Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kika123kika Moja ja nefotím mobilom takže lepšie tie fotky neurobím,žiaľ.
@martinade Veľmi držím palce aby za nejaké 3dni si mala // na teste to by malo byť 14dpo graf máš krásny a pekne bt hore.
@kika123kika no škoda ja nemám dotykový mobil a v tomto mojom nie je pamäťová karta,ináč by sa zrejme lepšie fotilo ako z foťákom,ale ak budú // tak to bude snáď vidieť aj na rozmazanej fotke.Nuž už len vyčkať min. týždeň či príde ms alebo bude na teste //.Držím Ti palce aby si mala //.
@martinade čítala som tu prvú správu len 👍🏻 Jasne nevzdávať!!! Ešte je nádej. Ja nestíham ani citat, ponáhľam sa do Nitry na imuno na infuzku. Snáď sa mi podarí s doktorkou stretnut. Mne vkladali už tu poslednú blastocystu, hatchujucu. A k tomu som mala dva velke foliky cez ovu. Tak uvidíme. Kamoska odporučila “poistiť”, tak sme poistili 🤪
@mariska1989 podľa mňa si 6 dpo, už len čakať, tak cca do 10 dpo a potom môžeš skúsiť test 🙂
Ďakujem krásne každej, ktorá mi písala 😍 neviem vás teraz označiť. Som na tej infuzke 😕 ale chvalabohu za ne, určite aj to pomohlo že sa objavila ta druha čiarka 🙏🏻 Už nech je len dobre
@ikonica
@kakatulik ďakujem moc moc baby 😍 ono je to už jedno, hlavne nech tam niečo vnútri rastie tak ako ma. Ja som mala to jedno tehu až tri gestacne vaky v 4tt, potom v 5tt boli len dva a v 9tt to jedno odišlo. To čo ostalo ma teraz 3rocky ❤️ Ja som aj ten vklad chcela odložiť kvôli tým dvom obrovským folikom, ale potom som povedala že už další mesiac nezvládnem zase infuzkx, všetko okolo!!! A inak :( od doktorky som chcela aby mi tie foliky odsali a oplodnili. Pre istotu, u mna je každé vajko zázrak :( tak uvidíme. Ale od včera mi je aj zle a pali ma záha, čo ja nikdy nemavam. Som sa musela muža pýtať že čo to je v tom krku take čo mi robí zle.
@dominika_sk :( no veď to, nie je to sranda zažívať take veci. Kamarátka je teraz v nemocnici :( hcg 48000 a nevidia nič!!! Len daky pseudogestacny vak!!! Sila :( z čoho je potom take hcg? Chuda sa tam trapi. Chcú ju čistiť a ona chce ešte čakať
@evi38 @evi38 skôr nemeriam ako meriam 🙈strašne sa bojím
Inak krčok mám úplne inak ako by mal byt, tak aj z toho som v strese. Naposledy pri biochemickom bol úplne dolu a tvrdý. Teraz? :( tým že vkladám utrogestan, tak to sledujem a je stále vysoko a mäkký. Tomuto dako nerozumiem. Nevies čo to znamená?

@kika123kika no super tak dufam ze sa jej aj ja uz nedočkam:D