icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
10. apr 2019

@cica1650 zeby prechladena? Dufam ze ta to coskoro prejde

cica1650
10. apr 2019

@martinade dufam aj ja

evi38
10. apr 2019

@martinade jéj krásne si poskočila 🙂 držím silno palce 🙂...ja som si dnes už ani duphaston nedala, som ho vysadila po 7 dňoch, cítim, že to nevyšlo, tak na čo do seba dávať zbytočne hormóny...máš nejaké príznaky?

micka13
10. apr 2019

@martinade Ja som dnes 14DPO a teplota mi klesla, tak ako tebe na 14DPO ale už sa bojím mrchy, lebo sa hlási, to by bol zázrak, keby sa mi zajtra zdvihla, také tehu grafy som hľadala, ale nič som nenašla. A test bol biely dnes. A tebe držím palčeky aby teplota neklesla.

martinade
10. apr 2019

@evi38 včera som si tiez nezobrala.progesteron od lekara, len krem som dala (ved minule mi dosla ms nad ranom hoc som si dala progesteron)
A rani som zostala prekvapena. Uvidíme dnes poobede, robim posledny test a potom ked bude znovu biely asi sa na to vykašlem....

martinade
10. apr 2019

@micka13 dakujem, držím pršteky tiez nech podskoci
Ale uz v minulosti mi 2x podskocila teplota a potom ajtak dosla ms. Takze som.skepticka plus pred 2 dnami biely test

magic08
10. apr 2019

@martinade sprav test 🙏

micka13
10. apr 2019

@martinade Ja mám hrozné pocity na ms, bolesti podbruška, krížov a strašne sa mi točí hlava, takže zajtra sa ms určite dostaví. Necháme sa prekvapiť ako to zajtra dopadne.Budeš dnes skúšať testík, že ako si písala vyššie?

martinade
10. apr 2019

@evi38 a priznaky podbruško boli akoby mi ms mala dojst, ale zatiaľ je to jemne uz asi 5 den. Sem tam ma picha na pravej strane a vajecniky sa mi ozyvaju, sem-tam zabolia. A ako sa drzis ty? Citis nejake priznaky?

martinade
10. apr 2019

@micka13 @magic08 dnes robim posledny test ak zase bude biely, ma trafi....

micka13
10. apr 2019

@martinade Držím silno palce aby sa ukázali // krásne čiaročky.

evi38
10. apr 2019

@martinade 5 deň? No to vyzerá, že keď si mala špinenie bolo uhniezdenie a potom mohli začať presne tie príznaky, ja nič žiadne príznaky, preto som aj vysadila duphaston, nech nemám zbytočne dlhú LF a nech mi umelo nedrží teplotu a radšej nech príde ms, dnes som 11 DPO

martinade
10. apr 2019

@evi38 navrhni lekarovi stimulku vajecnikov
, ked sa doki nema k cinu... A je mi ľúto ze to zase nevyšlo :(

magic08
10. apr 2019

@martinade uz chod spravit.. na vysledku aj tak nic nezmenis... vyzera to celkom nadejne, ten vystup teploty

martinade
10. apr 2019

@magic08 som v praci a tu nemem test. Za chvíľku odchadzam domov, tak sa ozvem pozdejšie

magic08
10. apr 2019

@martinade daj vediet, silno drzim palce 😀

evi38
10. apr 2019

@magic08 vidím, že sme zvedavé na ten test ako keby bol náš :D
@martinade Maťka myslíš napr. clostylom? Lebo ten si viem zohnať aj bez receptu, tak môžem vyskúšať

martinade
10. apr 2019

@evi38 ano clostil. Ja som navrhla dokimu stimulku a este som nedokoncila vetu ze clostil a on hned injekcie menagon. Alebo natural verziu soy isoflavones. Mne sa zda ze oba cykly so sojou sa mi drzia teploty v lh faze viac hore, hoc mi to posunulo ovulku. Ale je to asi tym ze namiesto 4-5 dna som brala hned 1-2 dc.

magic08
10. apr 2019

@evi38 jasne, riadne sa neviem dockat 🙂 uplne, ako keby to bol moj test 🙂

martinade
10. apr 2019

Tiez som zvedava. uz som na ceste. Dúfam ze sa mi bude chcieť cikať 😁

magic08
10. apr 2019

@martinade utekam pre deti a ficim domov a cakam na vysledok, pfuj pfuj pfuj

claire1991
10. apr 2019

@martinade no drzim palceeeeeee cakam testiiik 🙂

ereska
10. apr 2019

@martinade aj ja držím palceee

martinade
10. apr 2019

Neuveríte ale testy su biele

ereska
10. apr 2019

@martinade matka to mi je ľúto snáď sa ešte objaví keď niekomu aj neskôr ukáže test myslím na teba

martinade
10. apr 2019

@ereska dakujem ❤ Darinka toma zase dostalo...

micka13
10. apr 2019

@martinade Škoda viem ako sa. cítiš. Možno ešte nič nie je stratené.

martinade
10. apr 2019

@micka13 no su 2 moznosti. Možnože som vela pila a tak nizke hcg nieje vidno, alebo dnesny vyskok bol vyskok pred ms. Ja stale v kútiku duše dufam ze je to tehu.

claire1991
10. apr 2019

@martinade tak to je zvlastne toto... ani dusiky nazivo nevidno?

adria88
10. apr 2019

@martinade ak máš ešte test, keď neklesneš, určite skús ráno 🍀