icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sandyka90
7. máj 2019

@olivia_0309 ahoj☺️Ja viem ze ovu test nebol pozitívny ale "najtmavsi" zo všetkých ale budúci mesiac sa na ne ja vykaslem..
Dnes mi teplota poklesla..a dr hovorila ze ovu som nemala ale vidi ze by uz mala byt...ze nech dnes skusime ..a v pondelok idem znova k dr kuk ci ovu prebehla...
Odporucila mi inofolic ale neviem...pockam do pondelka...
😔😶

olivia_0309
7. máj 2019

@sandyka90 Ahoj, cely cas na teba myslim🙈ze co a ako..no tak aspon teraz vies s istotou, zajtra je volno tak mate priestor😉 nech je v grafe dalsie💗

dadulik6
7. máj 2019

@magic08 bodaj by si mala pravdu 😊 ale videla som mnozstvo grafov s takym poklesom a nebolo to ip.. tebe krásne tmavnu testy mam radost🥰❤

pasikavamacka
7. máj 2019

@ja197 tazko povedat. hlasujem za ovulaciu 27DC ked si mala predtym pozitivny test

sandyka90
7. máj 2019

@olivia_0309 a dnes nemám 21dc ale 19dc🙈...ja som si nebola istá tak som v kalendári zaznacila za prvy deň slabe spinenie🙈
Vieš co...ked tento mesiac nevyjde nevadi ideme dalej☺️len nech mám ovulaciu...
Ďakujem že si myslela na mňa ☺️

trdielko175
7. máj 2019

@magic08 tak to je jasná vec....... Testy tmavnu....... Teším sa stebou, aspoň môžme všetko prežívať spoločne, len aby všetko dobre dopadlo☺️☺️☺️☺️

magic08
7. máj 2019

@trdielko175 ano, aspon sa mam s kym podelit o info 🙂

ereska
7. máj 2019

@magic08 moja super krásny test gratulujem moc sa teším

magic08
7. máj 2019

@trdielko175 pisala som ti IP

magic08
7. máj 2019

@ereska dakujem, este mam doma 3 ks... 🙂

lucya_n
7. máj 2019

@olivia_0309 ďakujem, no pri mojom strachu z doktorov naliehanie nehrozí 😐 ale uvidim čo povie najbližšie

kakatulik
7. máj 2019

@martinade no ako ste dne dopadli?

martinade
7. máj 2019

@kakatulik prva kontrola ok a moze as zacat s ivf. Prove davky dnes vecer boli pichnute, v pondelok mam prune folikulometriu...

evi38
7. máj 2019

@martinade super, držím palce 🙂 aké IVF budete dávať, čo všetko? 🙂

kakatulik
7. máj 2019

@martinade folikulometriu ti bude robit vtvoj Dr.,alebo sa budes trepat do Prahy. To snaad nieeee....Drzim palceky.🙂

veja28
8. máj 2019

no cim dalej tym viac tomu grafu prestavam rozumiet

monu66
8. máj 2019

@veja28 aha... aj ja mam taku vezicku, ale 8 a 9 dc som mala chripku, takze tieto dni bt neberiem do uvahy. Nemohla si mat skritu virozu?

monu66
8. máj 2019

*skrytu

veja28
8. máj 2019

@monu66 presne nad tym akurat premyslam cez vikend som mala kasel a upchaty nos plus strasny pocit malatnosti no horucku som nemala cize mozno len "vnutornu" teplotu zvysenu inak si to vysvetlit neviem.. tym padom zrejme nemusela este ani ovu prebehnut

monu66
8. máj 2019

@veja28 tak presne bolo u mna. Horucku ani zvysenu teplotu som nemala, len cez den som mala telesnu teplotu 37,1. Ani u mna este ovu neprebehla, ale zacinam jemnucko citit vajecniky, tak ovu ocakavam priblizne na 12 dc.

veja28
8. máj 2019

@monu66 ja som ovu "mala" mat akurat ten vikend.. teda ak by som ju mala jak posledne dva cykli na 15-16dc.. no teraz zrejme len pockat co bude a ked este neprebehla sad pride cez vikend 😂 ked mam doma mamzela

dadulik6
8. máj 2019

Neviem co si mam o tomto mysliet 😕

martinade
8. máj 2019

@kakatulik @evi38
Folikulometriu mi bude robit moj doki.
A ake ivf? Neviem 🙂 viem, ze beriem gonal a menopur od 2Dc - of vcera. Po 6 dnoch kontrola a pripadne upravenie davky a nejaku injekciu si budem musiet pozdejsie pichať aby mi folikuluky nepopraskali a 36 hod pred odberom ovitrel ci ako sa to vola...potom odber. Prvy odhad je, ze odber bude o tyzden moznoze piatok - nedeľa.

ereska
8. máj 2019

@martinade matka sipno drzim paste moc moc
Ja dnes zacinam ms takze dnes bude urcite 1 dc

martinade
8. máj 2019

@ereska dakujem
A ideme one do noveho cyklu.... nova sanca

olivia_0309
8. máj 2019

@martinade a @ereska,zienky v maji to dame🙏🏼💪🏼✊🏼

monu66
8. máj 2019

@martinade silno - silno drzím päste aj nám všetkým žienkam, nech je tento máj náš víťazným s dvoma čiarkami na tehu testoch 🙂

c_est_la_vie
8. máj 2019

Ahojte baby chcela by som sa poradit. Pred polrokom som jedno mimi potratila a chcela som telu i mysli dat cas, takze nemam take krasne grafy ako vy 🙂. Na 13. Den cyklu sme sa ale s partnerom nechali uniest a od 18 DC mam viacero priznakov ( nafuknute brusko ktore obcas pobolieva, o cislo vacsie prsia, zapachajuci moc a straasna unava). Dnes je to 22. den cyklu, test zatial negativny. Bazalka ale 3 dni po sebe 37,1, myslite ze to vyzera na babatko? Obycajne mavam tak bazalku 36,3 🙂

zabka1987
8. máj 2019

@c_est_la_vie je strašne skoro na dáke príznaky, prvé tehotenské príznaky sú neskôr to si žiaľ len nahováras a veľmi sa sleduješ

c_est_la_vie
8. máj 2019

@zabka1987 praveze babatko som teraz neplanovala, dostala som lepsiu poziciu v praci a planujeme svadbu tak som to chcela este o par mesiacov odlozit. Aj ked je mozne ze podvedomie si so mnou robi co chce, tomu nerozkazem. Ale aj pri prvom tehotenstve som mala priznaky skoro a obdobne, len som ich pripisovala PMS. Tak uvidime ;)