icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dadulik6
27. máj 2019

@0507 uvidim kedy pride a ci bude vtedy drahy doma alebo v praci.. ale uz by mohlo veru

martinade
27. máj 2019

@zuzik5891 drzim prsteky nech je vsetko ok 💗

zuzik5891
27. máj 2019

@martinade ďakujem moja ❤️

fany051081
27. máj 2019

@zuzik5891 silno držím palce aby si bola v poriadku čím skôr 🙏🍀❤

zuzik5891
27. máj 2019

@fany051081 ďakujem 🙏...ten čas do vizity sa nenormálne vlečie

kakatulik
27. máj 2019

@martinade ahoj Maťka,ty sa ako cítiš?

@zuzik5891 do keluuu. Nevieš čo bolo v tej infúzii?

alilka
27. máj 2019

@zuzik5891 držím prsty nech je všetko Okey..✊ veľká vizita zvykne byť až poobede ..to čakanie je o nervy keď nevieš čo sa s tebou deje..poznám to 🤦

martinade
27. máj 2019

@kakatulik ja? No čudne... prve 3 dni ma pichala raz na jednej strane, raz na druhej. Od vcera ma boli v podbrusku akoby som mala dostať ms ... a uz 3 den man krvavy noštek zase....
V ktorom DC si? Co noveho u teba?
@ceklis ako sa ty cítiš?
@evi38 oddýchnutá? Ako bolo? 🙂

evita2176
27. máj 2019

Ja dnes takto :(

kakatulik
27. máj 2019

@martinade to vyzerá dobreeee🙂.
No ja som 17.-18. dpo,ale už určite príde ms. Brucho boli,vo štvrtok aj by klesla. Odvtedy som nemerala,lebo boli nočné a teraz som odcetovana bez teplomera.....aj prsia už prestali bolieť.

pasikavamacka
27. máj 2019

@taily30 dakujem, lebo niektori spominali, ze v tehotenstve by sa nemal a teda po ovulacii neviem isto, ci som netehotna 🙂 ale niektori zase pisu, ze sa moze stale. po otehu si hned vysadila, alebo si este chvilu brala?

martinade
27. máj 2019

@kakatulik prsia - to je aj moj indikator... ale nikdy nevieš. Kedy neočakavaš?

kakatulik
27. máj 2019

@martinade ťažko povedať kedy,v podstate som už mala dostať,ale moja LF býva dlažby do 18dn čiže dnes,zajtra by mala prísť.

martinade
27. máj 2019

@kakatulik drzim prsteky aby nedosla....💗

zuzik5891
27. máj 2019

@kakatulik novalgin...mesocain a neviem čo ešte...potom som dostsla torecan...
@alilka vraj bude okolo desiatej...tak som zvedavá... zvláštne pocity mám veru z tejto situácie

kakatulik
27. máj 2019

@martinade ak nedôjde dnes,tak zajtra skúsim test,ale pocitovo aj tak nič....

kakatulik
27. máj 2019

@zuzik5891 to je zvláštne,to je len od bolesti....a nevoľnosti. Možno máš nejaký hnusný črevný vírus.

ikonica
27. máj 2019

@dolynkag tak Dankovcik ma vezme najskor v 20tt... Okolo 1.7. najskor.. Dnes som 16+0... Tak skusim ten Presov... Moj dr. chce o 3t vysledok uz...

alison11
27. máj 2019

@zuzik5891 Prajem moc aby to nebolo nič vážne a aby Ti bolo už len dobre.Mžno nejaká alergia na daktorú zložku z liečív čo Ti dali.

kakatulik
27. máj 2019

@martinade inak ak by naozaj sekera vystrelila,tak by sme mali podobný TP. Ale nechcem sa namotava lebo viem a cítim,že tento mesiac nič...

ikonica
27. máj 2019

@dolynkag ani v presove ma nechcu objednat skor ako na 20tt takze ja neviem co ten moj doktor chce vysledok uz o tri tyzdne :/...

martinade
27. máj 2019

@kakatulik keď už to žena cíti ze to nevyslo... falosne nadeje nechcem davať...ale kazdopadne drzim prsteky nech nedojde. Dnes je len 4 dpt ale vlecie sa mi to. Testovať mam až 14 dni po transfere a skor sa bojim testovat. Teda prvy krat sa bojim testovat...

bona69
27. máj 2019

@ikonica si neskúšala Košice, mňa do týždňa objednali keď som volala, bola som na sonoclinic ale pri doktorkach čo tam robia, taká ukrajinka, som bola spokojná, všetko ukázala, popozerala a popísala čo vidíme,skús tam zavolať

ceklis
27. máj 2019

@zuzik5891 mojko ❤️❤️❤️ Posielam veľa veľa srdiečok a nech ste ok ✊🏻✊🏻✊🏻 O takejto reakcii som zatiaľ ani necitala :( drž sa a píš.

ceklis
27. máj 2019

@martinade ahoj matka, sledujem sa ako dilino!!! Nič, vôbec nič necítim. Spravila som si sibnuta včera ovulacny test, aj dnes 😂 bojím sa robiť tehotenské, veď načo aj? Ale tak aspoň ocikavam dačo 🤪a sú tam dve čiarky 😂😂😂😂 to mi stačí. Vieš čo? Ja si hrozne užívam ten pocit že tam niečo je a teším sa každý deň že tam mám bublinku ❤️ Neviem či budem testovať. Hrozne sa bojím sklamania

ikonica
27. máj 2019

@bona69 tam som volala ale v oboch klinikach mi tvrdia, ze nema zmysel robit morfo sono teraz... Robi sa do 14 tt a potom az v 20tt lebo potom tie merania a prepocty nesedia ci co... Zajtra idem po vysledky opakovanych tripple tak sa opytam sestry ze co s tym... Ten doktor ma furt len zneistuje svojimi info a potom len z toho mam stres....

martinade
27. máj 2019

@ceklis no mna tie ovulacne testy ani nenapadli. A ake silne ciarky mas? Ja si tiez uzivam ten pocit , len neviem dokedy. Tak velmi by som chcela aby sa to ivf podarilo ale tiez sa hrozne bojim sklamania.... us oficialne as o 10 dni krvny test....

martinade
27. máj 2019

@zuzik5891 nieco noveho?

kakatulik
27. máj 2019

@martinade to ani ja si falošné nádeje nedávam.....na 90%tusim,že nič,ale keď ms ešte nedorazila tak si vychutnávam tých zvyšných 10%.
@ceklis juuj to je teda napinaveee 😆

bona69
27. máj 2019

@ikonica tak držím palce nech je všetko ok ❤️ asi majú pravdu s tým utz, ja som bola v 12 a 20tt,neboj všetko bude v poriadku ❤️