icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kakatulik
11. apr 2019

@ikonica a nepamätas sa aku hodnotu toho progesteronu si mala?

ikonica
11. apr 2019

A tu je graf z novembra... Tu ma asi predavkovali progesteronom.. Dali mi 2x200mg rano a vecer... Tiez taky nijaky efekt na teploty, ale zato meskajuca ms...
@martinade

ikonica
11. apr 2019

@kakatulik nikdy mi to cislo nepovedali ani nenapisali do spravy... Len telefonicky mi oznamili, ze je to hranicne, nizke a ze aj keby sa zadarilo, asi sa to neudrzi... Ked som sa pytala, ci nemam nasadit dufik, tak ze nie.... A par dni na to som nasla // a volala tam, nasadila dufik, ale uz bolo neskoro....

kakatulik
11. apr 2019

@ikonica OK dakujem.

julianka007
11. apr 2019

@ikonica modlím sa za vás oboch... Nech to všetko ide ako má a nech ste zdraví

julianka007
11. apr 2019

Ach baby... Nevydržala som to... 😂 Ja nesmiem mať doma testy... Ináč ma to pokúša... Ale tak dnes 9DPO a test takto... Neviem či si to nahováram, ale niečo sa mi tam marí... Nejakého ducha tam naživo vidim... No uvidíme... ale asi keď si nájdem // tak hned pôjdem na gyndu... Po poslednej skúsenosti to nechcem zanedbať

ikonica
11. apr 2019

@julianka007 dakujem 🙂 a drzim prsty k //

zuzik5891
11. apr 2019

@adria88 vidím...aj na foto aj na negatíve 🙏🍀

fany051081
11. apr 2019

@julianka007 niečo jemnulinké sa mi tam tiež zdá, že je

kakatulik
11. apr 2019

@zuzik5891 ty ako pokracujes?

kakatulik
Autor odpoveď zmazal
zuzik5891
11. apr 2019

@kakatulik ahoj...no od zajtra si začínam zasa pichať fraxiparin a budem si vkladať progesterón 2x1...a v utorok o desiatej máme vklad nášho pokladíku...po tejto stimulke som hádam po prvý krát bez ovulácie...

kakatulik
11. apr 2019

@zuzik5891 asi su vajecniky riadne vstavene a potrebuju oddych😉
Vela stastia v utorok zelam🙂

zuzik5891
11. apr 2019

@kakatulik no na folikulometrii v centre v nich bola jedna kopa vajíčok...len žiaden dominantný folikul... ale vaječníky cítim... veď aj ms som po stimulke dostala už na 22dc...nikdy predtým som ho tak skoro nemala

kakatulik
11. apr 2019

@zuzik5891 mozno by prisla neskor,ale teraz ju uz nepotrebujes ci?

zuzik5891
11. apr 2019

@kakatulik teraz ovuláciu nepotrebujem...to je fakt... možno ich cítim lebo sú fakt plné vajíčok...

happy9911
11. apr 2019

@julianka007 podla mna tam. Nieje duch sorry

zuzik5891
11. apr 2019

@ikonica aká krásna bublinka... veľmi na teba myslím a silno držím palce nech ste obaja v poriadku ❤️🍀😘👶

ikonica
11. apr 2019

@zuzik5891 dakujem a drzim prsty na ten utorok ✊✊✊

zuzik5891
11. apr 2019

@ikonica ďakujem krásne 😊❤️🙏... konečne sa zoznámime s našim drobčekom👶

julianka007
11. apr 2019

@happy9911 možno nie... Možno si ho len nahováram... A v podstate to neovplyvnim. Ale už mám kľud a posledný test čo bol doma má už nepokúša.. 😂 a zostava mi len čakať, lebo do pondelka si ho nestihnem ísť ani kúpiť...

happy9911
11. apr 2019

@julianka007 viem ale to je, ja som bola maniak na testy.... Aj 3do dna som bola schopna urobit pp roku a pol mi uz sibalo...

julianka007
11. apr 2019

@fany051081 uvidíme čo sa z toho vykľuje... Ešte je príliš skoro... Tak sa nechám prekvapiť... Ale budem silno veriť... 🙏

petruska0611
11. apr 2019

@ikonica
Gratulujem❤️🍀ani mne drobec podľa ms nesedi.. Je o tyzden mensi ale je to ok, hlavne ze je srdiecko a rastie.. A to vracanie, presne viem ako sa citis som na tom rovnako, vcera som nic neudrzala.. Absolutne, a dnes mam v sebe par piskot a tyciniek.. ale dufam ze sa to zlepsi ❤️🍀

taily30
11. apr 2019

@zuzik5891 drzim palce v utorok!

zuzik5891
11. apr 2019

@taily30 ďakujem moja ❤️🍀🙏...budeme ho potrebovať 😘

olivia_0309
11. apr 2019

Ahojte baby, som tu nová. Zaujíma ma váš názor na moj graf...teplotu sledujem poctivo (od dnes už) 4.cyklus. Tento graf (z 3.cyklu) sa mi zdá dosť divoký, tak ako moje hormóny. Myslíte, že to bol anovulačný, aj napriek tomu že som mala dva pozitívne ovu testy?

ereska
11. apr 2019

@olivia_0309 ahoj vitaj v našej rodinke podľa mňa podľa teploty a keď píšeš že aj ovu test bol pozitívny vizera že nebol anovulacny, prečo myslíš že bol?

olivia_0309
11. apr 2019

@ereska Dakujem za privitanie🙂 Dlho vas tu sledujem a citam, vsetko mozne. No pytam sa iba preto lebo ta krivka teplot sa mi zda nevyrazna a skace kadejako.Ved nie kazdy graf je ukazkovy, asi som len panikarila lebo minuly mesiac ani jeden ovu nebol pozitivny,hoci som priznaky mala. A okrem toho nejaky vyrazny pokles teploty v case ovu a potom zvysenie tam nie je.

monu66
11. apr 2019

@julianka007 silno drzim palce k dvom // 🙂