Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzik5891 ☹ juj to je dosť ťažké potom je mi to hrozne ľúto a nejaké vitamíny naot mužovi nedali? Q10 či E vitamín je dobrý na regeneráciu spermií ako aj vajíčok už ien môj mal len 40% zdravích životaschopných spermií a nasadila som mu vtedy od walmarku ACE+zinok a potom sa nám zadaril prvý syn u druhé keď sme ho plánovali bral len E a zadaril sa po 3ch potratoch.teraz nebral nič ani vlani tak som zvedavá či bude vporiadku toto.jedine kys. listovú beriem 2mesiac. čo plánujem bábo.
@zuzik5891 je mi to veľmi ľúto 😢 verím, že ešte nič nie je stratené a podarí sa vám to niekedy neskôr, teraz sa telo prečistí od všetkého, čím si ho dopovala a potom sa v pravú chvíľu prikotúľajú aj peniažky, aby ste mohli podstúpiť ďalší vklad 🙏 viem, že sa to ľahko píše, no skús vypnúť a nepremýšľať nad tým prečo sa toto celé udialo ... posielam pozitívnu energiu a ver, že po búrke vyjde slniečko, možno neskôr, ale určite vyjde ❤
@alison11 mám 10tky mne 3 tehu ukázala po 10. dní už krásneho ducha ktorý sa dal odfotiť vtedy boleli aj prsia aj podbruško aj chuť bola iná. 4tehu mi ukazovalo tiež krásne čiarky celkom aj lieky boli hneď nasadené na udržanie. A skončilo to v6t... 5 tehu mi ukázalo ducha až deň kedy mala prísť mrcha a toto som zvedavá kedy ukáže ak má čo ukázať 😞 mám zlého tušáka že asi z toho nič nebude ako to bolo pri štvrtom a piatom tehu teste .. preto som sa rozhodla merať teplotu tento ciklus
@fany051081
@martinade ja som si už povedala že ak nám genetika dopadne dobre a na nič sa nepríde tak možno skúsime aj snažilkovať...no v našom prípade aj to je beh na dlhú trať keďže môj je doma len cez víkendy...na teraz sme skončili... dnes si dám pohár...dva...vínka a vyplačem sa... minulý neúspech má tak veľmi nevzal lebo sme mali mraziačika...teraz je to úplne iné...
@kakatulik Tak držím palce aby všetko bolo tak ako by vám vyhovovalo najviac 🙂
@mariska1989 Moc držím palce aby sa dočkali zdravého babuliatka.
@zuzik5891 ☹ uf tak to neznie dobre a iné reprodukčné centrum ste neskúsili zatiaľ? Nám gyn. veľmi odporúčal Brno.
@zuzik5891 ach 😢 Je mi to velmi ľúto. Nie su slova, ktore by ta utešili, na toto treba len cas. Niekomu to vyjde hned na prvý krát, niekomu na 10ty. Je to vsetko ozaj boj a preto to prosim nevzdavaj! 🙏🏻 daj si teraz chvilku od toho celého pokoj, choďte na dovolenku a potom skúste znova. ❤️
@zuzik5891 to dobre poznam, musis sa s tym popasovat. Bude to chvilu trvat, ale ako vsetky vieme, ze si silna osoba, ved cim vsetkym si si v kratkej dobe presla, to je aj na kona vela. V tomto momente si ale nerob ziadne plany/ciele, ...aspon chvilu nechaj vsetko len tak, ak mate pekne, chod si lahnut na slnko, dobije ta.. bud trpezliva
Akurat som dosla z pohotovosti... Isla som vencit psicu, zarozpravala som sa s nejakym pankom len co som vysla z bloku a ta moja psica neco zbadala, asi vevericku ci ineho psa, neviem... A tak ma potiahla, ze som skoncila nacapena na chodniku ako na supermana... S vybitym dychom, zacala som kricat a revat zo soku a strachu o babo... Spadla som na brucho, buchla si hlavu, ruku prsia... Volali mi zachranku... A viezli ma rovno na gyndu, lebo ostatne vyzeralo v poho, len som bola v soku... Tak ma prezreli, babo je v poriadku, riadne si poskakovalo v bruchu (konecne som ho videla hybat sa na sone) aj srdiecko som pekne videla.... Pozreli ma este odspodu... Nekrvacam, vsetko vyzera byt ok, mam vraj nizsie placentu tak sa mam tak ci tak setrit... Chceli si ma nechat na pozorovanie 4 dni, ale nakoniec sme sa dohodli, ze pojdem domov a keby nieco mm ma dovezie... Ufff to boli soky.... Musim tu nasu psicu trosku viac pocvicit a hlavne, ked som s nou, mat ju pekne pri nohe, ked s niekym kecam... Je to este stena stale... Nemoze za to... Ale silu ma riadnu teda... Ma 22 kg, ale ked nie ste pripravene na ten tah.... No.. Drzte palce nech je to ok a poucte sa z mojej chyby... Inac mala som malu kabelu a v nej vodu... Ako som padla flasa sa vyliala a vyzeralo to na chodniku ako by som sa pocurala alebo mi praskla voda 🤭.... Chvala bohu nic z toho to nebolo... No tak idem ja kludorezimovat 😉
@81anina och nie, ona je este take tutulum trosku, musime ju pocvicit... Moja hlupost, ze som nedavala pozor... Toto bola riadna lekcia pre mna... Mozno sme ani zachranku nemuseli volat, ale bola som v riadnom soku, klepala sa... A teraz poobede su u nas zapchy... Bez hukacky by sme tam neboli za par minut ale za viac ako 3/4 hodiny a to mame pohotovost relativne blizko... Nasej Zive vdacim za vela, mozno som vdaka nej konecne otehotnela... Odtiahla mi myslienky inde, zabezpecila viac pohybu... Adoptovali sme ju od pani, ktora bola na rizikovom... Priniesla nam tehubacila... Nehnevam sa na nu ani troska, ale na seba, ze som nedavala pozor...
@zuzik5891 dakujem... Musim byt pozornejsia, ked som s nou...
Je mi luto, ze vam to nevyslo.. Skus nejako vytesnit tu info o fragmentacii... Ako tu uz niekto pisal, vacsinou ani netusime ako su na tom nasi muzi po tejto stranke a ono a moze to byt skutocne zle, ale aj tak sa zadari... Asi este nebol ten spravny cas.. Nefixujte sa na to, ze vam povedali, ze sa to prirodzene nepodari... Uz bolo x takych parov a x zazrakov... Len neprestante verit v tie zazraky ;)

@dolynkag to vieš že to nechám všetko tak... ale neviem ako dlho mi bude trvať pokým tá bolesť prejde...