icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

taily30
23. máj 2019

@martinade Matka, 3 je super cislo, drz sa, myslim na teba

zuzik5891
23. máj 2019

@dominika_sk no ja keďže som robila na ambulancii doma mám z lekárne snáď všetko...len to nevyužijem😂...je mi už lepšie

dolynkag
23. máj 2019

@zuzik5891 ja som tiež bola chorá asi 2 dni, aj s teplotou a ešte som netušila že som tehu, držím palce

dolynkag
23. máj 2019

@ceklis
@martinade myslím aj zajtra na vás.... veľa šťastíčka prajem

zuzik5891
23. máj 2019

@ikonica Septilen a Paralen mi celkom pekne zabrali...plus veľa čaju a tekutín... nádcha mi pomaličky ustupuje tak snáď je to už za mnou 🙏🙏🙏🙏...

olivia_0309
23. máj 2019

@taily30 @pasikavamacka inak super nick👍🏼 a @zabka1987 ahojte baby, zaujima ma aky vitex beriete? Ja beriem tento 1x denne rano, je to 500mg podla odporucaneho davkovania🤷🏻‍♀️ Cudujem sa ze si davate viac, lebo toto su tabletky a neviem ako by som si dala 800mg, jedine ze 2 tabletky a to uz je 1000mg co mi pride vela a este raz tolko ako je odporucana davka. Tak poradte prosim 🙏🏼 Ja ho uzivam neustale asi 2mesiace,kvoli vysokemu prolaktinu. A je na nom uvedene ze sa neodporuca pre tehotne zeny...🤷🏻‍♀️

zuzik5891
23. máj 2019

@dolynkag ďakujem...si zlatá... potešila si ma ❤️

kakatulik
23. máj 2019

@evi38 ahoj Evi. ja 26DC,zajtra,alebo cez vikend ocakavam ms.

@ceklis @martinade ach babeny,zajtra na vas myslim.😘
Matka...bvojovnickovia su to. Verim,ze dvaja to urcite dotiahnu az do transferu.

zabka1987
23. máj 2019

@olivia_0309 ahoj ja som brala iba jednu denne. No už som ho vysadila veru, tak len 3dni som si dala nevedomky tak snáď nič sa mi nestane z toho 😪 ja ešte som brala k tomuto kyselinu listovú od jamieson a pomohlo

taily30
23. máj 2019

@olivia_0309 ja som uzivala 900mg rano na lacno. Ked som ja studovala vitex, tak sa mi zda, ze 1000mg bola max doporucene davka. A tiez som ho brala cele mesiace nepretrzite. Kazdy jeden vitamin alebo pripravok takyto by sa mal brat min 3 mesiace, aby si videla/citila vysledok. Ked ho beries kvoli prolaktinu, po 3 mesiacoch si ho daj skontrolovat. Ja som povodne zacala vitex uzivat kvoli stitnej. Nechcela som hned tabletky... a dobre som urobila, stitna uz neni problem a dokonca sa mi podarilo otehotniet.
Drzim palce. A co sa toho tyka, ze neuzivat pocas tehu, zalezi ake forum alebo studie si citas. Urcite by som si ho nenasadila, keby som tehotna. Ale tak isto by som ho nevysadila hned, ked som zistila, ze som. Ja som ho brala dlhe mesiace, tak moje telo si nan zvyklo. Ak niekto berie mesiac a otehu, tak to asi neni problem.

olivia_0309
23. máj 2019

@taily30 oukej😉dakujem pekne za tvoj koment! ja som uz mala dva krat kontrolovany PRL ale beriem aj Parlodel, a upravil sa mi rekordne rychlo z vysokych hodnot. Som rada ze je to tak a verim ze Vitex v tom ma prsty tiez lebo aj lekarky (gyn.a endokrin.) boli v soku co som vsetko nasadila a ako zafungovalo. No chcem to uzivat urcite aj dlhsie ako 3 mes. pretoze chcem otehotniet s bojim sa ze ked vysadim parlodel aj dala by som prec aj vitex tak mi PRL vyskoci hore zase😏 Myslis ze by bolo ok keby si davam 100mg teraz ked chcem otehotniet a prolaktin chcem zastabilizovat?

