icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

adamnela
5. sep 2014

@rybkaa ved prave, ze vies 🙂 Aj ja Tvoj 😉 😉

adamnela
5. sep 2014

@rybkaa ako urobim v ff, aby mi bolo vidno aj lieky, ktore uzivam? Nemam tam ten stlpec a uz neviem co tam zakliknut, aby mi to ukazovalo... 😒 😒

rybkaa
autor
5. sep 2014

@adamnela keď nemáš VIP asi sa to nedá

rybkaa
autor
6. sep 2014

@adamnela tvoj graf 🙂 zatial ticho pred burkou...tak si dnes uzi peknu oslavu 🙂 http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/adamnela

rybkaa
autor
6. sep 2014

Narusila sa podoba mojich grafov - k lepsiemu 😀 prsia furt ak balvan...a picha ma na strane kde bola ovu inak nic...http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/Rybkaa
Pekny vikend koceny 🙂

rybkaa
autor
6. sep 2014

@sjuzan77 dufam ze na bojisku klud...myslim na teba a drzim palce 😉 keby som sa vedela modlit, , hadam by som sa aj pomodlila, ale neviem, tak ti len potichu posielam energiu a malickemu silu bojovat 🙂

sjuzan77
6. sep 2014

@rybkaa moja, tesenie dlho nevydrzalo, znova krvacanie v noci aj rano. Rano sa uz pridal aj krc, takze nic dobre ☹

zarzisia
6. sep 2014

ahojte, ja dnes takto: http://www.fertilityfriend.com/home/4a8aef Uz nech je pondelok a ja mozem zavolat Dr.
@sjuzan77 och, myslim na teba.....

sjuzan77
6. sep 2014

@zarzisia dakujem..
Test si neskusala ani dnes? Ja by som uz nevydrzala 😉

rybkaa
autor
6. sep 2014

@sjuzan7 mozno jak sa maternica natahuje ze krce...no ta krv je cudna...fakt mi to vychadza ako baby pisali ze z krcka a mozno ako lezis ze sa viac nahromadi a preto mas rano. ..no ked beries tolko liekov a pokracuje to...nechapem...joj len nech to babatku neublizi a myslim ze ono bojuje ked stale rastie...

rybkaa
autor
6. sep 2014

@zarzisia ty urob test bo ma isto porazi 😀

zarzisia
6. sep 2014

@sjuzan77
@rybkaa baby uz tolko raz som si myslela, ze sa to podarilo a testovala o dusu, ze teraz na to ani chut nemam, lebo si myslim, ze je to cystou/cystami :/ Minuly mesiac som mala ale asi tyden pred MS krce a bolelo ma podbrusko a teraz ma boli len sm tam a na chvilocku a iba trsicka, tak dufam, ze cysta dalsia to uz nebude :/ Takze preto. A dnes sa bolest hrdla zmenila na nadchu, tak parada....a to som si myslela, ze chory bude maly, ked zacal chodit do skolky 😀

mawiya
6. sep 2014

caute baby. u nas sa strasne ochladilo, takze idem nakupit zimné oblecenie - teda tampony a vložke 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/3aa4f7 inak v poho :-P
@rybkaa nehovor, že si dnes necikla. a mimochodom aj mna pichá ale presne na opačnej ako bola ovulka 😀 ale u mna to budú vetry, bo som vcera kadeco pozrala na športovom dni a nemohla som to tam vypustiť. a teraz to už nechce ísť von 🙂
@zarzisia ty zasa nehovor, ze neciknes, bo ma sibne
@sjuzan7 zlatik oddychuj, poprípade skoc na pohotovosť. držím palce a myslím na teba
@adamnela dievka ty sa dnes vytancuj, popi, pojedz a niečo aj nám prines 😀

sjuzan77
6. sep 2014

@rybkaa ja uz neviem, co si mam o tom mysliet. Keby som vedela na isto, ze potratim aj teraz, tak vysadim vsetky lieky, nech sa to nenatahuje, je to strasne, ako to pomaly plynie, cakam hodinu za hodinou, co bude.. No ale keby sa ta krv v noci hromadila, tak do rana by bola hneda, ale ona je cervena. Zasa len tak narazovo a potom nic. Inak, predvcerom som si pichla prvy krat ten fraxi uz o 21.00 a nekrvacala som. Vcera som pichla klasicky o 22.00 a znova krv, je to asi blbost, ale ze by to ovplyvnilo? V kadom pripade je vikend, tak teraz mozem cele 2 dni prelezat, kedze drahy je doma, uvidim, co bude dalej..

senta_sofia
6. sep 2014

@sjuzan77 a neskusala si si ho niekedy pichnut rano? co to spravi, preco si ho vlastne musis pichat vecer?

