Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mawiya ani nezaspim kvoli tebe, to ja keby som vratila veceru, tak som 100% v tom, lebo normalne grcam len na sturci 😀 takze vyplata nevyplata, na ten test snad nejako naskrabes (deti nemaju nejake pokladnicky? 😀 ) a zajtra testuj 😉
@zarzisia hm, co to je? 😀 nieco sa tam crta, ale akosi sa to rozpilo. co to je za test? nemas este jeden, zeby si skusila este opravny pokus? 😉
@paskolinka @sjuzan77 dievky už som bola kúpiť. pepino. čo ja viem, taký kadejaký je
@paskolinka no mam este 1, skusim vecer. Podla lauritky bola ovulacia az 20DC, takze by som mala byt 16dpo iba teraz ......uz sa trosku ukludnil ten test a takyto je teraz..velku doveru vsak k vysledku nemam 😀
@paskolinka podla Dr. bola som 12 DC, folikul mal 22 mm, tak mi pichol pregnyl...takze ovu by mala byt 13DC, ale podla Lauritky folikul nepraskol a praskol dalsi 20DC.... no ja neviem. Skusim pockat do vecera, ci sa MS nepusti, spravim test vecer a zajtra uz mu musim volat....tomuto testu neverim - ved najskor nic, potom taka machula a nakoniec palicky.
@sjuzan77
@mawiya no aj napriek tomu, ze to vyzera akoby si to fotila hriankovacom, tak ciarka tam je a je na 10dpo teda riadna 😀 velmi drzim palce nech teplota zajtra vyskoci a nech to nie je ziadna cysta 😉
@paskolinka no hrinakovač by to sfotil lepšie, ale skusim aj niečím iným 🙂 uvidíme čo z toho bude. ale ja nejako nedúfam
@mawiya a uz sa ti stalo, ze si mala taku peknu palicku a nic z toho? lebo tato fakt vyzera super, ciarocka utesena, ruzova, jednoznacna... 😅
@mawiya neboj, toto nemoze byt cysta, to uz kam by ten svet dospel takto 😉 a mala si vtedy aj tie zaludkove problemy a spinenie?
@mawiya bože žena a ako si na to prišla, že máš cystu? Netáraj a nerozčuľuj ma!!!! Čiarka je krásna a na to, že si 10DPO. Fúúú držím palce. Krajšie to odfoť 😀 😀
@paskolinka nie špinenie som mala prvýkrát tera @zuzulienocka77 bože idem si po lepší telefon
😀 😀 😀 😀
@mawiya vypytaj od sefa, ten snad ma nejaky ten iphone najnovsi 😀 alebo rovno nech ti to odfoti a zacne hladat nahradu s nastupom o pol roka 😀

@sjuzan77 no popravde mi je voľajako divne. včera som vyvrhla večeru, dnes ma bolia kríže, a špinenie slabučké bolo ale prestalo. fuch to by bol zázrak. ale nikdy nehovor nikdy. 😉