olivia_0309
23. máj 2019

@zabka1987 a tiez tento co ja? myslim ze to bude oki vek dviha progresteron tak snad ked to nepomoze tak ani neuskodi😉 neboj nic✊🏼

taily30
23. máj 2019

@olivia_0309 100mg? To je nizka davka. Ak si myslela 1000mg, tak to je max. Ako pisem, ja som mala 900mg, ziadne vedlajsie ucinky, ja som sa velmi dobre s nim citila. Vyskusat mozes, vzdy mozes davku znizit, keby ti robil problem. Viem, ze vysoky prolaktin moze zapricinit to, ze neotehotnies. Kamaratka mala vysoky, nasadili jej nieco, nepamatam nazov, otehotnela sa mi zda ze hned. Vela stastia prajem

olivia_0309
23. máj 2019

@taily30 ano myslela som 1000mg🙈 s aky vitex si brala ty? nepamatas znacku a v akej forme? ja beriem lieky druhy mesiac ale k tomu mam nizke AMH...😏

zabka1987
23. máj 2019

@olivia_0309 áno ja presbe tento istý a otehotnela som hneď, brala som ho od 1dc teda do dnes, plus tu kyselinu listovú jamieson

olivia_0309
23. máj 2019

@zabka1987 wau super, som rada ked citam ze to fakt zabera👍🏼 aj mne by mohlo teda...snad to chce len cas lebo na kazdeho ucinkuju inak✊🏼Drzim prsty silno nech ti to dobre dopadne🍀

alison11
23. máj 2019

@veja28 Ok tak meraj ak si myslíš,vtom čase baby tu písavali že to zbytočne len stresuje. Ale ak sa cítiš lepšie od toho že vidíš hore bt 🙂.
@pasikavamacka Nám dovolil urológ ale mali sme určený čas že koľko max. času môže ubehnúť dovtedy a tam to pozerajú cez 30min. a musia byť taktiež pri stabilnej určenej teplote a nesmú sa triasť atď.

evita2176
23. máj 2019

Ahojte. Citam tu v vas stale o nejakych vitaminoch a neviem o com hovorite..chcem sa spytať..ako ste nato dosli je mate niecoho vela atd? Prepacte ze sa tak hlupo pytam ale snazime sa o babo a jedine co viem o mojom tele je ze aku mam teplotu kedy bude ovu cca a to je vsetko;( dr mi povedala ze predtym ako mi da hormony alebo nieco tak musi spravit op kde zisti ci su vobec vajecniky priechodne..nikdy nebrala krv ani nic podobne...je to normalne??

veja28
23. máj 2019

@alison11 uz to robim nejak automaticky a aapon do casu kedy ma byt ms co bude cez vikend a mozno sa na to vykaslem uz uvidim co prinesie rano 😂😊

zabka1987
23. máj 2019

@evita2176 ja som nemala ziadbe odbery. Kúp si vitex to je prírodné, a kyselinu listovú, naj je ta jamieson je 1000g. Ja keď som nasadila vitex hneď zabral, či náhoda neviem

evita2176
23. máj 2019

@zabka1987 kyselinu listovu beriem ale nic mi to nedava myslim...

kakatulik
23. máj 2019

@evita2176 kyselina listova nepomaha na otehotneneie. Berie sa preventivne na sprvny vyvoj babatka zu vopred aby si mala v case otehotnenia dobru hladinu.

zabka1987
23. máj 2019

@evita2176 no to bude pomáhať bábätku keď otehotnies

evita2176
23. máj 2019

@kakatulik viem ze su to vitaminy..ale neviem...1 mimomaternicove, 1 potrat..to ozaj dr nerobia testy alebo nieco pred op?? Nerozumiem tomu 🥴

evita2176
23. máj 2019

@zabka1987 ok tak skusim este to...dakujem

kakatulik
23. máj 2019

@evita2176 kys.listova s potratmi nic nema. Mala by ti ale urobit HP ab vedela co a ci ti chyba. Kontrola priechodnosti je dobra vec. Partner bol na spermigrame? Aj ked si uzotehotnela,Problem moze byt aj v tom.

alison11
23. máj 2019

@veja28 Držím palce aby všetko dobre dopadlo a o 9 mesiacov si držala bábo na rukách.

evita2176
23. máj 2019

@kakatulik ano bol prave mi dal vysledky len to je v cislach tak tomu nerozumiem :D ze mu lekar povedal ze je vsetko ok...co je HP ??

ceklis
23. máj 2019

@dolynkag ďakujem krásne ❤️

ereska
23. máj 2019

@evita2176 hormonalny profil 😉😉😉😉😉