senta_sofia
6. sep 2014

@mawiya a maraton nejdes behat? neska v radiu hovorili, ze bude u vas veselo, dokonca aj naboso mozes bezat 🙂)

sjuzan77
6. sep 2014

@senta_sofia predchadzajuce tehotenstvo som pichala rano a bolo to tak ako teraz... Picham si vecer kvoli malej, nechcem aby to videla a vecer uz spi. Ked som pichala cez den, tak chcela byt pri mne a ked som sa zavrela do izby, tak robila strasny cirkus 🙄

senta_sofia
6. sep 2014

@sjuzan77 pockaj, ty si fraxik mala uz aj vtedy? ja som myslela, ze on ti ho nasadil az teraz ako prevenciu, aby sa to neopakovalo... ach jaj, tak to ti ozaj nasadil liecbu :-/

mawiya
6. sep 2014

@senta_sofia hej aj by som šla, ale dve zlomené nohe mi na tento rok stačili 😀 😀 😀 😀

senta_sofia
6. sep 2014

@mawiya aaaaaaale, nebud pesimista, mozno by to boli tentokrat len ruky 😀

mawiya
6. sep 2014

@senta_sofia alebo zuby a nos. sa poznám. nak je to aj vidno, keď sa mi má dačo prihodiť 😀

senta_sofia
6. sep 2014

@mawiya ja som tiez zastanca toho, ze sportom k trvalej invalidite, takze ta chapem 😀 aj ked naposledy si mala proste len smolu 😉)

mawiya
6. sep 2014

@senta_sofia alebo som mala šťastie, že ruky ostali celie 😀 😀 😀 😀 treba sa na to naozaj pozrieť optimisticky 😀

sjuzan77
6. sep 2014

@senta_sofia ano, pichala som uz vtedy, ale vtedy mi ho nasadil az ked som zacala krvacat, teraz som ho brala este pred otehotnenim. Vyzera to dnes na pohotovost, znova sa objavila krv. Len neviem, ci aj to ma vyznam, ved beriem hadam vsetko, co v takomto pripade predpisuju.. 😒

lenna71
6. sep 2014

@rybkaa supis vyzera slubne drzim place 🙂 ja zas mierny pokles takze to nevidim dobre :-/

senta_sofia
6. sep 2014

@sjuzan77 pozri, baby, co maju hematom, tak krvacaju ozaj riadne a vedia to regulovat, neverim, ze si niekto nevie poradit s takymto niecim proste

kudusko
6. sep 2014

@lenna71 To mas zatial dobre aj ja som mala 36,8 uvidis zajtra by mala zase stupnut ked nestupne do 2-3 potom to bude horsie drzim palceky aby nam to vyslo 🙂 😉

sjuzan77
6. sep 2014

@senta_sofia vies, ja mam skor pocit, ze nie ze nevedia, ale nechcu, ako keby to nemalo vyznam, ked som len v 5tt 😠 vidis, v utorok som sla do nemocnice a ani ma nevysetrili, ze bud pockam na svojho lekara, alebo idem na prijem a uvidia, co bude, to je fakt skvely pristup. Najhorsie je, ze sa ma furt vypytuju, ci je to silne, alebo slabe krvacanie. Odkial mam vediet, kde je ta hranica? Vela toho nie je, ale nemalo by byt vobec, ci? Teraz lezim s nohami hore, zatial nekrvacam ani nespinim, uvidim, co dalej. Ale zacinam byt riadne nastvana na lekarov 🙄

senta_sofia
6. sep 2014

@sjuzan77 ja neviem, ale kedy to chcu zachranovat, ked nie teraz, ked sa vyvija vsetko podstatne a dolezite pre toho buduceho cloviecika... podla mna, vsetko je to o chceni a ak len niekto caka na to, kedy sa zopakuje do tretice ten isty scenar, nech ide do kelu. tu kamosku, co som ti spominala, ta od zaciatku krvacala, akoze fajn, mala hematom, ale udrzali to, udrzali jej to druhy krat a teraz treti krat dokonca bez nemocnice, keby sa bol na to niekto pozeral tak, ze no moja, tak je tam hematom, sance su 50:50, mozno nema ani jedno dieta. nemas moznost ist do inej nemocnice? ved dnes uz neplati prislusnost podla trvaleho bydliska?

sjuzan77
6. sep 2014

@senta_sofia najblizsie mam trnavsku no a to je este horsie ako nasa 😖 skusim dnes len lezat, lebo pravda je, ze vcera som bola takmer cely den na nohach a ked sa to este zopakuje, idem na prijem a nepohnem sa odtial, dokial nezacnu nieco robit.