Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@martinade moja...teplota pri IVF lieta hore dole... pozerala som grafy na FF...ani jeden nebol normálny... totálne veľhory...a tebe nevkladali blastocysty ale nejaké predštádiá tak to že máš testík biely ešte nič neznamená... myslím na teba každý deň moja...❤️🙏🍀... uvidíš že čiarka vykukne...
@zabka1987 Moja ja som Duphaston brávala od 14dc a mám už pomaly 8ročného syna z tak nasadeným Duphastonom a 5ročného syna.A teraz som si robila test už voľným okom vidieť ducha slabého tak ráno testnem z ranného.Len foťákom to neviem pekne odfotiť.Ja som Duphaston brávala na úpravu cyklu a aj sliznica lepšie rastie od neho.
@kika123kika aj ja som tak bola 😂 neboj to je fakt v pohode. Koľko dní ti meškajú, mne dnes presbe 2tyzdne
@kika123kika veru aj ja som sa vtedy fakt ukludni la. Už nech som u Dr 😂 už odpocitavam dni
@kika123kika nie nie, skoro je podľa mňa. Nech už vidieť pekne aj srdiečko lebo zatiaľ zbytocne podľa mňa. Ja sa musím vtedy objednať potom do Martina
@zabka1987 ahaaa mne dala na 6teho ale nevadi aspon uvidjm ze je na dobrom miestecku a potom mi asi da za 1az 2 tyzdne dalsi termin tak uvidim 🙂 a drzim palce aby si pocula bit stdiecko ako zvon 🙂
@zabka1987 Viem neviem totiž ako ich už fotiť tak aby neboli rozmazané a pritom fotky foťák robí krásne nech hočo iné odfotím len testy zle fotí. :-/.Uvidíme o pár dní.
@kika123kika Gratulujem Veď som Ti písala že je to tam 🙂 a že všetko bude ok.
@alison11 ale lepsie je byt kludna ako nervozna 😂😂 a dakujem aj ja drzim place aby sj mala 2// ❤🙏
@kika123kika Ďakujem .
@ikonica Nuž na tomto Nicone coolpix S3500 sú len 5 možností Autoz bleskom,blesk z okom,v kruhu preškrtnutý blesk,blesk,blesk Slow žiadne macro nemám ☹

Tak nic... teplota klesla a test biely...