Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@senta_sofia ahoj zlatušik, ja si od rána nadávam do najväčších p... Ráno som si robila test a bol slabší ako pred 7 dňami, tak teraz stresujem 😠 . Nie o veľa, ale je slabší, tak si nadávam, na kerého andela som ho robila, bol posledný 😀 . Teraz neviem, či ešte jeden kúpim pre istotu, alebo čo??? Poraď. Už som chcela ísť dnes k doktorovi, ale počkám do budúceho piatečku. Ale inak sa mám fajn, zle mi nie je, pažravá som ako prasko 😅
@sjuzan77 no uvidime, pockam este do nedele....zevraj do 10 dni od duphastonu MS musi prist, takze este 2 dni pockam. No my sme ho na skolku pripravovali od jari. Chodili sme sa prechadzat okolo skolky, ked boli deticky vonku a sme mu hovorili, ze ked este kusok podrastie, aj on sa bude takto krasne s detickami hrat a ako to bude super behat s detickami. A asi 2 tyzdne pred skolkou sme si len tak nahodou stiahli Toy story 3 a tam je skolka 🙂 No a to bolo pre neho uplne ze top a odvtedy sa uplne tesil na hracky a na deticky 🙂 Ale maju tam aj 1 chlapca, ktory place uz od utorka nonstop. AKo ho tam mama da, tak ze place az po pol dvanastej, kym po neho pride a potom place, lebo uz nechceist do skolky 😀 :-/ Chudatko ucitelka
@zuzulienocka77 nestresuj, uz pockaj na lekara, mozno si mala len menej koncentrovany moc 🙂
ahojte baby, mojich 5 rozdielov pokračuje, hop hore 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa inak nič, oči sa mi zatvárajú a prsia majú asi tonu, takže príznaky sú zase tu 😀
inak, založili sme s babami súkromnú skupinku určenú na predaj a darovanie liekov, vitamínov, doplnkov a bárs čoho na podporu otehotnenia, aj na IVF a počas tehotenstva, čo sa komu pozvyšovalo a nechce vyhodiť, ak by ste sa chceli pridať, že by ste niečo ponúkli alebo si niečo pre seba našli, pošlite mi IP, pridám vás 🙂 lebo v snažilkách nám to admini zakázali, tak sme volili toto riešenie
@lenna71 Ahoj Leni to neva to je len dobre znamenie to sa ti malinke uhniezduje 🙂 aspon ja som to tak citila aj teraz to tak citim dufam ze moja intuicia je ok ale rybkaa ma paňravdu ze je to skoro na MS este skus pozorovat bradavky mali by pichat ked uz pride den D. 🙂 Drzim palceky 😉
čaute mušky, u mňa trošku ochladilo 🙂 ale nevadííííííí. som sa zahriala dnes na športovom dni, čo sme mali z práce. som neverila, že niektorí kolegovia môžu byť tak príjemní. tak @rybkaa kedy testuješ? @zarzisia ty pekne potestuj podla mňa je to krásny graf. @adamnela aj ja som zvedavá ako toto dopadne, fakt mám strach, že som zasa mala cystu. jaj a graf: http://www.fertilityfriend.com/home/3aa4f7 cmukáńa vám všeckým a pekný víkendík.
No koceny ahojte...
Ja som dnes skusala zasa ovu test a furt sa mi zda nejako rovnako...A dnes som klesla, tak som zvedava, co bude zajtra za teplotu...
@rybkaa tieto grafy Tvoje, to fakt sa dalo predpokladat, ze to zasa dnes stupne 🙂 A dufam, ze sa to takto bude dzat, dlho, dlho, predlho...
@mawiya no Ty nemysli na ziadnu cystu, co tu privolavas certov...Teplota fajna...tak musime len a len cakat...A u mna to iste...Mozno u mna ani k ovulke ani nepride, ktovie, co ten Dufik so mnou urobi...
