Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alison11 určite by som fotila na niečom tmavom napríklad na stole nemať okolo nič lebo zaostruje tie veci okolo ale test nie
@alison11 maš špinavy foťak, skus ho najprv utrieť potom zapnuť a ťukni prstom tam kde chceš zaostriť na displeji. Potom odfoť
@dominika_sk aj ja som z obavy musela.mne mešká 11dni ale už mám kadejaké scenáre v hlave
@dominika_sk jaaj pretoze mne meska dnes 4tyden a nemam tak silny test :D ale dnes som volala na gyndu a mam hcg vyse 500 cize super 🙂 tak ale uz viem preco mas tam krasny testik 🙂 a gratulka a ktasne tehulkovanie 🙂
@zabka1987 ja mam tiež katastroficke scenare
@kika123kika ja som mala v 4tt 438 sa mi zda, či sa možem tešiť uvidime o dva tyždne po kontrole🍀
@dominika_sk to je asi normálne po zlej skúsenosti 😪 ty kedy ideš k Dr? Ja budúci týždeň
@dominika_sk noo tak aj ja mam dobre hcg 4+2 a mam vyse 500 a 6.juna idem na sono dufam ze je namiestecku kde ma 🙂
Ahojte dievčatá! Chcem sa niečo opýtať,čo celkom nesúvisí s touto skupinou,ale nechcem sa tu na MK tak všeobecne pýtať,ani zakladať novú diskusiu a ani lustrovať tie staré a neaktuálne k téme...Viem,že sa medzi vami nájde dosť tých,čo absolvovali vyšetrenia v CAR a všade možne. Ja by som sa chcela opýtať,kam mám poslať manžela na sperimiogram. Popravde nemáme doveru v CAR, čítala som už (aj on) už kadečo a obávam sa toho ísť tam. Je aj iná možnosť kde spermiogram urobia? Máte nejaké odporúčania a tipy aj okrem CAR? Pokojne mi napíšte vaše skúsenosti v SS. Sme z Ba, ak niektorá viete poradiť,🙏🏼ozvite sa mi v správe! Ďakujeeem😉
@dominika_sk ja nie, ale ze fakt nič sem tam ma možno bolia orsua ale fakt minimum a i e úplne že vôbec nič. Ziadne chute co ored tým tehotenstva som nevedela čo skôr

@evi38 môžem sa opýtať že prečo 13Dc lebo ja že sa to počíta ako keď vyskočí teplota hore že vtedy začne ovulácia