Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alison11 z tohto ani mne nie je jasne, kedy bola ovula. mozno este len bude? testy si nerobis?
@martinade prečo máš len 20%šancu?
@evita2176 tiež som chcela počkať ale od 1dpt som chorá...teraz toto s tým bruchom...pred 3 hodinkami som mala skoro to isté čo v nedeľu... myslela som že porodím na wc také tlaky na mňa prišli...a keď to prešlo zaspala som ako bábo a spala som do teraz...
@zuzinamt mňa zasa minulý cyklus po KET prsia neboleli vôbec...aj napriek tomu že som brala vysoké dávky progesterónu... podbruško ma tiež takto nebolelo...tento cyklus je iný...tak mu budem veriť 🙏👶🍀❤️
@kakatulik volala som s dr.z centra a jeho ten môj stav na moje počudovanie vôbec neprekvapil...ja črevné virózy prežívam úplne inak ... vždy je to 24-48 h.matatón hnačiek a zvracania v 20 min.intervaloch...teraz mi už zasa je dobre... klasicky len podbruško a prsia cítim...nech už je ako chce len nech je dobre 🙏🍀
@martinade ...tak to je len štatisticky... niektoré baby oveľa mladšie sú na tom horšie ako staršie baby... myslím si že ty máš vyššie šance ako 20 %🙏❤️
Tiež mám kamene ale ten som vylúčila... keďže koliky poznám...prehmatali ma a žlčník je ok... chvála Bohu...🍀
@pasikavamacka Nie nerobím si testy.Podľa mňa už ovu musela byť,lebo mávam bolesti v podbruší aj podavú bolesť ťahavú do strán a citlivé prsiaaž sem tam zabolia a to mávam po ovulke.Aj krčok je vysoko uzavretý.ms by mala prísť budúci týždeň

@zuzik5891 ja som sa citila chora a mala som neustale plny nos.. asi 5-10dpo ;) podbrusko ma bolelo niekolko dni ako keby mala prist ms a aj vsetko co si napisala.. a mala som dve ciarky 🙂 az na to ze po prvy krat ma prsia neboleli hned ako vzdy ale az po 12dpo 🙂