Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sandyka90 Ahoj, cely cas na teba myslim🙈ze co a ako..no tak aspon teraz vies s istotou, zajtra je volno tak mate priestor😉 nech je v grafe dalsie💗
@ja197 tazko povedat. hlasujem za ovulaciu 27DC ked si mala predtym pozitivny test
@olivia_0309 a dnes nemám 21dc ale 19dc🙈...ja som si nebola istá tak som v kalendári zaznacila za prvy deň slabe spinenie🙈
Vieš co...ked tento mesiac nevyjde nevadi ideme dalej☺️len nech mám ovulaciu...
Ďakujem že si myslela na mňa ☺️
@magic08 tak to je jasná vec....... Testy tmavnu....... Teším sa stebou, aspoň môžme všetko prežívať spoločne, len aby všetko dobre dopadlo☺️☺️☺️☺️
@olivia_0309 ďakujem, no pri mojom strachu z doktorov naliehanie nehrozí 😐 ale uvidim čo povie najbližšie
@kakatulik @evi38
Folikulometriu mi bude robit moj doki.
A ake ivf? Neviem 🙂 viem, ze beriem gonal a menopur od 2Dc - of vcera. Po 6 dnoch kontrola a pripadne upravenie davky a nejaku injekciu si budem musiet pozdejsie pichať aby mi folikuluky nepopraskali a 36 hod pred odberom ovitrel ci ako sa to vola...potom odber. Prvy odhad je, ze odber bude o tyzden moznoze piatok - nedeľa.
Ahojte baby chcela by som sa poradit. Pred polrokom som jedno mimi potratila a chcela som telu i mysli dat cas, takze nemam take krasne grafy ako vy 🙂. Na 13. Den cyklu sme sa ale s partnerom nechali uniest a od 18 DC mam viacero priznakov ( nafuknute brusko ktore obcas pobolieva, o cislo vacsie prsia, zapachajuci moc a straasna unava). Dnes je to 22. den cyklu, test zatial negativny. Bazalka ale 3 dni po sebe 37,1, myslite ze to vyzera na babatko? Obycajne mavam tak bazalku 36,3 🙂
@c_est_la_vie je strašne skoro na dáke príznaky, prvé tehotenské príznaky sú neskôr to si žiaľ len nahováras a veľmi sa sleduješ
@zabka1987 praveze babatko som teraz neplanovala, dostala som lepsiu poziciu v praci a planujeme svadbu tak som to chcela este o par mesiacov odlozit. Aj ked je mozne ze podvedomie si so mnou robi co chce, tomu nerozkazem. Ale aj pri prvom tehotenstve som mala priznaky skoro a obdobne, len som ich pripisovala PMS. Tak uvidime ;)

@olivia_0309 ahoj☺️Ja viem ze ovu test nebol pozitívny ale "najtmavsi" zo všetkých ale budúci mesiac sa na ne ja vykaslem..
Dnes mi teplota poklesla..a dr hovorila ze ovu som nemala ale vidi ze by uz mala byt...ze nech dnes skusime ..a v pondelok idem znova k dr kuk ci ovu prebehla...
Odporucila mi inofolic ale neviem...pockam do pondelka...
😔😶