icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mawiya
8. sep 2014

@sjuzan77 no popravde mi je voľajako divne. včera som vyvrhla večeru, dnes ma bolia kríže, a špinenie slabučké bolo ale prestalo. fuch to by bol zázrak. ale nikdy nehovor nikdy. 😉

sjuzan77
8. sep 2014

@mawiya no vidis, ako mi tu uz niekolko dni hovorite - nic nie je stratene 😉 mozno test zajtra prekvapi 🙂

mawiya
8. sep 2014

@sjuzan77 no takto. urobíme dohodu. ak ty nebudeš lietať ale pekne ležať, tak ja testnem zajtra a pojdeme rodiť spolu 😀 dohoda?????

paskolinka
8. sep 2014

@mawiya ani nezaspim kvoli tebe, to ja keby som vratila veceru, tak som 100% v tom, lebo normalne grcam len na sturci 😀 takze vyplata nevyplata, na ten test snad nejako naskrabes (deti nemaju nejake pokladnicky? 😀 ) a zajtra testuj 😉

sjuzan77
8. sep 2014

@mawiya brala by som taku dohodu vsetkymi desiatimi 🙂 a lezim, pre malinku si bola babka a mala by prist az vecer s manzelom. Takze ja v posteli, nohy hore a chystam sa zacat citat knihu, ktoru som dlho odkladala, ale o to viac som na nu zvedava.

zarzisia
8. sep 2014

Tak baby aha co sa mi stalo 😀 Takze stale je to velka zahada 😀 Stalo sa to uz niektorej z vas?

paskolinka
8. sep 2014

@zarzisia hm, co to je? 😀 nieco sa tam crta, ale akosi sa to rozpilo. co to je za test? nemas este jeden, zeby si skusila este opravny pokus? 😉

mawiya
8. sep 2014

@paskolinka @sjuzan77 dievky už som bola kúpiť. pepino. čo ja viem, taký kadejaký je

paskolinka
8. sep 2014

@mawiya jaky kadejaky? foto daj sem sup sup 🙂

mawiya
8. sep 2014

@paskolinka ale veď sťahujem

paskolinka
8. sep 2014

@mawiya vsak uz si prestahovana, nenapinaj 😀

zarzisia
8. sep 2014

@paskolinka no mam este 1, skusim vecer. Podla lauritky bola ovulacia az 20DC, takze by som mala byt 16dpo iba teraz ......uz sa trosku ukludnil ten test a takyto je teraz..velku doveru vsak k vysledku nemam 😀

paskolinka
8. sep 2014

@zarzisia no uvidime, zvedava som. inak podla coho si urcila tu ovu na 13DC?

sjuzan77
8. sep 2014

@zarzisia dievca neblazni, mozno mam z toho lezania vidiny, ale ja tam daco jasne vidim 😉 lekarovi si este nevolala?

zarzisia
8. sep 2014

@paskolinka podla Dr. bola som 12 DC, folikul mal 22 mm, tak mi pichol pregnyl...takze ovu by mala byt 13DC, ale podla Lauritky folikul nepraskol a praskol dalsi 20DC.... no ja neviem. Skusim pockat do vecera, ci sa MS nepusti, spravim test vecer a zajtra uz mu musim volat....tomuto testu neverim - ved najskor nic, potom taka machula a nakoniec palicky.
@sjuzan77

mawiya
8. sep 2014

to je tam čosi, ale teplota išla dnes dolu, tak kľudne to môže byť cystou. uvidím ako zajtra teplota a urobím ráno.

paskolinka
8. sep 2014

@mawiya no aj napriek tomu, ze to vyzera akoby si to fotila hriankovacom, tak ciarka tam je a je na 10dpo teda riadna 😀 velmi drzim palce nech teplota zajtra vyskoci a nech to nie je ziadna cysta 😉

mawiya
8. sep 2014

@paskolinka no hrinakovač by to sfotil lepšie, ale skusim aj niečím iným 🙂 uvidíme čo z toho bude. ale ja nejako nedúfam

paskolinka
8. sep 2014

@mawiya a uz sa ti stalo, ze si mala taku peknu palicku a nic z toho? lebo tato fakt vyzera super, ciarocka utesena, ruzova, jednoznacna... 😅

mawiya
8. sep 2014

@paskolinka ved práve že stalo. a došla mrcha načas ☹

zarzisia
8. sep 2014

@paskolinka podla mna je ta ciarocka krasna 🙂 tak nevymyslaj 😝

paskolinka
8. sep 2014

@mawiya neboj, toto nemoze byt cysta, to uz kam by ten svet dospel takto 😉 a mala si vtedy aj tie zaludkove problemy a spinenie?

zuzulienocka77
8. sep 2014

@mawiya bože žena a ako si na to prišla, že máš cystu? Netáraj a nerozčuľuj ma!!!! Čiarka je krásna a na to, že si 10DPO. Fúúú držím palce. Krajšie to odfoť 😀 😀

mawiya
8. sep 2014

@paskolinka nie špinenie som mala prvýkrát tera @zuzulienocka77 bože idem si po lepší telefon
😀 😀 😀 😀

zuzulienocka77
8. sep 2014

@zarzisia čiaročku vidím 😉 😵 držím päste

paskolinka
8. sep 2014

@mawiya vypytaj od sefa, ten snad ma nejaky ten iphone najnovsi 😀 alebo rovno nech ti to odfoti a zacne hladat nahradu s nastupom o pol roka 😀

mawiya
8. sep 2014

no dievke, ale už zaschol. teraz som za debila v robote, lebo som zháňala dobrý foťák. do riti. a ešte som aj klamať musela. 😀 😀

sjuzan77
8. sep 2014

@mawiya tej tvojej cyste onedlho narastu nozicky a rucicky 😵

mawiya
8. sep 2014

@sjuzan77 jaj keby si tak mala pravdu.

sjuzan77
8. sep 2014

@mawiya musi to tak byt, ak nie, zacnem si mysliet, ze tato tema je prekliata 😨