icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

olivia_0309
1. máj 2019

@dominika_sk ahoj. Sledujes aj BT?Ja ked som mala jeden mesiac taketo testy nejednoznacne som ich povazovala ze neg. a ani apka mi v ten mesiac nevyznacila ovu lebo medzi teplotami bol maly odstup a graf cely jak nizke tatry🙈

martinade
1. máj 2019

@kakatulik no pisala som za chvíľku.. . Mne 2 faza rychlo ubieha 🙂

kakatulik
1. máj 2019

@martinade ahaaa 🤣

dominika_sk
1. máj 2019

@olivia_0309 praveže už nesledujem. Ale keď som mala anovulak testy boli biele a nemala som ani ovulačne bolesti. Tento mesiac bolo všetko jak ma byť tak neviem🤪

olivia_0309
1. máj 2019

@dominika_sk tak potom si asi len proste nevystihla hladinu LH natolko aby ta druha ciarka bola rovnako silna. Mne sa stalo s ovu testami z Dr.Maxa ze mi 5dni po sebe vysli takto, aj napriek ovu bolestiam, teplote,hlienu atd...tak som zmenila znacku😀

izy1661
1. máj 2019

Ahojte, fetujem, alebo je tam naozaj??

pasikavamacka
1. máj 2019

@dominika_sk tie modre testy su z drogerie? Mam take z dm a nikdy neboli pozitivne. Teraz mam z amazonu ci ebaya zelene a lepsie

izy1661
1. máj 2019

Lepšia foto

kakatulik
1. máj 2019

@izy1661 ja som pri plnom vedomí a tiež vidím 😄

mims1520
1. máj 2019

@izy1661 jasneeee že je tam 🙂

kika123kika
1. máj 2019

@trdielko175 drzim pqlceky aby silnela 🙂

izy1661
1. máj 2019

@kakatulik
@mims1520 baby, ale som zmätená. som 14DC... v tomto čase má byť len ovulácia a nie takýto tehu test. To potom jedine , že by bolo hneď po ms.. čo sa mi nezdá. aaach jaj, neviem čo teraz, lebo mám písať gynekologičke aj pri slabunkej druhej čiarke kvôli fraxiparinu. Tak jej mám asi napísať, však? Pred týždňom som si robila test a bol negatívny, takže to môže byť jedine po ms, a nie ešte z minulého cyklu. No úúúplne teraz neviem čo robiť

mims1520
1. máj 2019

@izy1661 keby si zašla na tehotenský test z krvi? Aby si mala istotu či to nieje zblbnutý test, cysta alebo čokoľvek iné . Ak to bude tehotenstvo, čo samozrejme všetci dúfame tak jedine že ovulacia prebehla skôr

ja197
1. máj 2019

@izy1661 nenamáčala si ho do moču spolu s ovulačným? Farba sa môže preniesť na druhý test...

izy1661
1. máj 2019

@ja197 viem,že môže, ale nie, nenamáčala. Len tento. Dúfam, že to nebude cysta :O

ja197
1. máj 2019

@izy1661 no len pre istotu sa pýtam lebo aj mne sa to stalo 😊 už som išla všetko zavesiť na nos chlapovi ale pre istotu som urobila kontrolný a tam nič 😉 skús ešte jeden čo ukáže a ak tam niečo bude tak choď radšej na testy z krvi, budeš mať istotu 😊 držím palce

izy1661
1. máj 2019

@ja197 nemám žiaden iný, to som ani neviem prečo robila. Ale nie z ranného, tak neviem. Uvidím. Zajtra kúpim nejaký kde sú dva a spravím si zajtra a keď tak v piatok ráno a budem si istá. Nečakám pozitívne správy, pretože do kým som merala, tak som mala ovu vždy cca v strede, takže neviem čo toto

mims1520
1. máj 2019

@izy1661 budeme držať palce v každom prípade 🙂

izy1661
1. máj 2019

Ale zase musím priznať, že 8DC som si náhodne zmerala teplotu a bola poovulačná...

zuzik5891
1. máj 2019

@verona1989
@monu66 ja ovuláciu ako takú kôli snaženiu nepotrebujem keďže snažiť sa nám je zrejme zbytočné...moja ovulácia do decembra bola úplne super... silná... bolestivá...dokonca som zvykla aj zakrvácať... presne som vedela kedy prebehla... no po tomto potrate sa to všetko akosi pokazilo...do toho tá stimulácia pred IVF...kopec hormónov a môj cyklus v ktorom bol vklad bol anovulačný...vraj na tom nezáleží ale myslím si že aj ovulácia prirodzene pripraví maternicu na bábo... takže po ms ktorú ešte stále nemám a mešká mi už 6-8 dní sa nahlásim na kontrolu do centra a hodím reč s doktorom 😊... máme poslednú bublinku 👶 tak chcem spraviť všetko správne...aj psychicky som sa dala celkom do poriadku... musím lebo keď zablokujem hlavu všetka tá snaha by bola zbytočná

dominika_sk
1. máj 2019

@pasikavamacka
@olivia_0309 su zo 101 drogerie

olivia_0309
1. máj 2019

@dominika_sk tak budu zblbnute😉a ovu bola bezohladu na to aky je vysledok na teste😊

ereska
1. máj 2019

@izy1661 potom sme všetky sfetovane 😂 držím palce nech silnie

butterfly333
1. máj 2019

Baby keď neviem kedy a ci bola už ovu môžem aj tak brat bromelain? Neuškodí to?

dominika_sk
1. máj 2019

@olivia_0309 dufam🍀 po 15.mesiacoch by sa to už mohlo podariť🙏🏻

martinade
1. máj 2019

@butterfly333 no mal by sa brat az 3 dni po ovulke aby spermie este stihli svoju prácu

ereska
1. máj 2019

Ahojte žienky mňa tak páli celý deň žalúdok neskutočne

evita2176
1. máj 2019

@claire1991 Ahojte dievčatá viete mi poradiť? Dnes som pridala Graf bt mam 4dni po ovu a teplotu okolo 36,9-37. Problem je v tom že má boli podbruško..stále mi je zima,som unavená a grga celý deň deň...myslím že je skoro na tehu priznaky..?!

evita2176
1. máj 2019

@claire1991 no veru bola 27 ;)

claire1991
1. máj 2019

@evita2176 ano skoro 🙂) to by si este necitila.. ale bodaj by to bolo tak! 😁