@lenna71 stale si pekne vysoko a bolenie bruska moze byt aj dobrym priznakom 🙂
@zuzulienocka77 velmi dufam, ze budem nasledovat tvoju sesternicu. Takze ani ona vlastne nevedela, preco prisla o 2 deticky? Je to o nicom, takto neviem, na com som, kde je riziko, coho sa mozem obavat. Sice sa mi krvacanie zastavilo, ale strasi ma, ze sa plodik prestane vyvijat. A ked sa aj rozbehne srdiecko, ze znova prestane bit. Proste nikto mi nedal odpoved na otazku, preco sa to stalo, tak som vo velkej neistote 😒
Inak ten test - pravdepodobne si viacej vecer pila, preto sa ti zdal slabsi, mne sa to velakrat stalo a tiez som potom nervacila a hned kupovala dalsie 😅 v ktorom tt si?
@zarzisia perfektna taktika na maleho, tiez to tak nejak planujem urobit 😉
@zuzulienocka77 možno si viacej pila a mala viac zriedený moč, neboj sa nič 🙂 a bol to rovnaký test ako predošlé? myslím značka
@rybkaa Digi som robila asi 26DC? netusim...odvtedy som netestovala. bolo tam jasne -, sice trvalo dlhsie kym nabehlo ako minule, ked som si robila, ale aj tak tam bolo -. Ja neviem, pockam do nedele a pripadne testnem v pondelok a zavolam dr. ze co s tym. Pobolieva teraz brusko, tak mozno uz dorazi. Necham sa prekvapit. ale v tehu neverim akosi vobec.
@rybkaa ale vyzeraju tak, ze postupne teraz tmavnu. Ked som ho skusala kedysi pred kramami len tak zo srandy, tak tam bol ledva ledva dusik, tak neviem...Ale dajme tomu, ze su v poriadku 🙂 Citim podbrusko, ale nie vajecniky, ale tak nejako na kramy ako keby...No uvidime aka bude zajtra teplota..
@adamnela to hej, posledný vyzerá najtmavší, hoci mu ešte trošku chýba, no kukni si jajine testy, tiež tieto ružové papeky a mala ich takéto týždeň, čo nie je kóšer 🙂 ja som ich mala s čiarkou celý cyklus a takéto silné 10 dní v kuse, predala som to het a kúpila normálne lebo ma to len miatlo 🙂 ty máš zrejme nižšiu hladinu luteinizačného hormónu a tieto testy sú príliš citlivé a zachytia aj to málo, takže teraz ti pomôže asi už len teplota 🙂 dokedy máš brať duphaston?
@rybkaa no uvidime a Dufik mam brat az do 25 DC. Ale jaja mala ine, obal bol trocha iny. Ale ved to je v podstate jedno...Nejako sa nechcem az tak moc na to sustredit...Ale to podbrusko sakris citim poriadne...Idem radsej hodit sprchu a spat. rano odmeram a frcim do roboty, tak potom dam vediet, ako to vyzera s mojou teplotou...
@adamnela obal iný, obsah rovnaký, aj ja som mala inší obal 🙂 no to je už jedno, keby si v budúcnosti chcela lepšie testíky, mám v zásobe doma plno - ovu aj tehu, nájdeš u mňa v bazáriku alebo napíš 🙂
som zvedavá na tvoju teplotu, či vyskočí 🙂 tá by mohla byť aj ovulačná, tak daj potom vedieť aj, či ustúpila alebo pretváva....a zajtra nech ti to v práci skoro ubehne 🙂
@rybkaa dakujem moja pekna... 🙂 No jasne, nechame testy testami a potvrdi sa to asi az teplotou. Zajtra este odmeram, ale v nedelu rano nie, lebo ideme zajtra vecer na oslavu, takze sa bude pit a ponocovat...a to by bolo o nicom...Tak dufam,ze teplota vystupi zajtra a bude to super 🙂 A ked nie, tak potom mozem len cakat a dufat.... Jasne, dam vediet zajtra, ako to so mnou vyzera...Tak potom si mrkni moj graf, kedze ja ho nepridam cez mobil...

@zuzulienocka77 ahoooooj, Zuzuuuuuu a ty akooo? Dufam, ze secko v najsamlepsom poradecku 😉)