 Dakujem 🙂

evita2176
4. apr 2019

@kika123kika neboj aj nám sa podarí na dobre sa musí čakať ;)

majinka29
4. apr 2019

@adria88 no 42 je už riadne dlho to by ma už porazilo 🙈 držím palce nech sa ti to už v najbližších dňoch rozlúskne, lebo ta neistota je vždy najväčší zabijak 😒

evita2176
4. apr 2019

@ikonica no veru mam zápal ;( dnes ráno stipanie a krv..takze som Dr neobisla :(

kika123kika
4. apr 2019

@evita2176 sak jasne 🙂 dufajme ze cim skor a vsetko vporiadku bez problemov 🙂

ikonica
4. apr 2019

@evita2176 tak sa pekne vyliec a sup do noveho kola...

evita2176
4. apr 2019

@kika123kika určite áno
@ikonica ďakujem ved už sa potim muž bude musieť zas dnes variť :D

adria88
4. apr 2019

@majinka29 veď neznášam túto momentálnu neistotu, dala by som všetko za nový cyklus už konečne 😬 dám horúcu vaňu dnes, hádam sa už rozlúsknem 😂

petruska0611
4. apr 2019

@monu66
@martinade
Baby drzim palce ❤️

ladysmurf
4. apr 2019

Dievcata, ma vyznam merat teplotu ked som prechladnuta? Dnes rano ze 37,53 co je priliz velky skok. A ak som nahodou tehotna nemozu lieky uskodit babatku? Samozrejme ze nie antibiotika. Este som teplotu do grafu ani nezapisovala, dakujem za pomoc

ladysmurf
4. apr 2019

Cize takto nejako to vyzera

ceklis
4. apr 2019

@ladysmurf daj si tam poznámku “choroba” a graf len zaznačí bodku a další deň uvidis. Najlepšie by bolo dať si len paralen, ten nemôže ublížiť. Aké lieky máš?

monu66
4. apr 2019

@petruska0611 dakujem krasne 🙂 No uz od vcera ma boli spodok brucha a dnes az moc ako keby mi prebiehala MS, tak asi ani tento cyklus nebude uspesny. MS mam dostat v nedelu alebo najneskor v pondelok, tak ma tie bolesti prekvapili, ze tak skoro a tak intenzivne. Sranda je, ze krize ma nebolia len ten spodok brucha.

ladysmurf
4. apr 2019

@ceklis no vola sa to den a noc a obsahuje to paracetamol, a potom theraflu. Tieto veci mi najviac pomahaju

ceklis
4. apr 2019

@ladysmurf paracetamol neublíži! Podľa mna ani to theraflu. To je tiež asi take niečo. A niekde som čítala že babo môžu pripadne lieky ovplyvniť až od dakych 18dpo 👍🏻

ceklis
4. apr 2019

@ladysmurf alebo ešte neviem či náhodou aj nie o trosku viac 👍🏻

ladysmurf
4. apr 2019

@ceklis dakujem za pomoc 😚

ladysmurf
4. apr 2019

@ceklis dakujem za pomoc, dufam ze zajtra uz budem ok a teplotu budem moct zapisat normalnu