Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sjuzan77 Ahoj! V prvom rade potichucky gratulujem a tesim sa s Tebou 🙂 Velmi Ti zelam, aby to tentokrat dobre dopadlo! Prezila si si toho uz dost, uz by bolo nacase, aby to dobre skoncilo. Kedy si pichas ten fraxik? Rano, ci vecer? Lebo ked to mas takto zvlastne, ze hlavne rano, napadlo mi, ci to nema suvis s tym fraxikom. Ten znizuje zrazanlivost krvi a preto mozes spinit viacej. 9ak si pichas vecer, tak rano zakrvacas viacej ako cez den a vecer)
@kitulka dakujem, ale som v takom zvlastnom rezime, proste len cakam, kedy potratim, neviem sa prepnut na optimizmus, pretoze to ma taky isty priebeh ako minule ☹ fraxik si picham vecer o 22.00, ale minule som pichala doobeda o 10.00. Dnes rano krv nebola, ale bola v noci, ked som sa zobudila a sla na wc. Spravila som este posledny pokus a davam si o 1 tbl duphastonu viac, cize 3x1. Test od vcera zosilnel, ale to bolo aj minule 😒
Ahojte kočeny..
@sjuzan77 moc moc Ti drzim palce a musime len verit, ze vsetko tentoraz dopadne dobre. A pocuj, Ty si uzivala Duphaston aj pred tehu, ci len si si pichala Fraxik? A testik pekne zosilnel, tak nech to takto pokracuje aj nadalej...
@karkulka9 super, ze cysta je fuc a mozete ist na to 🙂
@paskolinka a ako ja? No ja sama neviem...Som myslela, ze dnes bude teplota o kusok vyssie a ona je o kusok nizsie 😒 Takto to zatial so mnou vyzera.. http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela
@rybkaa jaj rybka ale to je slaby vyskok takto napostupne, to musis na jednu supu dat, tak ako som ja dnes capla dole 😀
@adamnela duphaston som neuzivala, ten mam az od vikendu, len som pichala fraxi. Ale minule som to mala zas naopak - duphaston som uzivala uz od ovu a fraxik mi nasadil az ked som otehotnela a zacala krvacat.
@rybkaa no nedali by mi nic. Vcera totiz moj doki robil az od 16.00, tak som rano sla do nemocnice, povedala som sestricke, co mala sluzbu, ze som po 2 potratoch a znova krvacam. Ona ma ukludnila, ze ide to povedat lekarke a ze ma vysetri. No od lekarky prisla s odkazom, ze mam 2 moznosti, bud ma vezmu na prijem a uvidi sa, co bude, alebo si pockam do poobedia na lekara. Takze u nas takato realita so zdravotnictvom, ani sa na mna lekarka nepozrela..
@paskolinka to zatiaľ len trénujem, aby to šlo aspoň postupne, potom vystrlím naraz 🙂
ty už 1 DC??? ale nie 😔 a tak pekne sa to tvárilo....
@paskolinka ale dievca, preco ten pad? Ved to bol pekny graf 😒 inak, testy som mala pekne aj minule, az do 9tt a potom konec 😖
@rybkaa hej, uz zacinam zase odznova. ja uz vcera som vedela, ze nic z toho. lebo ked zacnem spinit, tak viem naisto, ze ms prichadza. ja si tak myslim, ze ked raz otehotniem, tak spinit nebudem. no tak aspon trenujem na nespinenie 😉 tento cyklus len jeden den, mozno dalsi uz nebude 😉 ako sa hovori: pomaly dalej zajdes, tak mozno postupne bude predsa lepsie 🙂
@sjuzan77 preco neviem, to je vo hviezdach, ale tak trochu mam podozrenie, ze som ovulovala na strane, kde mam neprechodny vajickovod, takze aj tak by z toho nic nemohlo byt... ale zvlastny som mala ten graf, velmi vyrovnany a teploty dost nizke, mne to zvyklo vystupit aj na 36,8-36,9... inak ty ked uz si jedno dieta vynosila, musi to vyjst aj druhy krat. inak som sa chcela opytat, preco vlastne si mas pichat ten fraxiparine? ja sa v tomto velmi nevyznam, ale ak to zvysuje riziko krvacania a ty mas prave s tym problem, tak mi je to divne...
@rybkaa super, super 🙂 Nech to uz tentoraz vyjde a system konecne zafunguje 🙂
@paskolinka ale... 😠 do ritky aj s 1 DC 😒
@sjuzan77 aha, takze najprv s Duphastonom po ovulke. A nevies od ktoreho dna si ho uzivala? Ja ho mam uz od 11 Dc a dr. mi povedala, ze takto sa ma dat v mojom pripade, tak sa pytam ako si to mala Ty.
@paskolinka podla mna bol graf pekny, lepsie ako nejake divoke skakanie 🙂
No neviem preco ten fraxik, z genetiky mam krv v poriadku, ziadne krvne mutacie, ale ze trva na pichani, lebo pri potratoch som krvacala aj so zrazeninami. Aj som hladala na nete, ake maju baby s tym skusenosti, predpisuje sa to preventivne naozaj bezne, len sa nikde neviem dopatrat, ci to naozaj nemoze sposobit potrat, ked zena nema problem so zrazanlivostou a picha si injekcie 😨
@rybkaa
@paskolinka
@sjuzan77 Babuľky myslíte, že už je to defitnitívne pasééé? :/
@elinka112 definitivne sa to povedat neda nikdy dopredu 🙂 ale myslim, ze na 14dpo by si uz nejakeho dusika na teste mohla mat, ak by z toho malo byt tehu. neskusala si testovat dnes?
@rybkaa manzel chodi domov az o 17.00, cely den je prec. U babky by vydrzala aj u jednej aj u druhej, problem je, ze im to tajime, ze som znova tehotna, velmi zle znasali moje potraty, nechcem, aby znova niekolko dni, ci tyzdnov zili v tom napati, ako to dopadne, naposledy sa z toho dlho spamatavali 😔 doma mam pokoj, lezim cely den, malinka je super, hra sa uplne sama, mna potrebuje len pri obede a ked ide na nocnik, takze nemusim teraz okolo nej lietat. Aj som rozmyslala ist do nemocky, ale zasa, co by mi tam ine dali.. 🙄
@sjuzan77 ved to je otazka, ci by ti nemocnica nejako pomohla, mozno ani nie. nic extra by tam s tebou asi nerobili a na psychike by to asi tiez nepridalo... ci?

@rybkaa no problemy ma momentalne velke, kvoli primarovi v nasej nemocnici, zakazal mu zazmluvnovat porody a su tam hadky, ale presne tak - je lekar a mal by sa odosobnit. Ono to mam takto - rano vstanem, mam krv, cca 20-30 minut to trva, potom sa ta krv zmeni na hnede spinenie a postupne k veceru to slabne. Ked ma dnes vysetroval, tak za celu dobu som mala len take 2 male fliacky. Vecer ( aj momentalne) je to uz len vodovy vytok s malymi hnedymi bodkami ( asi 1 mm velke). Inak, teraz ma napadlo, ci si aj o mne nemysli, ze len panikarim a prehanam, lebo fakt ked k nemu chodim na kontroly kvoli spineniu, tak nikdy ho realne nevidi nic vtedy nemam. Obvodnej sa ani nemusim unuvat, to je kapitola sama o sebe 😠 pri predchadzajucom tehu mi krv na hcg bral, teraz nie, to ma sklamalo, preto som si testy kupila, nech aspon orientacne vidim, ci ciarka silnie, alebo slabne