Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzik5891 ach moja,niet za čo. Aj keď nie som v úplne tej istej situácii, výsledný efekt môže byť u nás rovnaky,ale povedali sme si, že nepôjdeme cez mŕtvoly. Ja verím,že všetko v živote má svoj zmysel aj keď tomu nevieme porozumieť. Inak si myslím,že fragmentácia hore dole...nie každá spermia bude zla a mozno,keď bude spravny čas si tá správna,zdravá ako buk nájde cestu do cieľa. Na tvojom mieste by som sa očistila od všetkej chémie,dala si nejakú očistu,začni cvičiť atď... rob čo ťa baví. Tvoje telo a duša sa potrebujú z toho všetkého čo si zažila spamätať. Doprajte si to....myslím silno na teba😘
@ikonica no veru mas to tazke s pribrzdenym doktorom.A ten screening v 12 tt je este dolezitejsi ako triple v 15 tt. V 12 tt vedia najpresnejsie urcit termin porodu + to sijove prejasnenie je dolezite.skoda ze si ho nemala...U mojho ma vsetko podpalcom sestricka ona rata tyzdne aj kedy mam prist ☺
@zuzik5891 este to úplne nezahadzuj ... vidis mozno sa pomalšie vyvíja. Počkaj ešte 2-3 dni.
@81anina ale prosim ta ved ja som sa jej pytala... Momentalne som 9+nieco tt podla sona 8+2 tt... Vy ma objednavate o mesiac to budem podla sona mozno 12+4 tt ale podla ms 13+3tt co uz bude neskoro na ten prvy screening a ona ze doktor tak napisal, tak tak bude... Prisla som teda v 13+4 a babo uz 14+4 podla sona... A tan vznikol ten chaos a asi to vsetko skreslilo.... O NT a nosovej kosticke som sa pytala minul e ze preco ja tam nemam take merania a on ze on to nerobi... No diky... A ze ci by som zvazovala potrat ked by boli tie cisla zle... No akoze... Asi po tomto tehu pojdem inam lebo neviem uz... Uz aj po tych vsetkych veciach co som presla mam uz blby pocit uz len co vojdem do cakarne... Nehovorim, ze doktor je zly alebo sestricka... Jednoducho sa mi tam vybavi vsetko zle co som tak zazila... Tak uz je cas na zmenu asi.. Ale pocas tehu ma asi nikto nevezme... A ani sa mi to uz nechce menit.. Nejak to dobojujeme snad do uspesneho konca a potom pojdem do inych dveri...
@zuzik5891 vidieť slabučkú čiarku, nech len pekne silnie 🙏🙏🙏 vieš ako sa hovorí, nádej zomiera posledná a po všetkom čo si doteraz prežila, si zaslúžiš už len samé dobré správy ❤
@ikonica
@fany051081 výsledok som videla v prepúšťacej správe aj v labáku mi ho povedali... jasné že som robila ešte test a je čistý...tak počkám do rána a urobím z ranného moču...idem skúsiť pospať pokým sa mi uvoľnil nos a ako tak môžem dýchať...
@pasikavamacka ja som ho brala raz za den nalacno 900mg, cely cyklus. A led som otehotnela, tak som ho vysadzala asi v priebehu 2-3tyzdnov, nie hned, aby sa mi telo nezblaznilo a nepotratila som. Ale vysadzala som ho len kvoli tomu, ze som brala 3 mesiace progesteron. Keby som nemala progesteron, tak vitex beriem do 3.mesiaca, potom nie. Ale ano, kazda zena ma iny postup. Ja som citala na roznych forach, aj zahranicne stranky a tak som sa rozhodla. 😉
@taily30 moja prosím ta vitex si brala ako celý cyklus od 1dc v kuse každý deň bez prestávky?

@nelka9 Ak by to bola 1:7 bol by výsledok pozitívny