Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@olivia_0309 ahoj no tak u mna nic 😭 dom 2DCpredsa lrn prisla 😏 nevadi dalsi mesiac dalsia sanca 🙂 nooo tak krd sa min. mesiac podarilo tak vtedy som sa videla v sne s velkym bruchom :D ovori snar pokial sa vidis tehu alebo s rymto spolocne stane sa to tak drzim palce 🙂 kolko dpo si? 🙂
@nikk3y podla mna ti tu ovu apka nedala dobre...myslim ze bola 17DC toho 28meho posledny den nizkych teplot😉a priznaky-ovu bolesti nemavas?
@kika123kika Ach to je skoda, ale neva ako pises,dalsi mesiac dalsia sanca a uvidis maj bude lepsi💗tento mesiac to uz bude pre vsetky lepsie a stastnejsie🍀Verim tomu,ideme dalej! Hlavne sa daj do pohodicky a vsetko bude ako ma byt😉 Ja som este len 8DPO,ale stastna som uz aj teraz,lebo vcera mi lekarka povedala ze prolaktin a TSH zo stitky konecne klesli a vyzera to slubne,takze veselo papam lieky a kedy sa zadari,tak sa zadari hlavne ze lieky a vitaminy co tlacim upravuju hormony a cyklus. Konecne mam stabilnejsie teploty a to je taka vyhra v malej bitke,kym vyhram vojnu😀
@olivia_0309 nooo sak jasne 😊 uz len dobre musi byt 🙂 noo tak super to som rada ze to ide k dobremu smeru 🙏tak drzim palce aby sa vydarilo 🙂
@taily30
@0507
@ikonica
@martinade
@evita2176
@verona1989 tak dievčatá...4 dni dozadu pozitívny digi test +1-2 a dnes hcg rovná 0...na jednej strane to bolí na druhej strane som rada že mmt mi nehrozí... kúpila som si fľašu vínka a idem čakať na ms...objednala som si inofolic combi...kedy ho mám brať?...tento cyklus som mala anovulačný... veľmi by som chcela aby som v ďalšom cykle mala ovuláciu a tak šla na vklad môjho druhého posledného mraziačika🙏👶❤️🍀 ďakujem že ste na mňa mysleli ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
@olivia_0309
@monu66
@zuzik5891 to ma mrzi. v tichosti vas tu viacere sledujem a je mi uprimne luto,ked to dlhodobym snazilkam nevychadza 😓 ja riesim 2.uz vyse roka.momentalne som na hormonalne liecbe endo. je to tazke ,ale verim a drzim palce,aby to vyslo uz tento cyklus. ja by som pila alchemilku,k tomu inofolic a mat.kasicku. ptuj,ptuj,nech sa zadari ❤
@zuzik5891 joj skoda. Som aj na teba myslela.musis veriť že to druhé uz bude a hotovo 😉
Inofolic combi beriem uz 3 mes a mam kvalitne ovulacie.aj teraz som bez clostylu bola a pekne mi 2 foliky rovnakej veľkosti narástli.to kludne ber uz aj teraz.dokonca pri ivf sa odporúča brat inofolic combi na skvalitnenie folikov.
Ja som bola na iui dneska a akurat nejako pravu stranu pociťujem. Neviem či mi foliky teeaz praskli abo co
@vierka987 no o alchemilke som uvažovala no samo o sebe mi dosť rýchlo rastie endometrium a práve alchemilka má tú schopnosť ten rast ešte podporiť takže ju radšej vynechám... držím palce nech liečba zaberie...ja sa už na štítku liečim dlhšie a mám ju konečne stabilizovanú...
@taily30 moja...dostanem sa z toho hneď ako budem mať pri sebe bublinku 👶🍀❤️
@verona1989 inofolic budem mať doma najskôr vo štvrtok...a nemôže mi posunúť nástup ms ak ho začnem brať ešte pred spustením?
@zuzik5891 nie inofolic combi neposuva menzes nijak .Len skvalitnuje folikuli. Kludne si ho nasad ;)
@verona1989 skvelé...a koľko denne mám brať...vo štvrtok si pre neho skočím.... verím že vďaka ovulácii bude moja maternica lepšie pripravená 🙏❤️🍀
@zuzik5891 je mi to moc luto... Ja som uzivala Inofolic combi velmi dlho a potom som presla na Nosifol forte, lebo tych zloziek ma viac + obsahuje viac tych ucinnych latok. No ovulku som mala dost bolestivu a sice nie kazda zena, ale ja som z toho priberala. Aj ked mne sice nepomohol, tak aj tak doporucujem uzivat 🙂
Ahojte dievcata, mozno to sem nepatri ja sa len nemam komu vystazovat. Vsetky vas tu sledujem a drzim palceky k vytuzenym //. Mozno uz niektore viete, ze som mala problem s nepravedlnostou cyklu. Toto som uz viacmenej vyriesila, aj ovu chodi. Problem je skor v tom, ze som az priliz tlacila na pilu a manzel jednoducho sa zlakol. Poslednu dobu nic neriesime, len ze ked bude babo z coho ho budeme zivit a dookola len peniaze peniaze peniaze. Pri tom strese sa ani necudujem ze este nie som tehotna, lebo doteraz sme sa celkom intenzivne snazili. No dnes rano mam ovu test pozitivny a ked som mu povedala ze asi by aj sex mohol byt tak sme sa poriadne pohadali. Oh prepacte ze to tu takto pisem ale fakt nemam komu 😔. Som na konci zo silami, asi si idem kupit psa alebo macku. Z casti ma pravdu ale kedze mam 35, pocujem biologicke hodiny. Asi na to vyprdnem uplne a co sa ma stat nech sa stane....

@zabka1987 skoda, ze si neodmerala. teraz je to tazko posudit, vyzera, ze mohla yt ovu prave v ten den, ked si nemerala