icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzinamt
28. máj 2019

@zuzik5891 ja som sa citila chora a mala som neustale plny nos.. asi 5-10dpo ;) podbrusko ma bolelo niekolko dni ako keby mala prist ms a aj vsetko co si napisala.. a mala som dve ciarky 🙂 az na to ze po prvy krat ma prsia neboleli hned ako vzdy ale az po 12dpo 🙂

pasikavamacka
28. máj 2019

@alison11 z tohto ani mne nie je jasne, kedy bola ovula. mozno este len bude? testy si nerobis?

ceklis
28. máj 2019

@martinade ani nepis :D ja mam to stastie ze mam teraz dako viacej prace, tak mi to cez den ide rychlo, ale vecer uz rychlo zaspat aby som sa zobudila na druhy den a bol dalsi den po ket
zatial ziadne naznaky, nic... proste nic
netrpezliva som velmi :( ale testovat neviem, bojim sa

ceklis
28. máj 2019

@daniela123321 dakujem velmi velmi pekne

martinade
28. máj 2019

@ceklis s priznakmi si nerob hlavu, som teraz citala clanok ze baba mala kopec priznakov a nakoniec hcg 0. Uz nebudem nic citat... ale na testovanie este je cas...

ceklis
28. máj 2019

@martinade kedy skusis prvy test?

martinade
28. máj 2019

@ceklis asi 8-9? Neviem , bojim ale taha ma uz teraz
A ty?

ceklis
28. máj 2019

@martinade mna tiez :D ja by som skusila asi aj zajtra na ten 5ty den

martinade
28. máj 2019

@ceklis a nie je to prilis skoro? Sice zuzik mala na 7dpt uz viditelneho ducha ... ja zajtra neskusam... sa mi zda ze je to prilis skoro
Meras si aj BT?

evi38
28. máj 2019

@ceklis silno držím palce 🙂

zuzik5891
28. máj 2019

@martinade prečo máš len 20%šancu?
@evita2176 tiež som chcela počkať ale od 1dpt som chorá...teraz toto s tým bruchom...pred 3 hodinkami som mala skoro to isté čo v nedeľu... myslela som že porodím na wc také tlaky na mňa prišli...a keď to prešlo zaspala som ako bábo a spala som do teraz...
@zuzinamt mňa zasa minulý cyklus po KET prsia neboleli vôbec...aj napriek tomu že som brala vysoké dávky progesterónu... podbruško ma tiež takto nebolelo...tento cyklus je iný...tak mu budem veriť 🙏👶🍀❤️

martinade
28. máj 2019

@zuzik5891 kvoli veku

kakatulik
28. máj 2019

@zuzik5891 ja si myslim,ze mas nejaky Virus,alebo nieco podobne co mas v creve ...pochybujem,ze to ma nieco spolocne s tehotenstvom.

ceklis
28. máj 2019

@martinade meriam :( ale bt uplne ze nespolupracuje, nizko je. pridam graf vecer ked budem doma. asi od zajtra ani to nebudem robit a teda testovat budem najskôr na 7dpt

zuzik5891
28. máj 2019

@kakatulik volala som s dr.z centra a jeho ten môj stav na moje počudovanie vôbec neprekvapil...ja črevné virózy prežívam úplne inak ... vždy je to 24-48 h.matatón hnačiek a zvracania v 20 min.intervaloch...teraz mi už zasa je dobre... klasicky len podbruško a prsia cítim...nech už je ako chce len nech je dobre 🙏🍀
@martinade ...tak to je len štatisticky... niektoré baby oveľa mladšie sú na tom horšie ako staršie baby... myslím si že ty máš vyššie šance ako 20 %🙏❤️

zabka1987
28. máj 2019

@zuzik5891 mne toto robí žlčník a keď to na mňa príde akože minule mi muž chcel volať záchranku, dlho sme nevedeli z čoho mi môže byť tak zle

zuzik5891
28. máj 2019

Tiež mám kamene ale ten som vylúčila... keďže koliky poznám...prehmatali ma a žlčník je ok... chvála Bohu...🍀

martinade
28. máj 2019

@ceklis hmm nizko? Dufam ze az nie velmi, ja som 3 dni po transferi mala o dost nizsie teploty... ale AJ v beznom cykle idem s teplotou dole... silno drzim prsteky 💗

ceklis
28. máj 2019

@martinade posles graf prosim?

evita2176
28. máj 2019

@zuzik5891 no dufam ze uz sa ten problem nezopakuje a budes si uz len tmavnutie ciarok uzivat 🙏🍀

ceklis
28. máj 2019

@martinade ja mám takýto

ceklis
28. máj 2019

@evi38 dakujě veľmi veľmi pekne

alison11
28. máj 2019

@ikonica Ale Ti ten čas ide,tak závisí od tuku na bruchu ja som pri chalanoch cítila pohyby v 17tt tie motýlie 🙂 Ale ukaždej je to iné najlepšie je v ľahu na chrbte sa sústrediť pri uvolnení,,kým zistíš či naozaj cítiš bábätko 🙂

ikonica
28. máj 2019

@alison11 ale citila si to tak vnutorne alebo ked si polozila ruku na brucho? Tuk ja moc v tej oblasti nemam...

kakatulik
28. máj 2019

@ceklis a na tomto grafe sa ti co nepaci...ved teploty mas hore....

alison11
28. máj 2019

@ikonica Vnútorne cez brucho sa dá cítiť až po okolo 30týždňa skôr nie.Ale mne na sone lekár vtých časoch hovorieval že krásne vidieť cez brucho na sone bábo,lebo mám málo tuku na bruchu nuž teraz mám dosť tuku na brucho priberám len :-/ ale akosi som zlenivela a spohodnela.

zuzik5891
28. máj 2019

@evita2176 to by bolo skvelé 🙏❤️👶🍀😘

alison11
28. máj 2019

@pasikavamacka Nie nerobím si testy.Podľa mňa už ovu musela byť,lebo mávam bolesti v podbruší aj podavú bolesť ťahavú do strán a citlivé prsiaaž sem tam zabolia a to mávam po ovulke.Aj krčok je vysoko uzavretý.ms by mala prísť budúci týždeň

ikonica
28. máj 2019

@alison11 no lebo si ma zmiatla s tym tukom na bruchu.. Ten podla mna velmi nema vplyv na to, ci zena vnutorne citi pohyby...

ceklis
28. máj 2019

@kakatulik taketo mam stale :( aj bez vkladu a dokonca vyssie v lf, preto sa mi nepozdava. Cakala som okolo 37,1 ... lebo ozaj toto je moj standard, ale sak co... bublina v bruchu je, tak snad tam aj ostane, ja od zajtra uz nemeriem. pockam do piatku a spravim test a hotovo