icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

evita2176
30. máj 2019

@kika123kika no super tak dufam ze sa jej aj ja uz nedočkam:D

alison11
30. máj 2019

@kika123kika Moja ja nefotím mobilom takže lepšie tie fotky neurobím,žiaľ.
@martinade Veľmi držím palce aby za nejaké 3dni si mala // na teste to by malo byť 14dpo graf máš krásny a pekne bt hore.

kika123kika
30. máj 2019

@alison11 ahaaaa rozumiem 🙂

martinade
30. máj 2019
alison11
30. máj 2019

@kika123kika no škoda ja nemám dotykový mobil a v tomto mojom nie je pamäťová karta,ináč by sa zrejme lepšie fotilo ako z foťákom,ale ak budú // tak to bude snáď vidieť aj na rozmazanej fotke.Nuž už len vyčkať min. týždeň či príde ms alebo bude na teste //.Držím Ti palce aby si mala //.

daniela123321
30. máj 2019

@ceklis Tíško sa s tebou teším 😊❤️🍀

ceklis
30. máj 2019

@martinade mojko, ešte je stále šanca. Nechcem byt paranoidna, ale ja neverím že takúto čiarku mám z toho embryjka. Ja si myslím, že je to folik čo praskol cez ovu. To embryjko aj keď sa zakuslo hneď, nemôže za 6dni spravit takú čiarku 🙄🤷🏼‍♀️ držím prsty. Testujes mama testami?

ceklis
30. máj 2019

@martinade čítala som tu prvú správu len 👍🏻 Jasne nevzdávať!!! Ešte je nádej. Ja nestíham ani citat, ponáhľam sa do Nitry na imuno na infuzku. Snáď sa mi podarí s doktorkou stretnut. Mne vkladali už tu poslednú blastocystu, hatchujucu. A k tomu som mala dva velke foliky cez ovu. Tak uvidíme. Kamoska odporučila “poistiť”, tak sme poistili 🤪

ikonica
30. máj 2019

@ceklis a nemala si pichnute ovitrele ci pregnyl? Folik by asi taku ciarku neurobil... Z coho? Ved to meria hcg... Kde by sa vzalo?

ikonica
30. máj 2019

@ceklis a teraz uz chapem, ako si to myslela s tym folikom... Pardon...

martinade
30. máj 2019

@ceklis ano je to mama test. Jaj si pisala, ze si na konci cyklu... ja mam 4-6 dni do konca cyklu... drzim prsteky na imuno

ikonica
30. máj 2019

@ceklis ked pozeram na ten tvoj graf, tak kludne sa mohlo zadarit aj prirodzene 🙂 a mozno sa ujalo aj jedno aj druhe a budu dvojky, preto je ciarka taka silna ;) ✊

kakatulik
30. máj 2019

@ikonica myslela to tak,že otehotnela prirodzene.

ikonica
30. máj 2019

@kakatulik ano uz mi to doslo ako som dopisala tu spravu.. myslela som, ze sa pocas pripravy na vklad nesnazili aj prirodzene, preto som dala taku blbu reakciu ;)

evi38
30. máj 2019

@ceklis paráda, moc gratulujem 🙂...ukážeš prosím aj graf? 🙂...nejaké príznaky?

evi38
30. máj 2019

@martinade teploty máš krásne, žiadne rozhádzané, skús o 2 dni, uvidíš aj podľa teploty, pocitu a grafu, silno držím palce 🙂

evi38
30. máj 2019

@kakatulik júj je mi ľúto, že sa rozbehla, ja si ešte počkám 10 dní do ms

mariska1989
30. máj 2019

môj zatiaľ graf po 6 hodinovom spánku moc sa ešte v tomto nevyznám tak podľa vás je to ako zatiaľ🤔🙂

martinade
30. máj 2019

@evi38 dakujem

evi38
30. máj 2019

@mariska1989 podľa mňa si 6 dpo, už len čakať, tak cca do 10 dpo a potom môžeš skúsiť test 🙂

ceklis
30. máj 2019

@ikonica teraz som kvázi 12dpo, test na ovitrelle som robila v deň vkladu a bol úplný tieň. Veď ono je to jedno, hlavne nech tam niečo je a je v poriadku ❤️

ceklis
30. máj 2019

Ďakujem krásne každej, ktorá mi písala 😍 neviem vás teraz označiť. Som na tej infuzke 😕 ale chvalabohu za ne, určite aj to pomohlo že sa objavila ta druha čiarka 🙏🏻 Už nech je len dobre

alison11
30. máj 2019

@ceklis Super teda ak sa zadarilo prirodzene je aj šanca že čo vložili sa tiež chytí a budú dvojičky dvoj váječné 🙂 Držkám

ceklis
30. máj 2019

@martinade oooj, to máš ešte dlho do ms ✊🏻 Ja verím že sa tam zahryzne niečo a bude čiarka 🙏🏻❤️

ceklis
30. máj 2019

@ikonica
@kakatulik ďakujem moc moc baby 😍 ono je to už jedno, hlavne nech tam niečo vnútri rastie tak ako ma. Ja som mala to jedno tehu až tri gestacne vaky v 4tt, potom v 5tt boli len dva a v 9tt to jedno odišlo. To čo ostalo ma teraz 3rocky ❤️ Ja som aj ten vklad chcela odložiť kvôli tým dvom obrovským folikom, ale potom som povedala že už další mesiac nezvládnem zase infuzkx, všetko okolo!!! A inak :( od doktorky som chcela aby mi tie foliky odsali a oplodnili. Pre istotu, u mna je každé vajko zázrak :( tak uvidíme. Ale od včera mi je aj zle a pali ma záha, čo ja nikdy nemavam. Som sa musela muža pýtať že čo to je v tom krku take čo mi robí zle.

ceklis
30. máj 2019

@alison11 veď uvidíme, hlavne nevh je to všetko v poriadku. Dvojčatá by boli super, ale zatiaľ na to nejdem ani myslieť. Do 12 tt mám veľký rešpekt

ceklis
30. máj 2019

@dominika_sk :( no veď to, nie je to sranda zažívať take veci. Kamarátka je teraz v nemocnici :( hcg 48000 a nevidia nič!!! Len daky pseudogestacny vak!!! Sila :( z čoho je potom take hcg? Chuda sa tam trapi. Chcú ju čistiť a ona chce ešte čakať

alison11
30. máj 2019

@ceklis Chápem ťa prešla som si vlani aj ja MA :-/.A čo sa týka tvojej kakarátky ☹ nezávidím jej chudinka.

ceklis
30. máj 2019

@evi38 @evi38 skôr nemeriam ako meriam 🙈strašne sa bojím
Inak krčok mám úplne inak ako by mal byt, tak aj z toho som v strese. Naposledy pri biochemickom bol úplne dolu a tvrdý. Teraz? :( tým že vkladám utrogestan, tak to sledujem a je stále vysoko a mäkký. Tomuto dako nerozumiem. Nevies čo to znamená?

ceklis
30. máj 2019

@evi38 graf nejde vložiť. Doma keď budem na wifi, pošlem 👍🏻