Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kakatulik nikdy mi to cislo nepovedali ani nenapisali do spravy... Len telefonicky mi oznamili, ze je to hranicne, nizke a ze aj keby sa zadarilo, asi sa to neudrzi... Ked som sa pytala, ci nemam nasadit dufik, tak ze nie.... A par dni na to som nasla // a volala tam, nasadila dufik, ale uz bolo neskoro....
@ikonica modlím sa za vás oboch... Nech to všetko ide ako má a nech ste zdraví
Ach baby... Nevydržala som to... 😂 Ja nesmiem mať doma testy... Ináč ma to pokúša... Ale tak dnes 9DPO a test takto... Neviem či si to nahováram, ale niečo sa mi tam marí... Nejakého ducha tam naživo vidim... No uvidíme... ale asi keď si nájdem // tak hned pôjdem na gyndu... Po poslednej skúsenosti to nechcem zanedbať
@happy9911 možno nie... Možno si ho len nahováram... A v podstate to neovplyvnim. Ale už mám kľud a posledný test čo bol doma má už nepokúša.. 😂 a zostava mi len čakať, lebo do pondelka si ho nestihnem ísť ani kúpiť...
@julianka007 viem ale to je, ja som bola maniak na testy.... Aj 3do dna som bola schopna urobit pp roku a pol mi uz sibalo...
@fany051081 uvidíme čo sa z toho vykľuje... Ešte je príliš skoro... Tak sa nechám prekvapiť... Ale budem silno veriť... 🙏
@ikonica
Gratulujem❤️🍀ani mne drobec podľa ms nesedi.. Je o tyzden mensi ale je to ok, hlavne ze je srdiecko a rastie.. A to vracanie, presne viem ako sa citis som na tom rovnako, vcera som nic neudrzala.. Absolutne, a dnes mam v sebe par piskot a tyciniek.. ale dufam ze sa to zlepsi ❤️🍀
@olivia_0309 ahoj vitaj v našej rodinke podľa mňa podľa teploty a keď píšeš že aj ovu test bol pozitívny vizera že nebol anovulacny, prečo myslíš že bol?
@ereska Dakujem za privitanie🙂 Dlho vas tu sledujem a citam, vsetko mozne. No pytam sa iba preto lebo ta krivka teplot sa mi zda nevyrazna a skace kadejako.Ved nie kazdy graf je ukazkovy, asi som len panikarila lebo minuly mesiac ani jeden ovu nebol pozitivny,hoci som priznaky mala. A okrem toho nejaky vyrazny pokles teploty v case ovu a potom zvysenie tam nie je.

@ikonica a nepamätas sa aku hodnotu toho progesteronu si mala?